Visad väg för promenad!

Okey ska lägga in 2 bilder på de promenader som Lissie och jag brukar gå två ggr om dagen (alltså, två Lååååånga promenader två ggr om dagen!)

Första: Är bara runt Kvissleby. Också en ganska så lagom bit att gå med henne, fast den kan du gå flera ggr om dagen med henne så hon får sträka på benen.


Andra: Den här andra är något längre och det är mycket böand hus och så. Därför tar vi den promenaden på morgonen, tar den mindre på eftermiddagen och sen innan kvällen kommer tar vi den längre igen :)


Lagomt? :)



sv:

Jo, men man vill ju veta vad som intresserar andra lite. Min kunskapskälla täcker 5 år av nördande framför datorn, så allt det lär jag inte få med, plus, man vill ju inte avslöja sina bästa knep ;)

2010-11-16 | 12:53:05

SV: Jag förstorar aldrig mina bilder, jag förminskar dem dock alltid innan jag lägger ut dem på bloggen för att de ska få bästa kvalitén. Om du vill kan jag visa allt jag gör med en bild, steg för steg tills jag lägger upp dem på bloggen. Gör gärna ett videoinlägg om det, lite svårt att förklara såhär bara :P

2010-11-17 | 14:29:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo