Alla Hjärtans Dag!

Hej Hej!

Först måste jag gratullera er alla där ute på Alla Hjärtans Dag och hoppas ni haft en trevlig morgon.
Jag hade välde trevligt. Jag sov till nåstan 13.00 så det kändes som en skön start på dagen.

Jo igår var jag åp gymmet igen och vi gymmade lite över en timme. Jag tgo först 30 minuter på bandet och den gjorde jag alla andra saker så som armar, ben, mage och rumpa. Så idag har man träningsärk i benen för man tog nog i lite för mycket igår (hehe) men jag mår annars bra, även om de känns att där trämningsvärken sitter så känns det som om skinnet kommer spricka och visa ett stort grymt sår eller någonting sådant.
Men jag överlever.

Jag var hos Johan igår från 18.00 och såg på Rena Rama Rolf till klockan 22.00 sen ringde några och ville ha skjuts in till stan så Johan ställde upp mot betallning. Jag följde med som sällskap så medan de där bak satt och kacklade som ett höns hus och kom med all världemns svordommar och ja hade något debatt där bak så satt jag och Johan fram, skakade på vår huvuden och höll varandra i händerna.
Jag kom hem runt halv tolv och innan vi skilldes åt, gav jag honom en gof natt puss (generad).

Nu idag så tog man som sagt sovmorgon och varför det var att natten innan stannade jag öppe till 04.00, om inte längre, för att se på de missade avsnitten av Vampyire Diary som jag missat två avsnitt, men då under andra avsnittet som Buffrade hela tiden slog jag av skiten och stängde av min dator för att sova. Dane efter vart jag väckt av syster klockan prick 11.00 så de var lika bra att kliva upp. Somna skulle jag inte kunna somna om då jag vart väckt.

Nu idag skall jag väl ner till farmor med mamma och pappa för att hämta Philip, om inte pappa nu redan åkt, han kan vara extremt duktigt på det då vi sagt att vi skall med men de får vi allt bra se.

Ha en bra Alla Hjärtans Dag önskar Emma ;)

Tjing Tjing <3


Glad alla hjärtans dag :)



Låter skönt med ett gympass! (:



/Louise

www.wizy.bloggsida.se/

2010-02-14 | 17:33:03

Oh, en liten godnatt puss. Vad mysigt ^^, Är glad för sig skull, gumman <3 Kram

2010-02-14 | 20:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo