Det värsta som kunde ske!

Det kommer inte finnas någon rolig början över huvudtaget med att skriva något som "Hej hej!" När detta inte är så kul att skriva om.

Fick veta nu idag runt halv sex tiden att farmor har åkt på cancer. En elakartad en med så den är väldigt dödlig. Hon har mått illa ett tag nu och vi fått reda på att det är Astma bland annat. Mamma och jag trodde det var kol då hon flera ggr från förra veckan fick åka in för att tömma den ena lungan på vatten.
Nu idag eller i helgen så gjorde de cellblodprover och det kom fram till att något inte stod rätt till med cellerna och det visade sig att hon hade en elakartad cancer.

Vart? Det visste det inte men de skulle ta reda på det så snabbt som möjligt. För mig tog det flera timmar innan jag äntligen förstod att farmor min hade cancer och hur står är den % på att hon kommer kanske gå med på cellgifter eller att låta sig inte alls strålas av sådant?

Jag mår så jävla illa och gråter ibland ensam då jag tänker på det. Fan hon är bara 72 år och har så mnga år kvar att leva. Jag vill tänka possitivt men allt jag ser är bara det negativa att hon kanske inte kommer finnas innan sommaren och hennes så underbara hus och trädgård kommer stå tom. Alla glada minnen kommer finnas men hon kommer inte synas som en stark personlighet i dem längre. Hon kommer synas svagt då hennes liv har passerat gränsen.

Jag hatar tänka så, men försöker tänka framåt.
Det blir att besöka henne på Onsdag och skulle det vara så att besöks tiden slutar tidigt (kanske långt innan jag slutat) tar jag möjligtvis ledig, eller jobbar en del timmar för att sen ta ledigt för att få träffa henne.

Jag känner på mig att jag kommer inte klara av att se henne ligga där, svag! Jag hoppas HOPPAS att hon kommer övervinna cancern. Jag vill se henne finnas hos mig i flera år till framåt!

Lämna mig inte än farmor! <3



oj!! stackars er, hon e ju så himla snäll.

hälsa henne från mig att hon ska krya på sig!!!

livet e då fan inte enkelt ialla fall.

jag önskar att man aldrig kunde få canser då vore då livet ite enklare ialla fall....

kramar från kussen i liden!<3

2010-04-22 | 11:03:16

det ska stå horseslove, jävla dator!!!

2010-04-22 | 11:04:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo