Är det så svårt att plocka upp efter sin egen hund?

Alltså det måste nog vara det äckligaste man kan se om man är ute och går med hunden, det är högar av hundbajs vart man än går här hemma där jag bor.

Har fölk över huvudtaget hört talas om Hundbajspåsar?
För övrigt är det inte direkt så dyrt för ta dig an att åk till Ikea och köp 50 stycken för 9 kr eller något eller har du pengar så köper du ju så du har.
Själv plockar jag alltid upp efter min hund för jag vill inte att att det ska ligga där också kanske man en dag, utan att man ser det, kliver i det.
Hur kul är det med hundbajs under skorna?

Dessutom tar det inte 100 år att plocka upp efter dem. Räkna sekunderna ska du se att det går mycket fortare än du tror.
Sen finns det inget som heter: hinner inte, har inte tid m.m.
Det ska alltid finnas tid för hunden. För vad fan ska man då med en hund till om man inte kan ta hand om den ordentligt? Skulle ju vara snyggt om du tog hand om mig men inte plockade upp efter mig.... eller den meningen kändes weard, men så som jag vill få fram det så ska man plocka upp efter hunden.

Trevligt med en skithög på gatan!... NOT!!!

Fan, ta dig i kragen och använd en bajspåse. Städa upp lite efter din hund och låt världen andas!


Jaaa, varm och gosig :D Jag tyckte hon sa Vero moda.... Antingen det eller TopShop, haha :D

2010-09-28 | 18:25:06

Tur att man inte har hund så man slipper ta upp allt bajs :P Men om jag skulle ha haft hund så skulle jag såklart gjort de. Inte så nice men men xD

2010-09-28 | 19:34:36

Jag plockar faktiskt aldrig upp efter mina hundar här hemma på landet, det är inte så roligt att springa ner i diket i höggräs och leta skit och det är ingen som bryr sig heller, men lite skillnad är det ju att bo på landet än som du bor..

Däremot är jag någon annanstans så plockar jag alltid upp efter hundarna, annars skulle jag skämmas!

2010-09-29 | 16:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo