Lördagsmys!

Idag så blir de spännande bullar att snacka om!
Jag sitter nu inne på Gustavs rum och skriver. Den pojken måste sova tugnt om han inte hör mig, men de skulle jag med göra om jag lanat hela natten lång.

Men iaf så kommer Linda hem snart så då skall vi äta frukost tillsammans, sen skall vi handla och ja planera dagens mysigaste kväll tillsammans.
Det blir film, ostbricka, ostbågar, chips och allting annat smaskigt. Åh men ja så skall vi köpa hem mat och inte laga våran egen. Antar att vi väöker Liss Motell och deras goda Kinamat. Aja räkchips är ett måste och får inte glömmas.

Jao men först så skall man göra annat. Jo man har med gått upp klockan 08.00 idag så de var väl bara en timme efter att Linda klev upp och jobbade. Så nu sitter man här och skriver ner sina tankar.
Jo man fick ju med springa och leta Aca igen som har försvunnit och tro det så hade hon blivit utstängd på balkongen den stackaren. Mammas lilla flicka.
Inte nog med det så för en vecka sen var Selina borta och jag kunde inte finna henne. orolig vart jag då jag sökte igenom hela lägenheten utan att finna henne. Kollade i trapphuset med två ggr. Andra gången jag kollade så ropade min granne på mig och frågade om jag saknade en katt och de var väl klart det.

Jo Selina hade smittit ut i trapphuset då pappa och Gustav stack iväg tidigt för att fiska och de såg henne inte. Min granne berättade med att hon var nära på att släppa ut henne men tog istället in henne till sig. Min grannes hundar och kastrerade hankatt vart genast intreserad av henne men inte Selina på dem. Haha grannen berättade att hon hela tiden hade legat i köksfönstret hos henne utan att röra sig.

Så fort Selina såg mig var hon som ett litet barn och sträkte ut klorna mot en och lade sen tassarna runt nacken på en och ville inte hoppa ner. Jag tackar min granne så himla mkt för att hon INTE släppte ut lilla Selina i Kvissleby.

Ja det var den historian, har inte ätit frukost än men skall göra de snart. Linda har fortfarande inte kommit hem än?!
Antar att hon kommer snart, men till er hoppas jag ni hade en trevlig läsning :)

På återseende.
Kram <3


Stackars Selina:-S Huvva vilket äventyr....

2009-09-21 | 00:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo