Nu var det klart!

Nu är man hemma efter att ha vart borta i 3 timmar och 45 minuter. Vad gjorde man under tiden då Lissie klipptes? Jo man köpte lite julklappar till brorsan med pappa (han betalade så klart (a)), var ju pappa som köpte julklappar, jag har bara till min andra brorsa kvar som jag ska ta den 23 eftersom jag får min lön så, så då blir det något som jag och syrran ska lägga ut tillsammans så det är också något han kommer bli super glad för (hoppas vi).

Förutom det köpte jag 2 julklappar till mig själv eftersom jag visste att jag ville ha det och att det var extra priser på dem. Fast, det betalde pappa också så jag slapp slösa pengar på det. Känner jag pappa rätt så även om man envisas med att betala det själv så får man ge med sig tills han får som han vil. Love you dady <3

Bilder på Lissie:
Lika kass bakgrund som sist men bilderna är värt att titta på för man vill bara pussa ihjäll henne <3

Visst vart hon vacker? Vi vart så förvånad och chockad då vi såg henne att vi trodde att det först inte var våran hund xD 450+50 kr driks kostade det för henne så vi ska absolut besöka denna tjejen igen eftersom hon var super duktig på det hon gjorde.
Dessutom! Så är Lissie värt all beröm hon kan få för Eva, som denna tjejen hete, tyckte att Lissie var förvånansvärt duktigt eftersom alla andra hundar hon haft hos sig har vart livrädda och stått och skakat. Lissie gjorde ingenting sådant utan var, som alltid, en tuff brud ;)

Detta shoppade jag, som pappa betalade xD

Matchande slalomglasögon till mina skidor <3


Och slalomstrumpor



Riktigt fin blev hon! Jag gillar dina nya slalombrillor också, måste nog oclså köpa ett par nya :)

2010-12-19 | 18:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo