Ingen dator :'(

Nej tyvärr så gick min dator sönder den 13/9 klockan 23.00 på kvällen.
Mamma tjatade på min lillebror att han då skulle borta tänderna och gå och lägga sig.
Men nej som den envisa personen han är så svarar han "snart" hela tiden. Mamma får ett utbrott, han med
och pang, spiller ut mammas öl över hälften av alla mina tangenter jag har på min dator :'(
Nu finns de ingen annan dator för mig än min lillebrors och den kommer jag sitta vid mellan tiderna 09.00 till 16.00.
Inte mer.

Men jag lovar att jag kommer skirva i bloggen varje dag så ni får se vad de är som sker med mig.

I går iaf så var Linda och jag till stan. Vi var först på arbetsförmedlingen. Linda skulle skriva in sig igen och jag skulle fylla i aktivitetes stödet för Juli och Augusti månad. Ganska smart är det att de har nu kommit på att man bara behöver skriva in sitt namn, personnummer, fylla i om man har jobbat eller har vart med bla bla, bara sen lägga ner det i en brevlåda som de har och innan tre så tömmer de brevlådan,l skriver under och skickar dem till Östertsund! Förbaskat smart och man sparar 6 kr på frimärke xD.

Iaf sen så var Linda och jag och solade solarium för bara 16 minuter för 40 spänn. Inte nog med det vart man bestulen på 10 spänn för jag inte fick min skyddisar för ögonen! Den där jävla automaten!!
Men iaf så lade jag bara linnet över ögonen och de funkade de med.
Men nästa gång skall jag sola med Bikini *skrattar* jag brände mig!!

Efter det fönstershoppade vi både och hittade en ursnygg höst/vinterjacka på HM
och kostade bara 799 kr. Linda skall köpa en och jag med funderar på det då den är så förbaskat fin.
Iaf så kom mamma sen, efter att ha smsat henne och frågat om kattmaten räckte till i morgon. Hehe detta vart mitt svar från henne: "Ja det räcker till i morgon men bara ikväll" Haha okey tänkte jag och ringde upp henne istället. Så vi planerade då att åka till Birsta City för att köpa den bästa kattmaten någonsin: Pro Plan.

Jao men innan så visar vi henne först jackan sen fickar vi på Wanes Coffie. En smaksatt Cafe Latte med Vit Choklad och ett weinerbröd (ops!) vart min fika och de vart 35+24=59 kr. Aja fika som fika ;)

De jag införskaffade till mig själv var: En lilla fin bok som jag skall skriva ner mina recept i (kostade 19 kr), ett kuvert med stoppning (4.50 kr), anskiktsvatten och ansiktsrengöring för sammanlagda 320 kr och sen kattmaten som kostade 378 kr.

Jaha så jag har alltså då gjort av med: 711.50 kr xD haha hoppsan, men vad fan jag fick pengar samma dag så det gjorde mig ingenting :P
Men kul hade vi speciellt inne på Lagerhuset och sen inne på Gallerix. En super rolig dag som slutade med att vi åkte hem till Linda, hämtade lite kläder åt henne (Mattias åker till Florida i morgon så hon blir ensam) och sen åkte hem för att äta, skicka brev tiill Simone och sen ta en promenad på 1 ½ timma.
En kanon dag tycker jag :) Trots att datorn min gick sönder så gick de bra till slut.

Hoppas eran vart lika rolig som min.
Kramm <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo