Älsklings häst!

Hej Hej!

Har nyligen hittat mina drömmars häst. Trodde heller aldrig att de skulle ske.
jag har för ungefär en månad sen nu börjar praktisera på ett travstall i Njurundabommen området på ett ställe som heter Wolmsta Gård. Där, i ett av stallen så finns det en kallblodstravare, född 2006 e: Bol Elden u: Trollfagra ue: Troll Jahn, ungefär 149-150 i manke, kolsvart med en stjärna i pannan står min söta lilla Storm Pelle och ser allmänt underbar och gosig.

Trots sina 4 år är han så otroligt charmig och gillar då man pysslar med honom. Aldrig ser man honom sur eller butter (bara om jag inte är där :o). Han och jag har under denna månaden blivit världens bästa polarna. De som jobbar där har alltid blivit så förvånad att se honom göra allt jag ber honom om och gör saker som de trodde han aldrig skulle göra.
Pelle är en liten rymling så att han rymmer tillsammans med buskompisen Hurtig, om de båda får chansen. Men rymmer Hurtig, då jag är på väg till stallet med honom (observera, detta har hänt. Under min första vecka) så skulle Pelle genast följa med honom. Jag som inte har hållit på med hästar på 1 ½ år vart givetvis rädd för den skenade hästen. jag hoppar upp på diket (snökanten rättaresagt) och håller stadigt tag i grimskaftet och pratar med Pelle om att inte dra iväg för jag orkar inte hålla honom då. Hurtig flyger förbi oss och Pelle står kvar. Hade de vart så med en annan hade han kanske dragit iväg. Men med mig gör han saker som han vanligtvis inte skulle göra.

Jag har aldrig stött på en sådan häst som gör så, så för mig är detta en väldigt ny sak. Jag älskar min Pelle och kommer verligen sakna honom nu då jag slutar. Jag tror han med kommer sakna mig med. Vi har blivit de bästa kompisarna som kan bli mellan en människa och häst.
jag får nog prata in mig hos ägarna hans så man kanske kan få komma och sköta om honom nu och då ;)

Bild på Pelle? Oh självklart finns det bilder på honom ;D



Det var bilderna på min älskling <3

Tjing Tjing <3




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo