I morgon börjar jag jobba!

Tänka sig vad tiden går fort! Blir då förvirrad att jag snart kommer säkert hunnit fylla 80 år gammal innan jag förstått vart tiden flytit iväg. Ni vet? Som i 13 snart 30! Haha jag kommer nog kanske bli som henne fast i 80 års stadiet, haha super kul!

Nej men det jag menar är att tiden har gått så snabbt så som två veckor senast. Det var ju då jag ringde upp mammas chef och fick veta att de skulle börja inskola mig som tomvikarie. Fick veta då med att jag kommer fortfarande vara inskriven på Miroi (ush fy satan och åt helvete med det!!) så ja, jag får vl stå ut med dem iaf! Och om jag tänker komma på deras möten mera kan de fetglömma, jag ska jobba dem dagarna då (evil smile!) hehe.

Aja idag då mamma kommer hem ska vi iväg och köpa sköna sandaler som jag måste ha på jobbet, det är obligatorisk för dem alla så det ska vi iväg sen och köpa på Birsta. Inte mig emot! Skoshopping liksom.

Ni som inte har mig på facebook kan jag nu tala om att Lissie tappade, förmodligen, sin första mjölktand igår så nu börjar tjejen bli stor. II, vart förvånad då vi lekte med henne boll hos min syster och hennes sambo. Haha skulle lära henne lite mer Loss och då hon väl släppte bollen och jag hade den i handen så låg det en tand på mitt finger, haha snacka om förvånad men att man blir glad sammtidigt xD

Aja flera tänder sla lossas. Antar att mellan 4-6 månaderna så tappar de ju tänderna. För mer hittar jag inte vad det står på internet x)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo