Muskelinflamation!

Hej!

Så typiskt att de skal ske, men det var ju nästan väntat.
Var till vårdcentralen idag för jag behövde kolla min högra höft som jag har hemska problem med.
Det började bara med en jobbig smärta så som att man var uppe och rörde en massa på sig och sen satt sig ner för att vila. När du väl reste dig upp så hade man så ont att man började gå hjulbent, det är inte det minsta roligt. 
Men sen efter det så började det helt plötsligt att göra ännu mer ondare. Jag kunde knappt gå. Haltade fram och visste inte vad jag skulle göra. Sitta i min favorit ställning (skräddarsits) de sved varje gång jag skulle placera benen där de skulle ligga. Minsta fel och de hugger till. Likt som om man slinter med kniven på ett finger. Aj!

Iaf var jag dit idag och kolla för en andra gång (missade ju sjukgymnasten på grund av lågt tänkande!) och här så klämde han, det gjorde ont. Han vred på foten både in och ut, det gjorde SKITONT.
Det slutade med att han ville att jag skulle till sjukgymnasten iaf och kolla där men han sa nu att det var uppenbart att jag har åkt på en muskelinflamation, wie... not liksom!

Så nu skrev han ut starkare tabletter för mig som jag ska äta 3 gånger om dagen i en hel vecka. Frukost, middag och kvällen. Helst gärna till måltiderna då tabletterna kan göra en magsjuk, speciellt om man har känslig mage (typiskt då jag just har det xD).

Så vi får de vad som händer.

Nu skall det här firas :D med chokladtårta och kaffe. Men givetvis en massa paket. Dha! (a)


aj då.

2010-06-04 | 15:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo