Glutenfritt bröd - Lätt att göra!

Lite brödbaket här på kvällskvisten!
Receptet jag skriver upp är taget direkt från huvudet, jag hade inget recept att följa utan körde på tu man hand och resultet blev bättre äm väntat! 

50 gram torrgäst blå
5 dl ljummet vatten
1 dl olivolja
Finax mjölmix
Finax grovmix
En nypa salt
1 msk brödkryddor
1 msk sirap
1 msk linfrön
Har du andra frön hemma kan du så klart tillsätt det.

1. Jag blandade ihop allt i en bakmaskin tills degen är lite kladdig.
2. Låt degen sen jäsa under en bakduk i 35 min.
3. Baka in resten av mjölet i degen och antingen fördela och gör två små limpor eller en stor limpa, eller varför inte frallor?
4. Låt degen jäsa igen i 30 min.
5. Starta ugnen på 200 grader.
6. Grädda brödet längst ner i ugnen i 35-40 min, detta kan variera från ugn till ugn.

Klart