Ger upp nu!

Hej Hej!


Jag har gett upp nu med att bo hemma. Vi bor allesammans så tätt inpå varandra att de är omöjligt att vara sams. Nu i morgon mellan halv 9 och halv 10 så ringer jag och ber om ekonomisk hjälp. Gör jag det får jag en egen lägenhet som jag får hjälp med tills jag finner mig ett jobb.

Jag vet att en del av er tänker att de är dumt att göra så, men vad skall jag göra då? Jag klarar inte av att bo hemma längre och därför tar jag en av de enklaste alternativen, och tackar Simone och hennes mamma som hjälper mig så jag kan komma hemifrån. Jag orkar nämligen inte detta mer.
Hur tror ni det känns att bråka och skrika var och varannan dag här hemma? Det suger verkligen hemskt. Så nu i morgon, kliver jag upp halv nio och ringer för att be om hjälp.

Tjing Tjing <3


Jag har inte sagt att jag tyckte att det var dåligt. Jag sa att jag tyckte att du skulle testa ringa och se vad de säger. Jag har varit med om att de inte hjälper de som behöver hjälp så länge de inte är utvecklingstörda praktiskt taget:-S Men att det är dåligt tycker jag inte.

2010-01-18 | 14:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo