Ont!

Hej!

Fan så tragisk dag det vart! Först väcks man klockan 08.00 på morgonen av att man har fått mensvärk och det suger! Försökte svälja en 1 gram alvedon som slutade med att den fastnade i halsen och kom upp illa kvickt och sen åkte ner i sopptunnan! Jag la mig igen för jag trodde det skulle ha lindrat lite av den där äckliga alvedonen jag fick i mig, pyttsan heller!

Så jag sprang in i köket och kastade i mig 3 stycken 400 mg iprem tabletter och sen gjorde jag iordning ett bubbelbad åt mig och låg där i ca en halvtimme. Fan så skönt det var då det släppte!
För så funkar min kur med att bli av med värken! Tre iprem tabletter och sen ett varmt bad så är den sen borta!

Men inte nog med det så har man haft bröstkorgs besvär idag! Jag har sura uppstöttningar. De kommer inte upp i munnen utan de stannar mitt i bröstkorgen, mellan brösten, och där sitter den sen och fräter och det gör så JÄVLA ont. En del av mina kompisar som jag har vet hur det ser ut då jag har ont. Har inte haft så här ont sen jag slutade skolan (två år sen) och det gjorde verkligen ont så det vart två tabletter av min medecin Omeprazol Arrow eller som jag kallar dem: Prassoler!

Haha man har bakat kladdkaka med idag då jag vart så sugen på det. Så jag testade med att locka till mig min Aca för att testa en sak och det slutade med att jag inte svalde hela kladdkakan i munnen utan jag blåste doften mot henne och tro ni inte hon stoppade nosen mot munnen på mig (inte in i munnen om ni nu skulle misstolka mig!) och sen slickade hon.
Min katt är en riktigt knäkatt men att slicka på en förekommer ALDRIG för henne, tills nu för första gången på 3 år med denna tokisen xD



På återseende!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo