Nu stormar det!

Hej allesammans!

Jag hoppas ni har haft en kanon härlig jul. Jag har det, till en viss del. Kunde ha vart bättre men man får nöja sig med det man får.
Själv är jag nöjd med det jag fick. Ja men vad fick jag då? Morgonen startar med att man får 200 kr till mobilen. Smsa på för nu har man 5000 gratis sms att slösa bort på en månad. Sen hos farmor fick jag en lampa, lysnade röd, en mössa och någonting helt annat. Ni vet en sådan där att man tänder ett ljus och den ovanför ljuset så snurrar det runt så de blir fina skuggningar efter.... svårt att förklara, skall försöka komma med bilder så blir det enklare att se ^^
Vi vär väl hos farmor kanske till halv åtta sen åkte vi hem för där fanns det flera paket att öppna. Och där hemma får man: Singstar Svenska Hits, Mamma Mia The Movie, Cupcakes recept, ugnsfat, en hårborste, Bok - Vampyrens märke -, 300 kr presentkort på H&M och en jätte fin ljusstake i form av en älva med vingar i färgerna lila och Rosa. Ni kan tänka er vilka urhäftiga färger det blir då man tänder ljuset ;)

Och nu idag, annandagjulen så är det snöoväder här hemma. Tvättar med dessutom så det gör livet ännu tråkigare. Iaf fram tills fem för än har vi inte fått alla julklappar ännu fört Linda och Mattias måste komma först så man kan få deras. Ligger fortfarande klappar här under granen så de skall bli kul att få se vad man skall få av dem. Och de lär nog blir super glada över vad de får av mig (a)
Linda har önskar sig någonting jätte länge så nu passade jag på att köpa det så jag hoppas verkligen att hon kommer bli förbaskat glad :D

Hehe hoppas ni har bättre väder för här hemma stinker det xD

Tjing Tjing <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo