Trött!

Hej på er!

Jag sitter här och är ganska så trött men känner att jag inte kan sova. Jag kommer kanske somna vid tre igen som vanligt. De senaste nätterna har man ju suttit uppe då och läst böcker.
Läste ut boken "Vampyrens Märke" som jag fick av mamma och pappa i julklapp igår. Fantastiskt bra bok så nu måste man ha både del två och del tre. Tredje kommer ut 3 Mars 2010 så man får väl vänta tills man får köpa den och ha den i sin egen hand. Jag kan rekomendera den om du vill ha något kort, men väldigt spännande att läsa.

Idag har man åkt i slalombacken Gumskekullen med kusinen från 11.00 till 16.00. De tärjde verkligen på benen. hade nog för mycket underställ på mig för det gjorde hemskt ont om benen och fötterna. Kunde inte spänna dem helt ordentligt heller så de vart att man hade ett spänne öppet. Jag gjorde en härlig vurpa i skogen som jag är extremt glad och förvånad över att jag ens lyckades. Men är det jag så är det jag.

Efter det så kommer man hem in i de värma och stötter på doften av Vitlök och då menar jag VITLÖk. Det oftade så gott! Pappa hade ställt sig och gjort: Potatisklyftor med smak av vitlök, bea sås, svampsås (hatar ju det, får istället bea ;)) och härligt gott kött (ingen anning om vad det var men väldigt gott, inga sener xD). Fredrica åkte hem ganska så hastigt så där hann man inte ens hänga på till farmor.
Jo man skall fyra NYÅR (obervera att jag har haft misstaget att skriva Jul istället för Nyår, typiskt mig!) och skall vara där ända till dagen efter. Kanske då följer med Fredrica hem till stan för då den andra nalkas det 20 års fest, en sen en... strunt samma ;) det blir fest, fest, FEST!!. Och då blir det dricka bland annat.

Fast en fest på tre personer kan väl bli kul? Eller?

Tjing Tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo