Träffat Nettan och Theo!

Hej Hej!


Var ju till Birsta idag och träffade Nettan och Theo. Plus Nettans mamma, syster och hennes systers kompis (hoppas bara inte det där lät så komplicerat ;)). Vi träffades inne på Ikes först för att äta Lunch (gott, var ju hungrig så). Inte nog med det vart jag så Glad att få se Theo. Han var ju bara så söt!
Och träffa Nettan igen kände bara så underbart. Nog var de värt att komma in från Kvissleby för att träffa henne.

Ja men då kom de andra tre som vi väntade på så vi tog lite platser och satte oss ner, eller Nettan satt ner medan jag och Kirsti försvann för att köpa man åt oss allihopa (tänka sig hon betalade min mat :o).
Sen sätt vi där och åt stilla och pratade på om allt möjligt och skrattade åt Theo.

Efter det vandrade vi omkring på Ikea för de skulle handla saker hem till dem, även jag. Det gick snabbt iaf för vi var väldigt duktig på att gena genom hela Ikea.
Sen bar vi iväg till Birsta City och de skulle shoppa lite kläder till dem själva. Jag följde bara med som moraliskt stöd och stod där och gullade med Theo och pratade med Nettan. Vart en fulllyckad dag. Nettan följde med mig hem, åt middag, fotograferade och åkte sen hem.
Men det vart bestämt att jag skall komma till henne i Februari någon gång då jag fått pengarna från farmor. Vi skall då hitta på massor med kul där då så vi kan umgås mer med varandra.



Jag ger er dessa två bilder som är en av mina favoriter bland alla 21. Och jag hoppas ni med håller med om det.
Första bilden fotograferades med Slutartid medan den andra fotograferades med Slutartid och bortagning av skugga.
Enjoy!

Tjing Tjing <3


Kommenterar det du hade skrivit vid den överst bilden inne på bdb - den blåa färgen kommer inte att försvinna. Det är antagligen för att du använde slutartiden och för att filten i blå och reflekteras i kameran typ. Men bilderna kommer att förbi blå så du vet det;) Du kan ha haft för hög eller för låg slutartid med^^

2010-01-21 | 10:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo