Jaha ja!

Hej Hej!

Här jobbar man på för fullt att man varken har tid eller orkar skriva på bloggen men nog finns jag gär som den mest levande personen i världen. Jaha ja, nu har de hänt saker som måste diskuteras om. Antar att en del av er är nyfikna på vad som hänt.

För det första så är man åter igen singel. Ja den detaljen vill jag inte gå in på men ni som läser detta vet det nu. Knappt 2 månader höll det. Och en del av er vet ju att jag har svårt att lita på killar så därför känns det ännu mer jobbigt nu att börja om från början helt och hållet. För hur skall jag kunna lita på en kille nu så som jag litade på Johan. Ja nu får vi väl se vad som händer. Just nu är det väl bra, men från den dagen är jag väldigt ledsen och besviken.
Är ju fan tragiskt att man inte fick någon förklaring till varför så just nu famlar man helt blindo!

Sen har de hänt en andra tragiskt sak. Min farmor mår väldigt dåligt just nu så jag har egentligen bara så stor lust att släppa allt som har med jobb att göra och bara vara med henne för att finnas där för henne. Hon åkte in på sjukhuset i Tisdags för hon hade problem med ansingen (doktorna tror hon har astma -.-). Men efter mycket prover kom det fram till att hon hade vatten i ena lungan som de genast satte igång med att ta bort.
De tömde henne på 1 ½ liter vatten från den ena lungan.
Sen bar de av hem. Nu idag så åkte hon in igen och ytligare ½ vatten tömdes från lungan så nu är man extremt orolig för henne. Är ju inte då speciellt trevligt att höra då man jobbar och tappar av på takten.
Iaf så skall jag dit i helgen för att vara hos henne (skulle de hända igen finns ju 112).
Jag hör av mig senare om hur hon mår.

Lite godare saker i livet så har man äntligen skaffat sommarjobb (det var visst inte så sent ;)), vanligtvis är det redan gjort nu att de funnit sommarjobbare men jag fick min genom pappa och skall till sommaren, om 4 veckor, börja jobba i Junibosand. på Junibosand äger pappa, farbror och farmor en kiosk som måste tas hand om. Eftersom nu farmor inte kommer kunna ha ork med att ha hand om den så skall jag göra det.
Jag vet hur allt skall skötas och hur allt skall fixas i ordning.
Så här kommer jag nu får 100 kr/h ;)

Och givetvis skall jag fråga Ulf med om de kan kanske finnas plats att man kan komma och jobba extra om så skulle behövas ;)

Det var väl allt för denna gången :P

Tjingeling <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo