Paaarty.... Party!

Jag hade super kul hos Fredrica igår.
Jag träffade Linnea igen efter en sådan lång tid så det var roligt. Inte nog med det sparade jag pengar på både åka in och hem eftersom jag fick skjuts av hennes föräldrar. Väldigt snällt var det <3

Ja men iaf vi åkte ifrån mig klockan 18.00 tiden så vi kom in en ganska bra tid på kvällen hos Fredrica i stan där hon har sin studentlägenhet (hon pluggar Journalist linjen). När vi kommer fram så bjuds det på snacks så som Chips, grönsaker och dipp... Mums alltså ;)
Frida, Fredricas barndomskompis sen minitrean, var där ich hälsade på. Gush så länge sen jag träffade henne. Det måste nog vara... ja iaf över 10 år sen. Förändrats mkt hade hon inte gjort. Lika fräck i munnen som alltid så Frida var det roligt att träffa igen :)
Ja sen kom det en annan kompis till Fredrica som jobbade på DagBladet tillsammans med Fredrika så de kom visst bra överens. Annika hete hon och var väldigt trevlig med. Roligt ämne hade vi att snacka om med... jo mina katter och hennes katter (a)
En kompis till Annika kom senare runt 21.00 snåret, minns inte hennes namn men hon var trevlig.

Vi begav oss till krogen Oskar klockan 22.45 men då vi kom halvvägs hade jag glömt mitt ID kort så jag och Fredrica fick springa tillbaka till hennes lägenhet xD Haha
På vägen dit var jag tvungen att ta av mig skorna d¨jag hade så förbannat ont i fötterna. Jo jag fick skavsår på båda hälarna -.- suck.
Men jag fick helt enkelt skippa dem. Sprang runt i min blå/vita Roots istället. Mkt passande till en Svart kjol och ett rött linne utan axelband xD Haha super snyggt ;)
Men hahha inte nog med det så var Fredrica lite lulligare än mig så vi tog cyckeln tillbaka xD
Haha fan jag har faktiskt blåmärken på arslet efter att ha suttit där bak på pakethållaren, haha oj så vi skrattade och fan så ont i både rumpa och ben jag fick ^-^''
Ja men det var mysigt. Drack 4 cider hos Fredrica, en cider på krogen (Vart bjuden (a)) och en grogg. Full? Nej inte de minsta, var helt nykter :s

Nåja vi dansade till all världens musik som man alltid lyssnar på sin vardag. Dans, Dans, Dans, Dans... mkt Dans vart det och de var roligt.
Tills jag ställde mig på sidan av och vilade. Var så slut i både benen och allting annat. Ja en full kille på kanske 30-35 åldern kommer fram, full och... inte så fint utseende, Han ger mig hans jacka och ber mig hålla i den för jag skall beställa öl åt honom... Jaha tänkte jag.
Han ger mig 60 kr i Pokerbrikor så jag köper en öl åt honom... haha och snot de 12 kronorna som vart över xD *evil smile* men iaf så börjar han prata med mig.
 -"Micke heter jag och är Trummis. Vad heter du?" <- Micke
 -"Öhm... Emma" <- Jag
 -"Vart är du från?" <- Micke
 -"Här... Sundsvall alltså" <- Jag
 -"Vad är det du vill?" <- Micke
 -"Va? vadå vill?" <- Jag
 -"Vill du ha kille i kväll?" <- Micke
Jag vart helt paff, förbannad och förvånad. Jag tog i lite för mkt, och knuffade undan honom från mig xD Haha rakt på bröstkorgen så han försvann en bit från mig xD
Hoho snacka om nobbad ;)

Aja vi åkte hem vid halv fyra tiden så jag var hemma 04.00 så då var det bara att ta bort sminket och borsta tänderna. La mig ner i sängen och somnade om. Sov som en stock ända till klockan 11.35 idag.
Någon jävel ringde på dörrklockan klockan halv tolv -.-
Jag klev ändå upp utan att försöka somna vidare.
Och inge bakfylla hade jag heller. Haha så bra att man slapp det för när man väl känt på det för första gången, var det verkligen inte alls mysigt xD

Jaha nu idag skall man till syrran på mysimys så där blir det att dricka yttligare, men jag kommer nog ta det lugnt. Vill inte dricka så där två grg på raken ;)

Haha ha det bra, solen skiner och jag sitter här... med blött hår ;)
Adios Amigos <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo