Sjuk

Jag har vart sjuk.
Inte kul men jag vet inte ens vad för någonting som går nu. Jag började känna av halsont den 16/6.
Och nästa dag vart de värre. Värre som värst. Halsont, snuva, öroninflamation i båda öronen (och nej jag tänker INTE äta pencelin igen), ont överallt i kroppen och feber.
Det började med att jag fick svårt att sova så under hela natten sov jag kanske två timmar. Dem timmarna var mellan 04.00 och 06.00. Jag klev upp den tiden iaf eftersom jag inte kunde sova och tog en Ibumetin.
Jag kollade min temp. och jag hade visst 37.8 graders feber.
Fram mot eftermiddagen runt 17.00 tiden så låg jag mest ner i Philips säng. Vi hade innan kört lite Singstar då jag nu äntligen har fått den ^-^
Jag kollade tempern. då igen då hade jag 38.8 graders feber >.<
Direkt tillbaka till sängen vart det. Inte heller tänkte jag äta någonting tills mamma tvingade mig. Trots allt kunde jag bli värre så det var lika bra att passa på.

Jag tittade på Tv hela dagen, förutom då jag spelade Singstar, och efter Family Gye så somnade jag. Klockan 21.00 sov jag som en stock och tacka det så var det skönt att sova för jag slocknade helt. Hörde bara mamma och Philip någongång men somnade genast om.
Klockan 00.00 kom mamma och väckte mig. Philip skulle sova så jag hjälpte mig in till mitt rum där jag somnade om, med badroocken på mig, direkt då jag lade huvudet mot kudden.
Jag sov hela natten och klev upp klockan 11.00 prick idag :D

Nu idag är jag lite bättre, har fortfarande ont i öronen, snuva och ont i halsen men jag hoppas snart på en bättring ^-^

Dessutom verkar det gå något för först var mamma frisk, den drabbades jag, nu Gustav och pappa med. Bara Philip som fattas så är har vi alla vart smittade.
En på mammas jobb berättade att mer än hälften av alla hennes kontakter var sjuk eftersom det stod "Sjuk" och "Sängliggande" på dem alla ^-^''
Jag undrar vad som flyr och far runt oss nu :o

Haha jag hoppas på bättre tiden nu snart. Gör det ni med ;)
Kram <3


Hej, hej det är jag från s.s, vilken fin blogg du har :)

2009-06-23 | 21:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo