Jobba, jobba, jobba!

Det är bara att jobba på så man får något i Januari! haha, har redan jobbat så mycket som 10-11 dagar om inte mer denna månaden och mer lär det blir. Första helgen jag jobbade idag, söndag, så det vart helgOB för hela dagen. Mycket pengar det *gnider händerna och häxskratt*

Det där får en att känna sig så pengagalen att det är illa för en xD
Men har man levt på 3000 spänn i 2 ½ år är det skönt att få gnida och känna att nu snart kommer jag få Novemberlönen, som är ganska så simpel, eftersom det var bara 8 dagar som jag jobbade. Mamma och jag räknade ihop antal timmarna, OB och sen räknade ut det på min lön (som ligger på 95,15 kr/h) och sen drog vi bort 30% på skatten så det blir ungefär 4.500 något eller så mindre.

Lite men lagomt tills en början, kommer ju få fortsätta med aktivitetsstödet tills man ha fast jobb, men fast jobb där jag jobbar kan ta år eftersom det kräver års erfarenhet.
Är iaf nöjd med dagen som vart eftersom nu passade man på och gjorde saker själv eftersom man visste att det var något man kund eklara ensam (kommer inte avslöja mer än så eftersom jag har tystnadsplikt!).

Nej, är man ledig i morgon, blir det Lussebullebak :D


Svar: Åh, tack så jättemycket, jag hade en supertrevlig födelsedag! :D

2010-12-13 | 17:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo