Nu har det hänt igen!

Hej hej!


Jag lovade er att återvända för att tala om hur det går för min farmor. Jag skulle ha åkt ditt igår men de vart tyvärr ändrade planer för åter igen åkte hon för att tömmas på vatten. Och denna gången fattade de äntligen att hon måste stanna över och INTE åka hem då hon hela tiden har fått åkt in.
Jag blir så jävla förbannad på dessa jävla sjukhus i Sundsvall, lika så dessa idiotiska vårdcentral.

Är du inte från Sundsvall och fattar inte vad jag menar och kanske tycker jag går för långt så är det helt fel. Sjukhusen och vårdcentralen här arbetar för att få pengar, men de arbetar inte så som de skall för är du sjuk! Välj Uppsala sjukhus istället där de kan kolla er ORDENTLIGT. här gör dem en snabbkoll sen får du åka hem med att antingen komma tillbaka om några dagar, eller så skriver de ut recept på något som skall hjälpa för att de säger att du har "det". Dessa djukhus drar förhastade slutsatser och sätter något som kan vara lik på den sypmtomen om du försöker förklara vad som är felet.

Fan jävla sjukhus. Min farmor har åkt in tre ggr denna veckan och nu INSÅG dem att hon skulle ligga inne på en lugnavdelning så de kan ha koll på henne -.-

Jag blir så jävla förbannad på sådant här att jag fårgås av ilska. Jag hoppas de fan bli bättre, om inte skall de få höra en stämning från hela min släkt!

Tjingaling <3Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo