Städning, matlagning och pajbakning

Det var min dag igår. Först sover man till 08.50, kliver upp, startar igång datorn, slår igång Tven, myser in sig i soffan med en filt om benen och glor både på en data skärm och "How I met your mother". En väldigt mysig stund för sig själv tills syrran skulle komma hem vid 12.00 tiden.

Då hon sen kom hem fikade vi lite innan vi stack till Petra som var hemma i sin lägenhet här i Bredand. Vi satt där kanske i 1 ½ timme innan vi gick hem för Linda höll på att somna xD
Då när vi väl kom hem satte vi igång att städa lägenheten hennes så de behövdes. Jag fick göra rent hennes vardagsrumbord. Blöta de försiktigt med en trasa som var fuktig av vatten och sen torka rent med en torr trasa strax efter. Blev skinande rent som om den vore ny.
Efter det gjorde jag detsamma fast under första bordsskivan. De jag mer fick göra var att diska ljusstackar och amdra saker som behövdes göras ren.
Fick välja mellan att städa toan eller köket så jag valde köket då jag redan städat hennes toalettrum två ggr sen innan. Köket gick snabbt så de vart lika skinande rent som nytt där med.
Tog oss ungefär 2 timmar att städa och strax efter det gjorde vi mat då vi båda var så väldigt hungriga.

Maten vart Chili con carne med Jasmineris. Under tiden sen medan riset kokade och carnen puttrade gjorde vi iordning blåbär/hallonpajen så den skulle vara kall tills filmen "Systrar i jeans" skulle börja klockan 21.00 på kvällen.
Maten var skit god, men så förbaskat stark XD Haha så de vart att jag inte kunde äta upp allting men vart så mätt så jag överlevde till pajen klockan 21.00 ;)

Jao men innan så såg vi på "Twilight", och ja Linda vart förälskad i filmen så nu skall hon läsa den förstas boken och i November den 20 skall hon följa med mig, Nettan, Sandra och Jennelie och se "New Moon", vi slipper buss förbindelserna så då ger Linda oss alla skjuts. De kommer bli roligt så nu MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE Ni två Öviksbor KOMMA!!! Ha-Ha-Ha!

Åh ni kanske vill se lite bilder? ;P
Givetvis skall ni får bilder för de som jag fotograferade igår ;P
Jag hade skit kul då jag fotograferade de lilla som kommer men ni kommer alla gilla bilderna... hoppas jag (A)




Blåbär/hallonpajen slank ner så snabbt att blixten på kameran inte alls hann med (a) och teet står fortfarande där och rycker på ;)

Hoppas ni gillade bilderna för i morgon eller senare kommer de mer skrivande... Hoppas jag!

Älskar då ni läser min blogg, blir så glad på er alla.
Kram <3


Cool blogg! (Y)

JAG ÄLSKAR OCKSÅ TWILIGHT :D

OMG jag ska också se New Moon på premiären i Sthlm ;) Har läst alla böckerna, alla är awsome !

2009-09-30 | 21:23:35

twilight <3

2009-10-05 | 20:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo