Bröstförminskning!

Hoppsan skall jag skriva om sådant? :o
Inte likt mig men ända sen för bra många månader tillbaka har jag klagat på mina bröst. Speciellt de vänstra.
Nu i Turkiet gick vi alla tjejer Bhlösa på hotellrummet vårat under hela veckan (vi är ju tjejer så de är ju inte pinsamt för oss) och det gick bara kanske två eller tre dagar då mamma säger att man ser vekrligen på mina bröst att de vänstra är så mkt större än den högra.
De gjorde mig illa till mods så vi alla fyra satt pratade om det där under resten av den tiden på hotellet.

Nu idag så kollade mamma och jag en sida som vi fått tips från. Nämligen http://www.sofiahemmet.se/ där stod de allt om de jag behövde veta. Vad som sker och kostander, haha till och med hur man betalade det xD
Men då kollade vi vidare på samma hemsida, fast vi kom till http://www.plastikkirurgen.com/swe/?doc=behandlingar&page=hem där läste jag om allting och det var de här som stod:

Reduktion av stora bröst utförs under narkos och operationen tar c:a 1,5 tim. Före operationen görs snittmarkeringar på brösten. Vävnad som tas bort vägs för att uppnå bästa möjliga symmetri. Såren sys med dels tråd som kroppen löser upp själv efter 4-8 veckor, dels glatt nylontråd i hudkanten som tas bort efter c:a 10 dagar. Ärren bör tejpas minst 3 månader efter operation för bästa möjliga resultat. Sugdrän placeras i brösten för att evakuera blod och vätska. Dessa kan tas bort samma dag eller dagen efter. Ett tejpförband läggs över brösten. Som regel skickas borttagen vävnad till mikroskopisk analys. Smärtan efter bröstreduktion är minimal eller måttlig och smärtlindrande medicin tas vid behov. Efterkontroller sker 2-3 ggr under första året.

Dock kostade det en hel del för denna operration. Men då ingick det en del i priset.
Priset låg på 44-48.000 kr. Men Priserna inkluderar narkos (N) eller lokalbedövning (LA) samt återbesök och efterkontroller under ett år efter operation. Prisvariation för samma typoperation förekommer pga skillnad i operationstid.

Så de var nog värd priset skulle jag tro. men som sagt behöver jag fortfarande fundera på detta.
Jag är så intresserad, men så snål med pengar *skrattar*

Nej nu vet ni det mer kommer senare.
Känner doften av äppel och båbärssmulpajen så skall snaska på den nu med te till ;)

Kram <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo