Fikagäster!

Hej!

Visst har vädret vart härligt trots att solen inte skinit så där extremt mycket? Mamma och jag valde att åka in till Birsta City för mamma ville köpa lite nya kläder (inte jag då, har inte pengar för det).

Medan mamma plockade på sig kläder inne på Indiska så kolalde jag runt på super fina kjolar och klänningar som jag vart så kär i och ville ha och vad är det man inte har i fikan då? Jo inga pengar. Så typiskt alltså!
Iaf så kunde mamma betala en lila fin klänning som jag gillade, men jag vart snål då den kostade 250 kr så vi gick istället på Charm och fikade.

Jag tog en glutenfri Brie och salamibaugett och mamma tog en Grekiskpaj, tror jag iaf. Hon tyckte den var väldigt god. Jo till det drack vi Kaffe latte och delade på en stor havrekaka (Jaja jag ska inte fuska mer!).
När vi sitter där ute och äter så kommer det fram lite gråsparvar och fikar med oss.

De plockade upp smulorna omkring borden ute och tittade nyfiket på båda mamma och mig hela tiden så vi gav dem lite (nu vet jag att man absolut INTE ska ge dem mat då man förstör både de vuxna och ungarnas chans att flyga och därmed också deras fjäderdräckt) men så kommer det fram en jätte modig gråsparvs hane. Jag tar lite baugett smulor i handen och böjer mig ner för att se vad han gör och tror på fan att den modiga lilla sparven hoppade upp i handen och tog smulorna med sig och hoppade sen ner igen!

Jag vart totalt chockad och verkligen imponerad av hans mod! Han måste iaf vara ganska så gammal och kanske vart med om det förut, men jag? Aldrig, detta var första gången jag upplevde något sådant.



På återseende!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo