Lovely!

Mina fina missar! *-*
 
Dooleys ♥

Iris ♥
 
Iris fläktar magen lite ♥
 

Mysiga sommarkvällar!

Det bästa med sommaren är att ligga vid fönstret på kvällarna och titta på allt spännande folk som passerar förbi nedanför! ♥
 
 

En doft av Syren!

Efter 2 år sen vi köpte stugan så blommar äntligen vårt lilla syrenträd! ♥
 
 

Mitt akvarium!

Gjorde en riktigt renstädning av mitt 54 liter nu igår när jag såg hur smutsigt det var! 
 
Före:
 
Efter:
 
Nöjda fiskar!
Längtar tills jag får starta upp mitt större akvarium jag köpt för dom! :)
 
 

Grattis till mig idag!

28 år idag och 2 år kvar till 30, vad skedde med tiden egentligen? 
 
 
 Lite musik på bloggen för att fira det lite!

Vilken dag alltså!

Den här dagen har allt annat varit bra. Från lycka, till panik och till lättnad igen!

Varje fredag går jag till sjukgymnastiken inne på sjukhuset i Sundsvall och idag var dagen hur bra som helst, tills i omklädningsrummet när någon ringer mig: min granne.
Min granne ringer och säger att hon har min ena katt i hennes lägenhet och hittade den gåendes på taket (jag bor på tredje våningen) och i ren skär panik får jag veta att det är Iris. Jag ringer mina föräldrar minst 10 gånger vardera, ingen svarar. Ringer och lämnar röstmeddelanden och testar kontakta mina syskon istället.

De svarar direkt men de var upptagna och kunde inte hjälpa mig så de med skulle testa ringa mina föräldrar. 
Jag skippar träningen på sjukgymnastiken och beger mig hem och på bussen hem ringer jag hemtjänsten och ber dom hjälpa mig (min värsta tanke var att katterna hade rivit ner nätet och Dooleys hade trasslar in sig och kom inte loss och får panik).

Hemtjänsten skyndade sig hem till mig för att hjälpa till. Hämta mat och locka på Dooleys (om han smitit ut). Efter 15 min ringer dom från hemtjänsten upp och säger förvånad att båda katterna mina sover hemma i min säng i godan ro! 
Jag ringde min granne igen som fick förklara ännu en gång hur katten såg ut och jag fick då veta att denna hade vit hackklapp och andra vita tecken. Det var inte min Iris (pust) men när jag mötte katten såg jag direkt vems det var och skyndade mig över till grannen och mötte honom längst upp i trapphuset bredvid mig med hans lilla tös som trängt sig ut genom en smal springa i fönstret (katter kan dom om de vill).

Men kissen var hemma och får höra från min kära mamma att jag skulle ha fortsätt tränad istället för att åka hem till katterna :( (vi är vänner nu igen efter att ha diskuterat detta)

Ush för denna hemska och ångestfulla dag, men som också läste sig bra! ❤️❤️

 
 

Bullbak i 30 grader!

Pust och stön!
Bakade 85 st vaniljbullar igår och prövade dessutom en ny fyllning. Nämligen Nutella och Saltade och rostade Cashewnötter.
Har än inte smakat det men jag hoppas kombinationen är bra, salta nötter med söt fyllning måste ju vara en rätt så bra balanserad balans?
 
Inte nog med det ska jag i denna värmen baka ytterligare massa bullar då jag har en bror jag vill ge lite bullar till, men den här gången är det kanelbullar som gäller!
 
(receptet till bullarna hittar du HÄR)
 
Efter 1 timmes jäsning 
 
Efter 30 minuter jäsning reste sig bullarna till den dubbla storleken!
 
Bullarna på toppen är inte brända utan det är fyllningen från nutellan som ser ut som att de är brända! 
 
 

Dooleys!

Då har vi snubblat in på en ny månad, bara 3 dagar kvar tills jag blir 28 år! :)
 
Det firar vi lite snabbt med nya bilder på Dooleys ♥