Sorry!

Hemskt ledsen för den kassa upptaderingen men det har inte vart så myclet att skriva om eller ork till det! Men nu ska jag skriva lite som jag vill skriva om.

Jag jobbade som sagt i lördags i stallet från klockan 07.00 till 15.30. Jo Lissie var med mig när jag var där och fy fan vilket liv det var 1 ½ timme på morgonen xD
Jag hjälpte Elin med att ryckta Rano och Lady Line medan Lissie fick sitta i en tom box eftersom jag inte ville att hon skulle springa runt där eftersom jag inte visste hur Rano eller Lady skulle reagera.
iaf skällde hon för 1 ½ timme tills vi var klara så jag kunde mocka vidare åt tre stycken i Elin stall innan Ladu och Rano åkte. Haha det var heller inte roligt eftersom hon fick sitta fast.

Vart ju bättre sen då de alla åkte för då kunde man stänga in sig i stallet och mocka färdigt och då var det roligt att vara med mig. Hon fick också träffa Robis Obelix som vart lite förvånad då det sprang en sådan liten varelse där inne, men mest förvånad vart han då hon sprang omkring nära honom hela tiden så han inte visste vart han skulle ta vägen utan att kliva på henne. Haha det var en vacker syn, tills jag stod och höll i Lissies halsband och höll sen fast i Obelix grimma... hahahahaha *asg* den bilden ser inte direkt vacker ut x-'D

Ja men efter det så kom man hem, duschade mig och Lissie sen (hon luktade gott om stall) och sen låg jag ner i soffan hela dagen, åt knappt middag men fick i mig lite, sen somnade jag halv sju och sov till kvart i nio, sen klev jag upp, klädde av mig och somnade i min egen säng med en Lissie så skönt bredvid en och Aca i fotändan.

Morgonen efter, tidigt på morgonen, kom jag inte alls upp ur sängen. Inte på grund av att jag var sjuk eller orkade inte gå och jobba utan det handlade om min höft igen. Det gjorde så fruktansvärt ont att jag inte kunde röra mig. Jag var helt fast i sängen. Trots det fick jag dra mig upp så jag kunde ta två värktabletter. Sen la jag mig igen, med möda!
Efter en halvtimme sen jag tog den så var jag tvungen att ringa återbud. Kändes verkligen pinsamt men vad ska man göra då min höft hindrar mig?
Runt 13-14.00 på eftermiddagen så kunde jag röra mig någolunda bättre och höften kändes nästan normal. Fram mot kvällstiden då man ska sova, var all smärta borta.

Tur det att man stannade hemma annars kanske man inte alls kommit upp ur sängen den här senaste veckan.
Dessutom tog jag reda på själv vad överbelastningen kommer ifrån. Jo min läkare talade om för mig att lårbensmuskeln har krympt på grund av överbelastning. Så då när jag kom hem och mamma och jag pratade om det vid middagsbordet så kom jag fram till svaret:

I varje box så brukar jag slänga in 1 15-20 kilo spån som är packad i rektankulär plastförpackning så när jag ska slänga upp dem på en skottkärra så tar jag till hjälp med högra benet med att slänga upp dem, vilket resulterar min krympta muskel.
Men sen slog det mig med! Detta har jag ju haft innan jag började jobba på Wolmsta, vart kan det ha uppstått då ifrån?...


de kan ju vara sen skolan då man höll på å göra rent i åsnenas box å vallabynas å sen alla burar i djurrummet

2010-10-11 | 17:00:47

Usch, det var ett långt inlägg:)

Tur att jag orkade läsa!

2010-10-12 | 14:12:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo