Knäpp dator!

Hej!

Herregud vad länge man sov nu men det kanske var värt det. Nej jag sov inte till nu men till klockan ett prick som jag och det var väldigt skönt.
Igår då man skulle på möte så sov man ingenting. Jag är så att ska jag på möte eller har saker som ska göras dagen efter så blir det så att jag är rädd att försova mig så då blir det oftast en sömnlös natt.

Så ett sova till ett var något jag behövde. Idioti blir väl att man senare på dagen blir så förbaskat pigg ända till kvällarna så då när man ska lägga sig för att sova hinner du bara slänga huvudet på kudden så sover du :o

Ja det är jag det!
Iaf så har min dator vart knäpp de här senaste dagarna och det är att internet slutade fungera på min dator men jag har kunnat sitta vid mammas och min brors dator då internet fungerat där. Lite knäppt?
Iaf så startade jag datorn idag för att jag skulle se på Transformers medan jag åt frukost. Och vad ser jag då? Jo att msn är igång och internet är tillbaka!

Jag förstår mig inte alls på datorer ibland men jag tror de kan behöva ha lite vila i mellan. Min dator har ju lätt för att bli överhettad och slå av sig själv. Så nu fattas det ju bara att den ska få vila några dagar innan man sitter vid den igen.

Knäpp dator!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo