Det måste vara värt pengarna!

Vilken skittråkig dag det har vart!

Iaf så bärjar det med att jag kollar klockan och upptäcker att den är klockan elva, strax tolv så jag slänger mig upp ur sängen och kollar mig efter Lissie, som inte alls hade kissat eller bajsat inte? Konstigt, men bra det berömde jag henne för.
Iaf så får hon komma ut och jag komme r och gör gör iorfning blåbärssoppa... eller vänta, det behöver ni inte veta, inte direkt kul att läsa om vad jag gör i minuten, snart skriver jag väl då jag går på toa med. USH!

Aja så går det några timmar och klockan närmar sig två så ropar min brorsa och frågade när jag senaste var ut med Lissie. Jag svara bara lugnt någon gång strax efter elva, vilket jag fick veta av honom att det inte kunde stämma eftersom klockan var det nu. Jaha, efter tio måste jag då ha vart ut, men enligt honom kan det inte heller stämma eftersom han var vaken då och hörde att Lissie var inne och jag var uppe och gick..
Haha där vart jag lite förvirrad tills jag kom på, fan, min mobil åkte i golvet igårkväll så batteriet for ur mobilen och jag orkade inte hålla på med att ställa in tid och datum utan jag gick bara och la mig.
Det fick jag erfara nu. Har kanske, enligt min klocktid, vart uppe sen halv nio eller nio tiden och trott klockan var nästan tolv på dagen.

Haha snacka om totalt bortkommen xD

Förutom det åkte mamma och jag in till stan och skulle köpa arbetsskor till mig och vet in vad? De hade fan inte sandaler i någon av de skoaffärerna vi gick in i! Tills vi beslutade att besöka den dyraste skoaffären men ska vara en av de prisvärda butikerna, nämligen Ecco. Och ja jag hittade ett par super fina svarta sandaler som jag vart nöjd med, trots de höga priset. och jag hade visst heller inte tillräckligt med pengar så mamma och jag delade på priset av dem (bara det att det är bara JAG som kan ha dem xD småfottad är jag och har storlek 36 (a))


Sista bilden är ett mer Märkesbevis på att jag köpt skor från Ecco och den där biten av bilden måste verkligen räcka xD
899 kr kostade skorna så hoppas dessa skor ska vara värt pengarna!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo