Känner... ensamhet

Det är verkligen tråkigt då man bara sitter hemma och försöker få jobb.
Saken gör det ju inte heller bättre då man sitter hemma och tycker synd om sig själv.

Det var länge sen jag upptaderade och ja mkt ha hänt. jag har vart på en släktträff som helt plötsligt inte
alls vart en släktträff då bara var jag, farmor, hennes syster, Viola, farmors syster man, barn och hennes man som var där.
Det var verkligen ingen så kallas släktträff så det vart lite besvikelser då man skulle komma på sin första släktträff.
Men jag hade kul så länge det varade. Fick träffa dem och sen två fina hundar som jag förälskade mig ganska snabbt i ^-^

Jag har med vart hos farmor för att hjälpa henne att steka 10 kilo yttligare strömming. Och det gick bra.
Vi bakade Choklad muffin med vaniljsås i och de var goda (fast någon vaniljsås hade hon inte då det vart marzansås (a)).
Ja sen med fick man se två stora laxar på 10.1 kilo vardera så de var lite häftigt. Fick inte följa med och se laxfällan som jag skulle med och se så där vart de inga bilder på laxar också en väldigt besvikelse då jag sist följde med så fanns de ingenting alls i fällan -.-
Men som nu var så fanns det de men jag följde inte med. Stannade hemma för att istället då sköta om farmors kalkoner och höns som vart så glada så att de fick rent med spån igen :)
Ja jag tappade ett ägg med (a)
hehe det fick jag torka upp visst så hoppsan sa ;)
hehe men åkte hem dagen efter för då skulle man någon annanstans.

Man skulle nämligen till kusinen så på Torsdag hyrde vi tre filmer: "Marley och Jag", "Benjamin Buttons otroliga liv" och en Thriller "Fingerprints" super bra filmer.
Till det drack vi 2.25 cider, en gene kaffedrink med mjölk, blockshoklad, starkt kaffe och chokladgalss. Till efterrätt vart det Blueandredberry cheescake :)
Så det var en lykad kväll och mkt prat och disk vart det XD
Till middag gjorde vi en tacopaj så det var en lyckad, men misslyckad paj (förgrädda pajen först innan du lägger på tacofärsen och inte gärna göra den på köttfärssås XD)

Nästa dag åkte vi båda hem och skiljde oss åt. Hemma träffar man mostra med två kusiner som man saknat. Jag har haft det roligt iaf......

.... fram tills idag.
Förstår mig inte på mina föräldrar. Vet att sådant här skall man inte skriva om, men tror ni inte man blir förbannad och vill skiriva ut sin ilska angående sådant?
kanske låter väldigt löjligt detta men vad känns det som om jag har för val, låta det vara och bära det inom mig tills de blir en totalt katastrof?
Nej tack, jag vill känna mig lugn och sansat och inte utveckla mig till en tickande bomb som skall gå ut över er alla andra som man pratar med på msn eller i mobil.
Dagem börjar med att man sitter vid datorn, mamma kommer in och pratar om sommarstugor lite längre söderut och jag känner mig väldigt entsuastik om saken och pratar gott om sommarstugor och glömmer datorn.
samtalet är över och jag sitter vidare och pratar med Henrik. Vi pratar om allt möjligt så han är en spännande person och blir alltid glad då vi skriver med varandra.
Philip kommer in och vill att jag skall göra pannkakor. Finns inge mjöl påpekar jag och då ber han mig, springa ut i regnet och handla mjöl.
Nej tack, vill han ha pannkakor kan han göra det själv. Han blir förbannad och självklart skvallrar för mamma som genast håller med mig. Vill han ha får han handla själv och göra dem själv.
Han gråter blir förbannad (observera att Philip är 13 år gammal) och kommer den gamla vanliga att Mattias och linda kunde jag göra pannkakor åt då de väl bad mig... hallå!!! Det var för över ett år sen och innan dess och efter dess har jag alltid ställt mig och gjort pannkakor.
Då kommer mamma och är helt plötsligt tvärt emot och då går allting ut över mig. Mitt fel alltihop. varför fan skall den där förbannade snorungen få allting när man själv aldrig kan få något? Allt cirkulerar runt honom och inte heller vågar de inse sanningen att de förstört honom så infenaliskt.
Han kommer bli omöjligt som 15-16-17 åringen, möjligtvis 18 åringen. Fan någonting får mig att fundera att livet för den pojken... känns svart.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo