Hundutställning i Timrå!

Hej Hej!

Ush vad dålig man har upptaderat nu för tiden. Men de kanske blir så då man är utan internet för en tid och får sen jobbigt att komma in i det igen. Men jag skall tala om att nu är de bara en dag kvar tills jag skall börja min praktik (i morgon klockan 07.00 börjar jag :D).

Men iaf så skall jag skriva och ge er lite mera bilder. Jag har ju vart på hundutställning och ställt upp som Funktionär för att hjälpa med där. Kom ju 280 hundar dit (MÅNGA grandisar ;)) och jag sattes genast i arbete med att sälja kataloger. Jag satt från 07.30 till 13.30 med att sälja dem. Innan jag lämnade in pengarna så räknade jag dem innan men nog hade jag sålt för över 3000 kr alltid.
Jag fick äntligen äta lunch så de vart Kassler med potatis (jag som inte tycker det är så gott ^^'') och sen efter det började jag fotografera lite hundar som fanns där. Jag hann fotografera 42 bilder innan min kamera dog. Alltså där var batteriet slut. Synd för den delen för de kom så grymt söta hundar att jag vart så arg då jag inte hade kameran redo. Inte ens för finalen.

Men iaf vart de en del fina bilder :)



Dessa bilder var en del av dem som jag har fotograferat och redigerat i Ps Cs3.
Tänk nu på att dessa bilder får INTE användas på andra sidor så som stallet.se t ex. det är fullt ©pryright på bilderna och det är bara jag som har tillåtelse till dem och inga andra.


Tjing Tjing <3


Åh, jag och Ben skulle egentligen varit där ;(

2010-03-01 | 19:56:20

Vilka söta hundar! :D<3 :D

2010-03-01 | 21:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo