Julklapp till mig själv!

Hej hej på er!

Halv två idag kom mamma och jag iväg till Birsta City för att handla in det sista, iaf det sista som jag hade kvar. Jag t ex hade till Simone, Linda och Nettan med familj.
Jag kände att jag ville få dem klara så det kändes extremt skönt att få de klart. Och jag hoppas ni verkligen kommer gilla det jag har köpt för jag tycker jag har lagt ner mycket själv i det.

Och till den stora nyheten är att jag har kostat på mig en egen julklapp. Haha inte nog med det var det så värt det. Jag har nämligen köpt ett slalom paket till mig själv med innehållande Slalomskidor, pjäxor och bindningar. Och priset... dö inte nu xD... de kostade 3.300 kr och då spsrade jag in 1.500 kr. Jag är super nöjd med mitt paket för dem jag har sen innan är ärvda saker och jag har haft dem i åtta vintrar. Och jag helt älskar de nya som jag köpt in. Ni skall få se bilder:



Jag är nöjd med det och priset. Redan på Onsdag kommer de vara mina så jag skall sen försöka åka i backen med dem. Kommer vara ganska så blak, men nu har ju jag handlat mitt så de finns inget ord för hur mycket jag längtar till Julafton!

Tjing Tjing <3


gud vad fint skidsettet e då e det bara att pallra sig hit upp så kan vi ju åka lite slalom då!!

2009-12-27 | 22:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo