Wolmsta!

Hej!

Can I be happier? Haha absolut!
Jag fick ett sms idag från min praktikplats så nu ska man jobba på Wolmsta igen lördag och söndag :D
 
Jag är super glad och längtar nu helt enkelt till att få jobba. Saknar ju hästarna där borta <3Saknar min Black Boy!

På återseende!

Suck, inte min dag idag!

Hej!

Jo det är sant. Tror jag har haft alla dagars otur idag! Jag mår skit bra annars och överdrivet glad men trots det så skedde det lite väl dramatiska saker för att jag ens ska kunna ta hand om den sortens situation!

För er som undrar började jag ju med att åka till Bredsand till min syster för vi skulle sola. Tror vi gick ner runt halv ett tiden för att sola på stranden. Hur länge vi var där vet jag inte exakt men vi kanske var där runt tre timmar och solade. Båda smörjde in oss med solskyddsfaktor!


Så vart det efter tre timmar på stranden med solskyddfaktor! Detta hände på båda benen! Brände lite axlar och lite i ansiktet men det var så små bagateller om jag ska jämnföra med mina ben xD *skratt*
Bad luck!

När jag kommer hem hjälper jag mamma med att sätta om blomkrukor. Jag tycker det är super roligt, speciellt då man får se vad hon köpt och att det blir blomjord över till mina fina gröna växter inne på mitt rum.
Iaf så skulle jag plocka ut vitrinskåpet för att det skulle dammtokas där inne. Allt går som på räls, tills de sista glasen och jag krossar två av dem. Bang ner i golvet! Jag står där barfota utan att kunna röra mig därifrån.
Ropar på mamma som genast kommer med mina gula "foppa" tofflor och sopen.
Jag sopar upp och slänger allting i soppkorgen.

Inte nog med det hjälper jag henne med att plasta över en annan kruka där hon planerat örter. Vad tror in händer då? Jag river ner mammas vinglas så pang bom rakt ner i golvet igen xD
Haha, så förbaskat tyspiskt mig idag!

Iaf kan jag gott skratta åt detta för det är inte första gången jag hittar på tokheter så här x)

Bara för att skingra era tankar lite så lägger jag in ego bilder på mig (evigheter sen det fanns sådana bilder va?). Jag kan gott njuta med lite bilder på mig själv.
Dem jag visar är en bild på mig och sen de kläder jag hade på mig då jag vandrade på Birsta City med mamma och syrran.


På återseende! (om jag överlever den sista timmen av dagen!)

Till Bredsand!

Hej!

Idag åker man till Bredsand för att vara med syrran och hennes sambo. Vi ska ligga nere på stranden och sola, äta melon och bara må allmänt gott. Solen skiner och det är ju vekrligen ett kanon väder :D

Ni med kanske borde tänka på att göra detsamma? Själv ska man först äta frukost, borsta tänderna, handla på ica sen drar jag. Iaf får vi väl se då jag kommer hem. Kanske skriver ett snabbt inlägg här sen på syrrans nya dator (a)


På återseende!

Redigerat bilder!

Hej!

Här sitter jag ensam på mitt rum och läser bloggar. Tills jag upptäckte en sak jag ville testa. Här kommer testet jag har gjort!Nice va? :D

På återseende!

Kallar sig själv fotograf?

Hej!

Inne på en sida som jag är medlem på hittade jag detta forumet:
Kallar du dig själv fotograf?
Är du en av de där super glada personerna som har fått glädjen att få en system kamera av dina föräldrar? Så nu kallar du dig för fotograf och tycket du är super duktig på att fota? Men fotar du på AUTO?? I så fall kallar jag inte dig för en fotograf.. för en person som inte kan hantera inställningarna på sin kamera kan i fota uttan hon/han bara trycker på en knapp!

Hm vad anser ni om era åsikt i det?

Jag själv kan fotografera manuellt men gör det helst inte då jag håller den på auto så jag kan vara snabb med kameran och bara trycka av ifall jag ser något. Manuellt fotograferar jag i en lugn miljö. Med auto i en livlig miljö så som: barn, djur, lek och stoj och andra saker.
I manuell mijlö är det: Betande hästar, sovande katter, naturen, insekter m.m

Så ser det iaf ut då jag fotograferar och jag är mer som en Hobby/amatör fotograf och jag kallar mig själv det, för hur skulle jag annars vara? En idiot bakom en bakom en kamera?

Nja, Hobby/amatör funkar utmärkt för min del. En och en annan har väl en åsikt om det så då får de har de men att ändra en person till något annat? Är helt fel!

På återseende!

Naturbilder!

Hej!

Här kommer lite spännande naturbilder för dagen som vart!Ja men det var alla bilder för denna dagen. Enjoy them ^^

Natti <3

Nya header?

Hej!

Tycks om bloggens nya header? Jag gillar den väldigt mycket och hoppas ni med ska gilla den.
Den är god mot ögonen så den passar min blogg utmärkt nu.

Hon som designat den heter: http://malinhammarlundh.blogg.se
Och hon som kodat min sida heter: http://morephotos.blogg.se

Jag tackar dem båda super mycket som stått ut med mig x)

På återseende!


Fotografi på mina kusiner!

Hej!

Idag har man inte suttit nästan något alls vid datorn. Har nämligen fått besök av mina kusiner och mormor som alla kom för att grtta min lillebror som fyllt 14 år.
Ja han fick 100 kr av mormor och trisslotter av mina kusiner. Han vann inget alls!

Sen bar det av ut (min ena kusin är 8 år) så det slutade med lek och bus och bad!


Detta var bilderna från idag. Hoppas ni gillar dem för jag vart väldigt nöjd med dem.
Alla är redigerade i Photoshop Cs3.

På återseende!

Snabb upptadering!

Hej!

Bara så ni vet så kommer det komma en rolig överaskning kanske snart så ni får hålla ögonen öppna under denna veckan!

Natti <3

Jag dödar för att äta [Novell] ~Del 1~

Jag låg ensam i min säng och försökte läsa igenom boken framför min näsa. Texten retade mig då jag inte gillade gramatiken, därmed gillade jag inte alls hur den var skriven. Hatade den redan!
Jag hade knappt läst ett kapitel tills jag insåg att detta skulle bara bli en massa skit.
Bredvid mig på mitt nattduksbord låg en läxa som jag borde göra klar inför SO som skulle lämnas in i morgon direkt på morgonen. Sen skulle det också vara prov på det, vilket kändes som om all jordens läxor kändes som en stor tyngd på mina små axlar.

När jag tittar bort från boken och tittar runt i mitt rum som inte var så stor. Inte heller kunde man kalla det för ett rum för den delen. Jag bodde i ett stort förådd som mina föräldrar använde till att slänga in saker hur som helst. En gammal bäddsoffa, en madrass, klädhängare, en trasig Oakland Bridge
 tavla som krossats sönder av mina katter (ops!) då de var allt för nyfikna på alla skaer som finns här inne och en matta men också så även kallas "grässmatta" som vi hade på balkongen för att göra det så hemtrevligt som helst.
Ja, trevligt skulle det vara om den försvann från mitt "rum" så jag hade en sak mindre. Eller om vi kunde flytta så jag slapp se rummets fula tapeter. Hemsk röd färg som grinade elakt mot mig. Blekt blod skulle man kanske kalla färgen?
Vad kunde jag äga som var mitt här inne? Min dubbelsäng, nattduksbbord med allt möjligt liggandes på den som tillhör mig, min överfulla bokhylla som skulle behöva en ommöblering igen och en byrå med alla möjliiga saker på den med. Samt mina växter.

Jag har bara växter här inne då jag alltid dödar något som blommar. Typiskt mig!
Jag slog ihop boken med en smäll och slängde ner den i fotändan av sängen och lät den ligga där upp och ner. De svarta omslaget på boken med två händer som håller i ett rött äpple var mig helt oförståenligt. Kanske jag borde läsa hela boken för att fatta den?
Aldrig!
Bara för att mina kompisar är helt galna i Twilight saga böckerna och filmerna så ska dem inte få mig mig att älska dem. Jag tycker att vampyrer som glittrar är bara bullshit. Jag vill se dem dö av solen och bli till aska.
Det är mer realistiskt då det gäller vampyrer från de gamla historierna. Varför ska de glittra för? Av vilken annledning? Jag kan inte alls förstå sådant, att man bara kan komma på att skriva ner en sådan sak och sen se hur den växer på alla topplistor världens över.

Jag vände mig runt och kollade på nattduktbordet. En speciell sak fångade min blick. En tavla med en bild på en ö och en solnedgång. Runt öarna fanns det ett så stilla vatten och en svan med vingarna fint höjda över vattnet och halsen böjt mot bröstet. Fast svanen kunde man inte se då den döljdes av ett annat vanligt fotografi på mig, mina syskon, kusiner och min farmor.
Min farmor somnade in den 2 maj i år på grund av en märkligt cancer som spridit sig genom hela kroppen på henne och då hade den börjat i ena lungan.
Jag rös vid bara tanken på att veta att hon inte fanns mer. Bara hennes hemnummer existerade fortfarande, men min pappas syster skulle flytta in ditt, hela farmors hus var under renovering.
Det skulle aldrig bli sig likt igen. Det största minnet av henne försvinner allt för snabbt.

Jag tittade länge på bilden och log att se oss alla sitta där i hennes fula gråa softa, titta in i kameran och se alla våra glada munnar le till personen bakom kameran.
Jag sluter ögonen för någon sekund och kollar på min SO läxa. Där kunde jag heller inte förstå att vi skulle skriva om en speciell mördare som gick lös på människor år 1839. Inte nog med det så fortsatte morden mystiskt nog vidare fast på många olika ställen i världen.
Offrerna fick orden "1839" inristat i deras pannor. Just det, mördaren kalldes också för något i det namnet som jag inte mindes. Men, intressant för min del, jag älskade mystiska mord och försökte lösa dem själva på egen hand. Inte direkt enkelt måste jag säga. Fast spännande och roligt att lära sig något nytt.
Det är väl det ända jag är intresserad av. Om man ska jämnföra mig med mina kompisar. De tar Twilight Sagan och jag tar Thriller böcker. För i min så överfulla bokhylla så ramlar den snart ihop på grund av tyngden av alla mina Thriller böcker.

Jag plockar upp mitt block från bordet och sätter mig upp med blocket framför mig. Pennan i min hand snurar jag runt mellan min fingrar medan jag läser ut häftet om 1839 mördaren. Det var inte så mycket information om själva mördaren som min lärare skrivit ut så jag valde att skippa blocket och leta på internet. Min laptop låg på golvet bredvid sängen. Fullt påslagen och väntades på att få användas av mig eller någon annan av min familj.
Jag sökte in mig direkt på google. Mitt lösa tangentbord spelade sig själv en melodi då mina fingrar snabbt smög sig över tangenterna. Jo roligt va? Min dator har fått en vätskeskada på tangenterna så jag behövde bara ett löstagbart tangentbord så skulle min dator funka igen.

Google is your friend är väl googles motto? Nog kan jag hålla med för där har de all fakta man kan få redo på.
Fast om mördaren som härjade fritt år 1839 måste jag säga stod det inte mycket om. Ryktet måste väl ha dött ut. Jag kollade på SO häftet igen. Nej, där stod ju inte alls så mycket.
När man skriver om sådant här måste det finnas en början. Hur började det? Öppet? Smygande? Om själva mördaren stod det ju inget om människorna fick tag i honom. Så alltså kanske han kommer härja fritt vilken dag som helst! Det måste då vara hans avkommas avkomma, och vidare åt det hållet.
Men iaf att morden fortsatte vidare ända in på 1890 talet så måste ju personen valt en speciell familjemedlem som ska följa dens fotspår. Annars skulle ju mördaren dött runt inne på 1920 talet.
Mer information om kropparna som mördats fanns inte heller då de bara skrev ner på rapporterna om att kropparna hade "1839" inristat i deras pannor. Kan inte stämma om man ska fråga min hjärna som leker dektetiv nu.

Undra vad för mördare detta var? Och så spännande det var! Detta var något som intresserade mig. Jag skulle kunna ha fortsatt hela natten utan sömn för att få vetat mer.
Synd bara att med min opluggbara hjärna inte var så bra på att komma på sådant här i förväg. En vecka har jag haft på mig och kommer på sista dagen innan den ska lämnas in att detta är intressant. Min vanliga otur kanske?
Klockan började närma sig elva på kvällen. Känner jag mina föräldrar rätt skulle dem snart komma in och bråka lite på mig för att jag fortfarande är fullt påklädd och inte sover då det är skola i morgon.
Jag kunde inte höra fotsteg som närmade sig mitt förådd, men valde att ändå att stänga ner datorn och göra mig klar för sängen. Men att ha läst om mördaren och morden nu så skulle det ta evigheter innan jag somnade. Nu var min hjärna så inne i denna mördare att jag kände mig så exalterad över vad jag läst.
Ärvt efter min pappa som är likadan.

 "Silje, är du vaken än?" Min mamma hade öppnat dörren precis in till mitt rum och tittade på mig med en blick som sa det en och det andra.
 "Jag är precis på väg att lägga mig nu" svarade jag henne och hoppade upp ur sängen och raskt tog av mig kläderna som jag slängde på bäddsoffan som står bredvid min säng (inte helt intill då). Jag skyndade mig ut för att borsta tänderna.
 "Du har skola i morgon. Jag kan inte förstå att du är så tanklös på kvällarna. Nu kommer du inte komma upp i morgon!" Fortsatte hon medan jag hade munnen full med skum från tandkrämen.
Jag kunde inte svara henne. Jag ryckte bara på axlarna och vände mig bort från henne för att spotta ut skummet ner i handfatet. Jag skruvade på kranen så vattnet spolade bort skummet så det rann ner i avloppet.
 "Ingen fara. Jag kommer vakna i morgon för jag längtar till skolan för en gång skull" svarade jag henne och skyndade in med tandborsten i munnen innan hon skulle hinna säga något annat som fick mig att dra ut på tiden med att längta till sängen. För nu kände jag hur sömnen kom smygande.
Min mamma suckade irriterat och gick därifrån med hårda steg så det dundrade lite. Undra vad grannarna under skulle säga?

Jag kollade in i spegeln på en flicka med färgat brunt hår. Hennes hår var klippt i en uppklippning så håret hade en lite rockigare stil. Hennes ögon lyste blå i ljuset från toalampan. Hon hade väl markerade kindben, runda kinder, någor runt huvud och en väldig smal hals. Resterande av kroppen var lagomt vacker för att varken tas för pinne eller en allt för stor kropp. Flickan var väl ungefär 153 cm lång. och flickan log. Jag log.
Silje? Kunde mamma ha valt ett bättre namn för mig?
Nej absolut inte! Namnet passade mig så utmärkt. Och jag är stolt över namnet.
När sängen lockade lämnade jag toadörren öppen så katterna mina kunde komma in och gå på toa då dem behövde. När jag väl la mig ner med huvudet på kudden kom sömnen över mig som en svart dimma, sista jag såg innan jag somnade var kortet på min farmor och alla hennes barnbarn. Sen övertog sömnen och min värld slockande.


Bilder från Junibosand!

Hej!

Här kommer bilderna från Junibosand!
Ja det var väl dem bilderna :P

På återseende!

Junibosand!

Hej!

Jag var ju till Junibosand under bara natten från igår till idag. Som vanligt då det är min kusin så ser vi alltid på hyrfilmer och dem hyrfilmerna brukar ju vara Komdi, skräck och en valfri där imellan.

Denna gången såg vi filmerna:
Har du hört ryktet om Morgans?


Haha, ja jag skrattade men i filmen, den var bra men hade förväntat mig mer. Kommer bara ihåg en scen och därmed vad de sa. Så enkelt att komma ihåg ;)
3/5 får den :)

2012


Jo nu har man sett den. Jag som inte alls skulle se den och.. Ja vad säger man? Jorden kokas upp iifrån på grund av solen? Tja de kan kanske hända men måste det vara 2012?
Har hört att jorden undegång skulle vara 2008? *kollar runt* jag lever!
Tja filmen annars var väl si så där. Tycker mer om Day after Tomorrow så denna får bara en 2/5 av mig.

The Uninvited


Äntligen hittade vi en skräckfilm som vi VERKLIGEN kan rekomendera. Jag älskar scener där man inte är berädd på vad som ska hända också händer det då man MINST anar det. Whiiihii, äntligen en film som man verkligen fastnar in i.
Vill du skrämma upp dig själv? Se denna och avgör själv :P
5/5 är mitt betyg!

Tja det var allt för denna kvällen. I morgon blir det en födelsedag!

Hej då!

Glad Midsommar!

Hej!

Jag hoppas ni haft en kanon midsommar idag. Det har jag!
Trots det dåliga vädret så har det vart fantastiskt. God mat med en härlig efterätt!

När vi firar midsommar så blir det mycket sil (blä xP) som jag inte gillar så det jag åt idag var kokta ägg med rom och dill, färsk potatis, cottoncheese (Keso för er som inte vet) och gullök. Haha för att vara mig så är det väldigt gott. Det var iaf min förrätt. Varmrätten var grillat kött och färsk potatis som hade smak av dill.

Kan inte sommaren vara bättre med just färskpotatis?
Det är iaf de godaste som finns om de handlar om sommar.

Iaf efter det så vart det att jag ställde mig och bakade Chokladtårta för i morgon. Haha jo, min lillebror blir 14 år. Bilder kommer komma då, hoppas jag ;)

På återseende!

Break of Dawn

Hej!

Är ju ett tag kvar tills man ska åka så jag tänkte lägga in en musikvideo som.. ha fångade mig lite. Jag gillar inte Erik Saade så men just denna är nog den bästa han kommit med.

Jag måste bara få en sak sagt innan det är bara det att Erik påminner om Jocke. Ni jag vet som sett Jocke och vet hur han ser ut kan ju då kommentera så inte jag är ensam om det (hur stor är risken att han läse rmin blogg? ^^)På återseende!

Till Junibosand!

Hej!

Visst är det härligt då solen skiner? Den gör en så varm och fyller en med en sådan glädje. Den glädjen för mig blir att åka till Junibosand och vara med min kusin. Och min kamera hänger på för Junibosand är så grymt fint om sommrarna!

Ska se med min kusin om hon vill ställa upp som modell igen för ni minns väl bilderna från sist? Hon passar utmärkt som en modell för mig ;)

På återseende!

En cola i handen och rosa naglar!

Hej!

Jag sitter ensam inne i köket här hemma och målar mina naglar rosa. Det är ju väldigt roligt att hålla på med om man inte har något att göra om dagarna.
Inte nog med det så sitter jag här och drömmer mig bort i Dalarnas gröna land. Suck, saknar det landskapet. Fan så vackert det är där <3

Och sen tänkte jag inte ge er bilder på mina naglar. De är fortfarande för små sen jag klippte (bet av dem!) då jag åkte hem från Dalarna för två veckor sen (herregud vad tiden går snabbt!). Men lite bilder från Dalarna kan jag ger er. Hoppas de ska smaka gott för era ögon ;)Alla bilder är redigerade i Photoshop Elements 7.0.
men visst är Albin söt (sista bilden, Voven alltså!)?

Nu ska colan i min hand få smaka på mina rosa naglar.

På återseende!

Fotoredigering!

God morgon!

Här är man uppe med tuppen.
Vart väckt klockan kvart över nio om att Kulturmagasinet ringer och frågar om att jag kanske glömt bort deras möte (pinsamt! klart jag hade!). Dessvärre orkade jag inte åka in så jag ljög ihop en historia om att jag inte kunde på grund av familjeförhållanden här hemma. Det löste sig så jag får ta det en annan dag.

Skulle ju bara prata om vidareutbildningar så. Den saken lär inte försvinna direkt.

Iaf så redigerade jag lite bilder idag. Ska se om ni ser någon skillnad :P

Detta är de Oredigerade bilderna!


Och dessa är de Redigerade! Stor skillnad va?


På återseende!

Svar tillbaka!

Hej!

Detta är bra supporter som verkligen svara snabbt tillbaka (även om det bara tog hela dan).
Detta fick jag till svar och vart väldigt tacksam för det!


Natti <3

morephotos.blogg.se

Hej!

Om jag ska rekomendera någon som ni ska besöka så är det bloggaren, http://morephotos.blogg.se/, Malin.
Trots att hon inte skriver mycket så är hon en störtskön tjej.

Då hon väl skriver så skriver hon om intressanta saker. Som sagt, en toppen tjej <3

På återseende!

En skillnad? Vem vart bäst?

Hej!

Kommer här med lite redigerings skillnader. Tänkte fråga er om vilket ni tycker vart bäst? Själv vet jag redan men eran åsikt räknas ju den med!

Detta är orginalet i färg och oredigerad. Bara texten över bilden (jag vill förhindra stöld av mina bilder)


Samma fast i en gråskala ton. Också med texten över min katt Aca.


Här ser ni att bilden är redigerad och texten är flyttad upp till de vänstra hörnet.


Vem av bilderna vart bäst?

Selina bilder!

Hej!

Samma som sist här kommer det bilder på Selina. Klaga inte!!Trots att hon är svart får man ganska så bra bilder på henne!

Aca bilder!

Hej!

Nu kommer det nya bilder på Aca. Var ju ändå ganska så länge sen jag la in bilder här på både Aca och Selina, så klaga inte!!Visst är hon vacker? <3

Göra pannkakor!

Hejsan!

Idag vart det pannkakor till middag så jag tänkte lägga in lite bilder på det (inte så där intressant, men roligt x)).

Alla ÄLSKAR bilder!


Vi tar lite kaffe på det med :D


På återseende!


Nya kategorier!

Hej!

Som ni kanske ser så har jag gjort två nya kategorier.
varför är för att jag vill kunna skriva om mina katter utan att det ska behöva tillhöra "Allmänt".

Jag kommer inte vara den som skriver HELA tiden om mina katter för det vet ni att jag inte alls gör. Jag skriver ju mest in om allting annat än bara dem. Det finns en del bloggar som inte bloggar om annat än sina katter. Iaf så kommer jag lägga in lite bilder på mina katter så där nu och då.

Enjoy!

Mig bråkar man inte med!

Hej!


Hur roligt skulle ni tycka det var om ni loggar in på en sida och ser att ni har fått mail? Spännnde? Alltid lika roligt att se vad som döljer sig där?

Iaf fick jag se detta då jag loggade in på kamrat.com (ja jag är medlem där, vart det sen 2003 ^^'):


Om ni kan läsa det. Det syns ganska så tydligt. Iaf så anmälde jag denna personen till kamrats support. Jag tyckte det inte alls är trevligt att se något sådant i sin mail då man loggar in.
Så här såg min anmälning ut som:


Så, jag kommer återkomma om jag fått svar. Denna personen blockerade jag annars och talade om innan att jag anmält honom. Ingen kan trycka ner mig och det vet ni! iaf ni som känner mig.

På återseende!


Kungabröllop?!

Hej!

Ja vad är egentligen min åsikt angående kungabröllppet mellan Victoria och Daniel? Jag vet inte. För det första är ju Victora dotter till Kungen och Drottning, inte bara för att hon är det men hon har gjort en massa gott i världen så som besökt barnen i de fattiga länderna för att ge dem leenden för att det finns de som bryr sig om dem och värnar om dem.
Daniel? En bondpojke från Ockelbo som kommer nu mera i kostym för att vara där för våran prinsessa. Inte nog med det så ger han upp sitt privata liv för en prinstitel (senare även en kungtitel). Jag såg inte på hela bröllopet, bara den biten då de åkte iväg i den där ursnygga och fantastiska båten och då de var i kyrkan. Måste säga att det var super fint och man önskar att man själv hade kunnat vara där och se hur vackert det var.

Men att se det från en Tv ruta är inte fel det heller, även om det blir mer "reality" om man är på plats.

Jag kan väl inte säga så mycket mer än: Ett stort GRATTIS till er båda och lycka till i livet!


På återseende!

Attans!

Hej!


Har man otur eller har man otur?
Förbaskat! Alla exemplar uthyrda!

Det ville jag ju inte. Inte heller kunde jag hyra Prinssesan och Grodan den med hade alla ecxemplar urhyrda. Så det fick bli: Bedtimes Story med Adam Sandler. Den är väldigt bra den så jag får nöja mig med den filmen :P

På återseende!

Oj då!

Hej!

Sorry nu var det länge sen sist och jag är ju en av dem som brukar hålla igång bloggen. Det ska bli bättring på det.
Om en del undrar så har man vart i Dalarna i en hel vecka och sen vart hemma några dagar för att lugna ner mig. har massor med bilder att visa upp senare (senare? När kan de vara då? x)).

Under tiden så ska jag tala om att idag ska jag ensam här hemma kolla på Tv. Vilket betyder att det blir en hyrfilm. Har bestämt mig för att se på The Wolfman, jag vet att en del har sett och inte uppskattar den och att den inte hade sina förväntingar. Men nu är det mig vi pratar om och jag tror jag kommer gillar den.

Jag gillar ju det där övernaturliga ;)
På återseende!

Hush Hush by Becca Fitzpatrick!

Hej!

Från förra inlägget kommer den boktrailer som jag vill lägga in. För er alla som inte har detta smakprov från boken Fallen ängel så kommer det en boktrailer för er istället.

Exciting?


På återseende <3

Fallen ängel!

Hej!

Jag stannade uppe ganska så sent igår. Så sent som till klockan två för att läsa. Inte nog med det så ville jag läsa smakprovet jag fick då jag köpte boken Bree Tanners andra liv och jag tror jag fan aldrig har skrattat så mycket som jag gjorde då jag läste smakprovet på boken Fallen ängel.

Haha, en sak är säker. Den boken ska bli min den 1 Augusti ;)På återseende <3

Hela samlingen eller vadå?

Hej!

Visst nämnde jag att jag skulle shoppa idag? Jo jag gjorde det. Inte nog med det så hittade jag INTE ETT SKIT!

Det är som min syster säger då man väl är på stan:
-"Att när man väl har pengar och kan shoppa så hittar man INGENTING! Men då man väl har inga pengar alls, hittar man allt man vill ha!"
Hur rätt har man inte då? Så hände det för mig nu. Haha väldigt ironiskt! Jag hade 200 kr presentkort på H&M och jag hittade inte någonting som jag ville ha.

Eller jo en sak hittade jag och de kommer vi till nu. Bildbevis välkommet eller hur? ^^

Snart, ska bara in med en bild som jag vill lägga upp bara för att!

Hehe Jag fortsätter på Sagan om Isfolket.
Denna gången läser jag om Mannen Viljar Lind av Isfolket. I denna delen träffar han på 18 åriga flickan Belinda som är ganska så klumpig. Ocksp kallad "Familjens svarta får", ni har nog hört det utrycket förut. Jag vet redan vad som händer i denna boken och då jag visste nu vilken jag skulle läsa kändes det som om jag inte ville läsa boken, men måste man så måste man om man vill lära sig böckerna utan och innan... suck vad tårarna kommer spruta på slutet :'/


Jag köpte denna idag på Akademibokhandeln i Birsta City. kostade 129 kr och då ingick det ett smakprov på en annan bok som kommer ut den 1 Augusti. Den verkar självklart spännande så jag ska läsa den och återkomma om den.


Man skulle kunna säga att jag har hela samlingen för tillfälle, men en HEL SAMLING för mig är hela samlingen både på Engelska och Svenska.
Hittils har jag bara på Svenska, men komme rinom snar framtid ha alla på Engelska också.

The short second life of Bree Tanner kommer jag ju med få hem ganska snart hoppas jag *längta*!!

Ha en fortsatt trevlig kväll ^^

Suschi!

Hej!

Ja igår var det ju "dagen efter min 22 års dag" och då var vi bara fyra stycken som inte hade hunnit äta (min bror och pappa hade ätit och min syster kom hem för att äta hos oss) så mamma och jag åkte in till Sundsvall och köpte hem Suschi.

Jag tycker det kan vara gott ibland om det är länge sen man åt det. Dessutom är det bara lax och räkor som är min favorit. Iaf tänkte jag ladda upp bilder på det bara för kul :)

Bara så ni vet är denna första bilden bara en så kallad "tråkbild" x)


Bilderna som komme rnu är något suddiga (orka fixa och dona med sådant nu!) men de är duglig att kolla på iaf.


Samma kväll letar man efter Selina och vart finner man inte henne?


Hehe i mamma och pappas säng, under mammas täcke. Där sover hon och har det så skönt så.
Vet inte varför hon sover under täckena men jag tror hon tycker det är väldigt skönt eller så tror hon att hon är en människa... till halvt *skratt*

på återseende!

Shoppa sugen!

Hej!

Hur ofta får man inte höra det från mig nu? Haha hela tiden känns det som iaf. Jag är super sugen på shoppa...

Och tro det eller ej, det blir shopping! Har ju 200 kr på H&M!!Lyssna lite på de här medan. Älskar deras låt :o
Är du sommar så!

Kanske väntat?

Hej!

Har man inte morgontidningen så är det ju skönt att läsa Aftonblodet (om nu har internet och kan läsa därifrån). Där jag bor får vi in en helt annan tidning som handlar om Njurunda och Ånge så det kan vara trevligt att läsa något annat.

Aftonbladet är bäst så när man sitter här ska precis läsa, ropar mamma.
Man skyndar sig dit och hon visar ett väldigt roligt inlägg som jag ska lägga in här. Är ni ett fan kanske ni tycker mindre om henne för nu tycker jag att Sveriges största bloggerska har gått över gränsen!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7249154.ab

Tycker ni det?

Vad fick jag?

Hej!

Nu var min dag avklarad. Härligt säger jag bara för dagen är ju verkligen perfekt om man verkligen får till den som man själv vill.
Bara familjen och jag. Inga andra släktingar eller så. Iaf så vart det så underbart härligt och den dagen var som gjord för dagens väder ^^'

Nu kommer de lite bilder så nu får ni se på dem och se vad det var som jag inte fick :PHm nå? Jag fick allting annat jag önskat mig men vad var det som jag inte fick?
Så det är bestämt från mig själv att det ska jag köpa senare, helst inna jag åker till Dalarna.(Och varför det vart kursivt har jag ingen aning om... går inte ändra >_< :s) Sen kommer det lite vardagliga bilder under min härliga dag här hemma med min mamma, pappa och lilla syster. Mina bröder hittade allt annat tok så det vart bara vi fyra i slutändan. Men de var bara så trevligt så.

Min tårta var för övrigt skit god så jag rekomenderar den till er Chokladälskare att testa den. Väldigt mäktig, men förbaskat god. Den kommer jag göra flera ggr men kanske med annolunda design på den ;)

Detta var min dag <3

Min fina tårta

Muskelinflamation!

Hej!

Så typiskt att de skal ske, men det var ju nästan väntat.
Var till vårdcentralen idag för jag behövde kolla min högra höft som jag har hemska problem med.
Det började bara med en jobbig smärta så som att man var uppe och rörde en massa på sig och sen satt sig ner för att vila. När du väl reste dig upp så hade man så ont att man började gå hjulbent, det är inte det minsta roligt. 
Men sen efter det så började det helt plötsligt att göra ännu mer ondare. Jag kunde knappt gå. Haltade fram och visste inte vad jag skulle göra. Sitta i min favorit ställning (skräddarsits) de sved varje gång jag skulle placera benen där de skulle ligga. Minsta fel och de hugger till. Likt som om man slinter med kniven på ett finger. Aj!

Iaf var jag dit idag och kolla för en andra gång (missade ju sjukgymnasten på grund av lågt tänkande!) och här så klämde han, det gjorde ont. Han vred på foten både in och ut, det gjorde SKITONT.
Det slutade med att han ville att jag skulle till sjukgymnasten iaf och kolla där men han sa nu att det var uppenbart att jag har åkt på en muskelinflamation, wie... not liksom!

Så nu skrev han ut starkare tabletter för mig som jag ska äta 3 gånger om dagen i en hel vecka. Frukost, middag och kvällen. Helst gärna till måltiderna då tabletterna kan göra en magsjuk, speciellt om man har känslig mage (typiskt då jag just har det xD).

Så vi får de vad som händer.

Nu skall det här firas :D med chokladtårta och kaffe. Men givetvis en massa paket. Dha! (a)

22 år idag!

Hej Hej!

Måste bara säga att HERREGUD!!! Vad tiden går snabbt :O
Kändes som jag nyss föddes och nu sitter man här inne på sitt rum på sängen med datorn lutad mot benen och skriver ner att man är 22 år!
Helt sjukt vad tiden ska gå fort. Vad ska man göra nu snart då?

Jo man ska baka och fixa med middagen som blir lättsam!
Qinuoasallad med fetaost och till blir det grillad kyckling som just nu ligger i egen marinad! Mums!

Inga paket ännu men de lät jag nog få till helgen och jag hoppas verkligen innerligt att jag får det jag vill ha. Ios är det ju tanken som räknas, men att få det man vill ha skulle inte sitta fel *skratt*

Iaf så fick jag med brått från en kompis att gå in på hennes blogg och där inne hittade jag detta: http://zandraedlund.blogg.se/2010/june/emma-22-ar-d.html#comment

Haha jag tackar för den ;)

På återseende snart!

Köpa hund?

Hej Hej!

Det har pratas om här hemma att mamma min vill ha en hund. Och det har nu blivit så att vi ska skaffa hem en familjemedlem av rasen Chines Crested.
Kul! Jag har iaf skickat in ett mail till en tjej här i Sundsvall som har en tik på ett år (hade ingen bild eller pris så... vi får se med det).

Sen i morgon ska jag ringa angående två andra, ena är en hane på bara 3 månader (mamma vill egentligen ha en tik då de är så mycket lugnare en hanar) och sen var det någon annan i Gävle som hade en kull med både hanar och tikar.
Ska bli spännande att se.

Skaffar vi en sådan kommer jag satsa på utställning och lydnad. Är mer intresserad av det än Agility ^^Så tjusig de är :D

Nödvändigt?

Hm jag kollade igenom aftonbladet nu idag och då upptäckte jag denna artikel som jag ville publisera: http://www.aftonbladet.se/ekonomi/article7233939.ab

Vad tror ni?
Blir det nödvändigt med 2 kronor och 200 kr lappar? :sSkönt att vi får behålla 20 kr sedeln!

Bara några timmar kvar!

Hej Hej!

Huj huj nu är det bara några timmar kvar tills man är 22 år. och vad gör inte saken bättre det med att baka en härlig god chokladtårta (jag gillar inte tårtor men en chokladtårta måste jag kunna äta!)?

Iaf så tänkte jag lägga in ett recept här som ni kan få om ni själva vill göra den! Så här kommer den:

Ingredienser

125 g mörk blockchoklad
125 g margarin eller smör
1 ½ dl starkt kaffe
5 ägg
3 dl socker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver

Chokladkräm:
5 dl florsocker
150 g margarin eller smör
2 ägg
250 g mörk blockchoklad
4 msk vattenBeskrivning

Gör så här

Smält blockchoklad & margarin i en kastrull, tillsätt kaffet och låt det svalna.
Vispa upp ägg & socker.
Blanda mjöl & bakpulver, vänd ner det i äggsmeten tillsammans med den avsvalnade chokladen.
Häll smeten i en smörad & bröad form (gärna en springform) på ca 2 L. Grädda i nedre delen av ugnen i 50-60 min i 175-200 grader. Låt kakan svalna i formen innan formen tas bort.

Rör florsocker & margarin, tillsätt äggen & rör till en jämn smet.
Smält blockchokladen med vattnet & rör ner det, blanda till en jämn kräm.

Dela kakan i två delar, bred chokladkräm emellan, bred sedan ut resten ovanpå & på sidornaMin dag kommer vara toppen hoppas jag. Om jag nu får det jag vekrligen vill ha!

Hej då :P


Paint serie!

Hej Hej!

Får läsa problemet med länkarna sen.
Under tiden ritade jag en kort men ganska så rolig serie i paint. Bara jag och en annan tjej som förstår sig på vad det är hon menar men jag kund einte låta bli att komma med en egen serie och skratta åt den XDFörstår du den får du skratta xD

Idiotiska länk!!

Fan alltså. Jag får inte till mina länkar så vad fan kan problemet vara? >_<


Jag klistrar bara in en gång, varför blir det då så många?? >_<


Rita?

Hej Hej!

Jag kan inte rita okey?
Eller jag tycker jag inte är så bra på det! Får kommentarer på andra sidor där jag har minahästar att jag är väldigt duktigt. Jag kan tycka jag är duktig då jag vill det. Noga är något för mig väldigt viktigt och slarv är väl något då man vill bara vara flummig då man gör något.

Som t ex nu förut då jag skulle besvis för en tjej att jag inte ens kunde rita en gris i paint... För hon sa att jag kan det. Vi får väl allt se det. Vad tycker ni om denna Osköna gris?


Hehe x'D

Bloglovin!

Hej Hej!

Nu har jag gått och blivit medlem på Bloglovin.com.

http://www.bloglovin.com/blog/738455/akrelina?claim=6wxm48d5zyw">Följ min blogg med bloglovin

Tjing Tjing <3


Jag måste väl skylla mig själv!

Hej Hej!

Jag får nog allt skylla mig ja. Ni vet väl om att jag glömde bort det där med sjukgymnasten? Nu är smärtan värre än någonsin och inte nog med det misstänker jag nu att det är Muskelinflamation och inte någon överansträngning. Det skall ju då inte göra så här ont.

Inga värktabletter hjälper och heller hjälper inte zoon >_<

Blir det inte bättre ska jag ringa på Torsdag efter en akuttid. Kan inte vänta tills den 21 Juni!

//Emma