Varför jag röstar på SD!

Hej!

Jag har fått så mycket nedlåtande kritik de senaste dagarna bara för att jag ska rösta på SD och varför är ju ganska självklart.
Sverige får in invandrare varje dag året runt och visste ni att invandrarna går före oss i utbildning och jobb, de får mer pengar än oss studenter som lämnat skolan bland annat.

Jag har inget emot invandrare men det känns som att Sverige lägger ner allt för mycket tid på dem än på oss i Sverige som söker jobb och får ändå ingenting, eftersom de går före. Som sagt är detta ingen pik mot er, utan mer mot att Sverige ska sluta ta in mer invandrare och fokusera på det son ligger nu.
Hörde ni om Nationalsången?

Ja den togs bort från skolorna pga att den var rasistisk? I vilket annat land, tar man "bort" nationalsången för att någon anna påstår att den är rasistisk? Jag tycker det är fel här i Sverige att nedlåta oss för att älska vårat Land, jag älskar Sverige och skiter i vad alla andra tycker, Sverige är mitt land och ska Sverige vara Sverige, måste Sverige en gång i framtiden få bli ett Sverige.

Tack för mig.


Har du också tänkt på att invandrare inte bara kommer till Sverige för att de vill bo här. De kommer inte hit för att de vill, de vill inte vara i Sverige, klart de vill bo i sitt hemland men där kan de inte bo. De kan inte bo där för att de tvingats leva i krig eller förtryck.

De känner sig hur förvirrade som helst när de kommer hit och inte vet nått om våran kultur eller om vårt språk.

SD tycker inte att vi ska satsa mer pengar på t.ex. arbetslösa ungdomar än på invandrare, deras åsikt är (trots att de inte säger det rätt ut) att folk från andra länder inte ska få bo i Svergie. Det är vad jag kallar ett främlingsfientligt parti.

En annan sak jag tycker är dåligt med Sverigedemokraterna är att de har i princip bara en huvudfråga, och den rör invandrare.. jag har aldrig hört dem säga ett ord om t.ex. miljön.

2010-09-10 | 01:11:46

Theréz - 9% av flyktingarna som kommer hit är här tack vare humanitära/säkerhetsmässiga skäl enligt FNs stadgar. 91% är anhöriginvandrare, dvs. sådana som inte har problem i sina hemländer men ändå väljer att komma hit.



Kan också varmt rekommendera ett besök på www.sverigedemokraterna.se, läs gärna deras partiprogram om du tror att det är ett enfrågeparti.

2010-09-10 | 10:13:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo