TP och Sad thing in the hönshus!

Hej Hej!

Igår åkte jag och min kusin till våran gemensama bästa kompis i Juniskär för att vara med på en spelkväll. Spelet som valdes var TP. Vi var sex stycken som skulle spela det så vi delade upp oss i par.
Min kusin och jag var ett lag.
-"Det passar bra för oss båda, jag är sämst och du är sämre" sade min kusin och jag kunde bara hålla med henne tills spelet startades igång.
Vi började leda först innan vi sen gick om av våran kompis och hennes partner i spelet. Iaf så höll vi på från kanske runt halv åtta tiden till klockan elva på kvällen.

Det slutade iaf med att min kusin och jag vann hela spelet. Och båda hade tillsammans vunnit en och en annan kakbit till TP brickan. Förvånad vart bi och överskade att vi vann. Linnea och hennes kompis kom strax efter oss på en andra placering.

Jag följde givetvis med sen till farmor för att hon skulle på söndagen vilja ha hjälp med att rensa hönshuset. Jag ställde givetvis upp (då min farmor inte mår så bra =/).
På morgonen efter vart det wofflor till frukost och sen vart det en tur till Matfors för att hämta hem sex stora påsar spån så man kunde byta ut åt dem.
Kommer hem, vilar lite innan jag sen beger mig upp bakom huset hos farmor och rensar inne i hönshuset. Ingen trevlig syn jag får se då det ligger en död höna där. Trevligt!

Jag kollade hönan och såg att hon var stenhård och hade kissat på sig. Alltså vart det en hjärtinfarkt. Stackars den. Ocg i morse var det inga problem, alla var goa och glada och ville ha mat då farmor kom upp till dem. Nåja, hon finns på ett trevligare ställe nu.

Haha ack så hönsen vart glada då de fick nytt med spån. Det är verkligen kul att se deras lycka då man gjort så fint åt dem!

Ja men det var väl min helg det. Nu i morgon är det åter igen dags för arbete!

Tjingeling <3Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo