Trög!

Jag känner mig så otroligt trög och av den anleningen är ju att man är förskyld, snuvig och vidare. Och iaf det så ska man ut med Lissie så hon får sig en promenad.

Jo som en del av er vet (som kollade min bdb) eller om jag talat om för er så försvann alla mina fyra dagar i helgen, mina arbetspass eftersom en kollega till alla på jobbet gick bort förra helgen (fattar fortfarande inte att de ska ha med mig att göra? -.-) så igår vart det att man ringde en massa samtal och det kom fram till nu att så som de gjort miot mig nu FÅR MAN INTE GÖRA!

Man får göra det om det handlar om tio dagar innan man ska jobba, men att komma två dagar innan man ska jobba är så fel. Så nu tappade jag 45 timmar och drygt 5000 spänn på grund av detta. Är så jävla piss off på detta. Så nu ska man inskolas på en annan avdelning men de där timmarna kommer jag aldrig få igen eftersom det handlade om både Kväll OB och Helg OB. Snacka om att man vart förbannad!
Skulle ni med om det handlade om så många timmar och pengar. Jag kommer iaf aldrig få igen dem :(

Och på lördag är det 18 års kalas här hemma. Wie! MIn näst yngsta broder blir 18 år och de ska firas med... INGEN PRIT xD Haha!
han kommer sitta hemma med alkoholfri cider iställtet. Mohaha, nej nu ska jag inte vara dum med honom.
I morgon kommer vi baka smörgåstårta åt honom eftersom det är det som han har begärt att ha istället så då blir det en massa bak. Mumsigt.
Och sen på söndag blir det förmodligen Westlife konsert hos kusinen http://blandcheesecakesmulorochbergochdalbanedrommar.blogg.se/ men det får vi väl se hur de blir ^^

Min helg ser ut som så.

Sen mån-Tors så jobbar jag. Åh så jag fortfarande stör mig på det >_<



Hör dudu gumman ta och kolla uppp det där ör det kan hända att dom blir tvungen att betala din lön i alla fall. Jag vet flera fall där det har blivit dubbel bokat och då har dom varit tvungen att betala ut lönen även om den som blivit lovad inte får jobba när det är klart.

Kram!

2010-12-02 | 15:17:35

2 maj är ju inge längesedan alls, så självkart att du tänker på henne fortfarande, det tar lång tid att glömma.. Och lång tid att verkligen förstå vad som har hänt.. Jobbiga saker!

2010-12-03 | 16:17:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo