My brother is a survivor!

Jao, lever och måra bra. Härligt att vara ledig med så nu väntas det väl bara att jag ska börja den 3 december. Dock jobbar jag ett så kort pass då, från 08.00-13.00 så det kändes ju lite tråkigt, tills de andra tre dagarna kommer för då blir det jobb. Långpass två dagar medan den andra dagen består av från 07.00-16.00 som vanligt.

Eller tjao, jag minns inte direkt. Men tur är det att jag har det uppskrivet i en almenacka så då behöver man inte vara orolig för att missa tiderna man jobbar xD

En annan en annan sak angående att det var länge sen jag skrev var att i Fredags runt 22.30 tiden fick min pappa ett samtal från min brors kompis mamma, hon talade om att Gustav råkat ut för en olycka och åkt in till lasarettet med ambulans. Jag fick genast orokänsla och började vanka av och an i lägenteten sammtidigt som jag satt vid datorn och hade med jämna mellanrum kontakt med mamma som jobbade natten. Ingen av oss kunde åka in eftersom ingen hade körkort eller var kakabel till att köra eller få byta sitt nattpass på jobbet.
Jag kanske för delen med skulle kanske jobba dagen efter från 08.00-21.30 så jag behövde sova, men händer något sådant här i min släkt eller i min familj (som alltid kommer stå en nära) så blir jag jätte orolig och ängslig att jag inte alls kommer kunna sova.

Jag somnade iaf runt 01.40 och sov till klockan 07.00, klev då upp och då mamma kom hem och gick uppe en hel timme och inge sms kom från Kommunen. Jag ringde då bort till jobbet och hörde mig för. Nej jag behövde inte jobba eftersom de kallat in en annan (typiskt!).

Runt elva tiden hämtade jag och pappa brorsan inne på sjukhuset och körde sen in till Birsta för att hämta ut hans medecin (varför just Birsta av alla ställen då det är LÖNEHELG!).

Också om vad som har hänt. Min bror åkte in på sjukhuset som sagt och av den annledningen lede det till operation och amputation av ena tån. Och tur ska han ha för illa som hade hänt kunde han ha mist hela foten. Vad som kan ha orsakat detta kommer jag inte skriva om eftersom det rör bara oss. Jag frågade min bror och jag fick skriva om vad som hänt honom, men inte hur det gick till.

Kommer de komma bilder på tån?
Absolut inte! Detta är en sak man inte skryter om via en blogg om att sin bror har misst sin halva tå. Nej ni, sådant kommer absolut inte förekomma på min blogg eller någon annanstans.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo