Lissie!

Nu var det länge sen jag bara skrev om Lissie och det kan vara värt att göra det nu eftersom jag vill berätta lite vad vi gör, tränar och hur det gör för henne över huvudtaget. Vet att de som har hundar eller som iaf läser min blogg tycker om henne. Lissie är den sötaste så det så <3

Iaf har vi genomgått en ny tränig och trots att Lissie är så liten en (hon är ju 5 månader nu snart) så vill jag iaf komma igång tidigt med henne. den nya träingen är väl inte så mycket att hurra för sirekt men det jag tränar henne med är att inte springa med nosen i marken hela tiden. och att göra det ute då man försöker gå normalt (normalt för mig och henne). Hon är väldigt duktig för varje dag går vi förbi ica och tränar på att inte ha nosen i marken. Visst sker det flera ggr hela tiden men för det mesta försöker hon göra som jag ber henne och att få beröm varje gång är något av det bästa, skulle jag tro.

Och när man klarat av det den sista biten blir det en massa lek i snön. Det var ju första gången hon såg snön i Onsdags eftersom det var då den kom och OJ så kul det var! Jag menar, man kan verkligen se hennes lycka då hon springer ut i den djupa snön och försvinner för att sen titta upp och se alldeles snöig.
Tummarna ner för att det fastnar snö i pälsen hennes, spciellt vid rumppartiet. Men trots det, blir det extremt mycket snölek och sen ÄNNU mera lek då man kommer in för att leka med katten Aca x)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo