Nu var den helgen över!

Hej!

Sitter nu inne på mitt rum, ganska så trött, och skriver lite. Jag har som sagt arbetet idag med och det har vart sjukt varmt idag att jag kom hem med genomdränkta kläder av svett >_<

Tänka sig att jag skulle vara med om det. Det har verkligen vart skitkul men jobbigt på samma gång då de har vart så varmt. Tänk er att solen ligger på era huvuden, inte ett moln på himmelen också säkert närmare +30 grader i solen (kan ju inte påstå att de finns skugga då soleb skinner hela dagarna) och så händelserik den vart den här helgen.

De har hänt så mycket olika saker, så som en rädd hingst för en gräsklippare, en valack som inte gillade att han inte fick äta gräs (Hm han trodde visst att jag skulle blir rädd för honom! Ha xD), tokig märr som också blir sur på mig för hon inte får äta gräs och sen en sådan underbar fina Isabella som vart så glad att se en komma! Det förvånade mig väldigt mycket.

En del av er vet ju att varken hon eller jag kom så bra överens med varandra från början. Nu idag är öronen framåt och en liten frust och grov gnäggningen där. Söta Bella <3

Dessa första bilder är på Isabella.


Och dessa två är på hingsten Trustworthy Ås.


På de andra två stollarna så finns det inga bilder. Bland annat på valacken fanns det inga bra bilder och på märren så finns det inga bilder överhuvudtaget då hon är ny.
Nordsvensktravarvalacken, som trodde sig skulle bestämma över mig, heter Casanovic och Nordsvensktravar stoet, som vart sur på mig för att hon inte fick äta gräs, heter Kloxie!

På återseende!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo