Slöaktig dag!

Haha vilken slöaktig dag man haft alltså!
Kliver upp halv nio och inser att jag missat yttligare en förfrågan på att få jobba. Känne rmig så hemsk och besviken eftersom jag inte får jobba så mycket.
Men nu har mamma och jag löst mitt problem, bland annat hittade jag att min alarm volym låg på 4, så jag höjde till 7 och sen så ska jag låta mobilen ligga på en blåtbricka på mitt nattduksbord Aka. databord så FÖRHOPPNINGSVIS kommer jag att höra den.

Förutom det så trodde jag att vi skulle få en kall dag och att stormen skulle lägga sig ner och sova, men så som jag såg det så hände det absolut inte. Nu ikväll är ovädret tillbaka och det känns som en pina, iaf för mig, för Lissie är det ett super väder och hon ger sig snabbt ut för att få hoppa och leka i snön.

Nämnde jag att hon och jag lekte i snön igår? Nej, kanske inte, jag sprang omkring i mjukisbyxor och vinterjacka ute (givetvis med två tröjor under jackan xD) och sen mina nya vita vinterskor. Vi sprang om kring som två idioter tills jag stupade i en snödriva som var så djupt som till låren. Haha, också fick man en Lissie på sig på köpet så där vart man omkullsprungen på köpet. Vita var vi då vi kom in och det var inte så högt uppskattat, sen frös jag under resten av kvällen. Haha!  x)

I morgon hoppas jag på att få jobba, om inte det blir så (vilket jag tror) så kommer jag besöka systemet och kolla efter alkoholglögg för på Onsdag så drar syrran och jag till morfar med julklappar och annat gott. Ni kanske hör det bara på glöggen.

och bilder ska det komma, då jag sitter vid min dator. Min mamma sitter bara vid Mozilla Firefox och det går inte att ladda upp bilder?



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo