Frånvarande!

Hej Hej!


Ursäkta för min frånvarande men det är saker som skall göras här hemma så blir man det. Har nämligen bakat två dagar i rad, har städat i massor, beundrat mina nya slalomskidor (a) och sen även och håller fortfarande på att städa ur min garderob (Nej nu skall allting in igen ^^).

Och för er som undrar? Man har sett Avatar nu och jag är HELT såld på filmern för jag tror jag ALDRIG, ALDRIG har sett en sådan jävla bra film :O Jag älskar filmen över allt och annat och kan inte tänka mig ett liv utan den filmen xD Jo de kan jag väl men den var så bra.
Jag gillade färgerna, romatiken, spänningen, acionen ja allt som hade med filmen i helhet att göra. Den var så bra att man bara suktar efter att få se den igen. Har haft dagdrömmar och vanliga nattliga drömmar om filmen ända sen jag såg den så, skall du se en bra film... Se Avatar!

 

Och nu i morgon kommer de med städning. Har fortfarande inte putsat klart fönstrerna och dessutom vill Brorsan att vi skall åka slalom. Är så sugen på det med men de kanske bara kommer ske efter kul :)

Ja men då var jag upptaderad lite om vad som hänt, hoppas de har vart bra hos er ;)

 

Tjing Tjing <3




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo