Kungabröllop?!

Hej!

Ja vad är egentligen min åsikt angående kungabröllppet mellan Victoria och Daniel? Jag vet inte. För det första är ju Victora dotter till Kungen och Drottning, inte bara för att hon är det men hon har gjort en massa gott i världen så som besökt barnen i de fattiga länderna för att ge dem leenden för att det finns de som bryr sig om dem och värnar om dem.
Daniel? En bondpojke från Ockelbo som kommer nu mera i kostym för att vara där för våran prinsessa. Inte nog med det så ger han upp sitt privata liv för en prinstitel (senare även en kungtitel). Jag såg inte på hela bröllopet, bara den biten då de åkte iväg i den där ursnygga och fantastiska båten och då de var i kyrkan. Måste säga att det var super fint och man önskar att man själv hade kunnat vara där och se hur vackert det var.

Men att se det från en Tv ruta är inte fel det heller, även om det blir mer "reality" om man är på plats.

Jag kan väl inte säga så mycket mer än: Ett stort GRATTIS till er båda och lycka till i livet!


På återseende!


Bra skrivet! Dock lite småfel :-P Som jag har kollat upp idag för att vara säker xD Inge super viktigt egentligen. Men Daniel är affärsman för ett ganska stort företag - ingen bondpojke:-P

Samt att han blir inge mer en prins. Kungatiteln är högre uppsatt än drottning och eftersom Carl Gustav är kung - blir Silvia drottning(lägre rang) men daniel blir aldrig sveriges kung (efterson den titeln är högre än drottning. Så victoria blir sveriges drottning(istället för kung) och daniel blir sveriges prins:-P Likadant i england om man kollar på kungaätten där;) Men som sagt - inge viktigt egentligen ;)

2010-06-20 | 00:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo