Sola 4 timmar!

Hej!

Vad är inte bättre än att bege sig till en sandstran, ligga där sen på en filt i gräset (ush för sandiga filtar och badlakan!) och känna hur solens värme verkligen sätter fart med att ge kroppen en fin brun färg?

Finns nog inge bättre och dessutom känns det bättre att skaffa sig en RIKTIGT solbrun färg från solen och inte ta till hjälp av något så dumt påhitt som solarium (har solat i en sådan kanske tre ggr under mina 22 år och det är inget jag gillar!).

Iaf startade dagen med att syrran hämtar upp mig 8 minuter över sju på morgonen. Vi åker hem till hennes lägenhet och ligger där i sängen och tisslar och tasslar om allting. Mysigt!
Hennes sambos lillasyster var där med men hon sov men väcktes klocka åtta för frukost. Min syster och jag beställde tid hhod ungdomsmottagningen för att förnya våra P-piller så nu var det gjort.
Kollade på Elgiganten angående min kamera.

Jo min system. Den har fått in smuts i den så det blir som svarta prickar på bilderna så de blir förstörda :( Inte gilla!
Iag ska jag kolla med en fotobutik. Om de inte kan göra något så får jag skicka den till nikon företaget via Elgiganten.

Klockan tolv så var vi på Bergafjärden och solade i fyra timmar. Herrejösses vad solen sken starkt. Inte nog med det har man tagit sitt första dopp i havet (blir årets tredje dop). Kallt, men svalkande. Nu sitter man här och skriver men huvudvärk och ska bjuda er på en bild som vart dagens enklaste middag någonsin!



Jordgubbskräm med färska jordgubbar. Mumma!

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Fin blogg:)



Rösta gärna på alla mina bilder, gå in på bloggen för att kunna rösta för länkarna finns där:)



Tack på förhand! ♥

2010-07-15 | 00:07:59

Vilken var din favorit saga när du var liten? :)

2010-07-15 | 09:44:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo