Glutefritt Tortillabröd!

Glutenfritt tortillabröd!
Lätt att baka, tar inte många sekunder att steka och så himla gott!
 
4 dl vatten
ca 1 dl olivolja
1 tsk bakpulver
1 tsk husk
Glutenfritt Finax mjöl efter eget TYCKE
Salt
 
Så här gör du:
Tillsätt vatten, olja och Husk i en bunke, rör om med en slev eller en elvisp med degvisparna.
Tillsätt sen saltet, mjölet och bakpulvret. Jag har ingen mått på mjölet men tillsätt tills ni får en tjock degmassa.
Degen får gärna vara lite degig för det blir lättare sen för HAND att baka in mer mjöl.
Degen är perfekt om den fortfarande är något kladdig men du ska kunna hantera den.
Värm på en eller 2 stekpannor.
 
Gör den lång som en korv och börja därefter att dela på den, lite i taget.
Kavla degen papperstunn och lägg den på den varma stekpannan, det tar inte många sekunder tills den fått lite färg, men under den tiden hinner du kavla ut nästa tortilla och sen vända på den som ligger i stekpannan. Sen fortsätter du på så här tills du stekt upp hela degen och gör den redo att serveras till vad du helst önskar.
 
Jag ska ha currykyckling i min senare idag ^-^