Problem med uppladdning av bilder!

Verkligen sjukt irriterande!

Har massor av bilder att visa er också fungerar det inte! Har ju t o m bilder kvar från Irland resan som jag inte laddat upp ännu!

Önska bara att blogg.se kunde utveckla sig mer så man kan ladda upp FLERA bilder sammtidigt och inte bara  EN BILD ÅT GÅNGEN! Sjukt irriterande -.-


Mariehamnresan med Cinderella!

Har som sagt vart på Cinderella resa mellan Sthlm och Mariehamn. Nu kommer det lite roliga bilder!

Hade tråkigt på vägen ner så jag fotograferade lite genom fönstret på bussen.

Ja... mer bilder gick inte att ladda upp. Ska återkomma så fort det går igen >_<

Kan man ligga knasigare eller SE knasigare ut!

Ja Malin älskar att ligga i famnen och då kan det se ut så här:


Eller varför kan man inte bara se rolig ut? Göra miner och se vem som gör den värsta är ju en rolig lek!

Misty har fått kommit hem!

nu har Misty - Den bortsprunge fått kommit hem!

Kan ni tänka er min lättnad då jag ägarna ringer? Jag vart bara så glad att de hörde av sig så Misty kunde få komma hem. Hon var visst 11 år den där damen så hon var väldigt gammal.

Oh jag skakar bara av lycka att få se henne bli överlycklig då Husse kom och hämtade henne. Nu får vi hoppas att det inte blir några fler insedenser :D

Nu ska jag duscha. Det är att bege sig till sthlm idag för att åka Cinderella båten <3


Vem äger mig?

Var ute och gick med mamma och Lissie idag. Helt plötsligt kom världen torråska och blixtrar som intresserade mig super mycket!

Jag älskar att titta på då det åskar. Tur det var så långt bort för är det för nära mig kan jag erkänna att åskan och blixtrarna skrämmer mig.
Iaf så gick vi hem till mig för jag skulle hämta plånboken för att ta ut pengar för båtresan i morgon. Bussen från Kvissleby och vidare till Sthlm ska gå 10.15.

Iaf börjar vi närma oss lägenheten då jag ser en liten folksamling som verkar yra omkring restuarangen Capri. En lösspringande hund är det som rör sig runt dem. Jag hann inte se vad för ras men jag försökte ropa in den men vägrade komma och springer iväg.

Senare efter att vi tagit ut pengar, tagit en promenad så stod vi på gångbron mellan Essvik och Kvissleby och kollade på blixtrarna långt över stan. Över bron kommer det mopeder som kör super sakta, för bland annat på bron så kommer den här lilla hunden och jag lyckas få tag i den.

Ringer polisen och nu sitter jag här i lägenheten med Tösen (som jag kallar henne) och väntar på att de från polisen ska ringa. Jag vägrar släppa ut henne igen (eftersom det var vad polisen sa jag skulle göra om ingen hörde av sig).
Jag bor vid E4 och här går det bilar dagligen så som morgon och natt. Man vet aldrig när det sker en olycka och då kanske ägarna aldrig får veta vad som hänt deras lilla hund.Vem kan äga lilla mig :(

Birsta City!

Herregud vad länge sen det var då jag var där!
Och nu är det dags igen!

Åker in med mamma för att shoppa lite så det kommer bli awesome! Thihi! Bilder kommer komma senare på vad man shoppat :P

Cinderella!

På söndag händer det spännande saker för då åker mamma, jag och brorsan med Cinderella till mariehamn och tillbaka till Sthlm.

Något jag längtar efter? Ja men absolut! Även om det bara handlar om 24 timmars tur på havet så kommer det bli roligt. Dricka, äta, shoppa i Taxfreen och vidare!

Kanske lika bra så man kan köpa något och fylla på spriten här hemma (som det inte ens finns någonting av xD). Fast... jag har inge spritskåp heller så jag får använda fantasin med vart jag ställer dem och jag vet exakt vad jag ska köpa!
Ända jag ska göra innan jag bestämmer mig för att åka är att besöka banken och forex för att växla in pengar. Och det måste visst ske i morgon... tidigt!

Ingen sovmorgon alltså x)


Bild från google!

Sunset, Rain and a little bit of a forest!

Kan man beskriva kvällen bättre än så här?Fast... nu vart jag lite misstänktsam på bilden... såg inte ut så innan jag laddade upp den...

Malin 15 veckor!

Tänk er att jag haft henne hos mig i 3 veckor? Helt sjukt vad tiden går snabbt och nu så är det dags för vaccination sprutan igen så i morgon ska man ringa Sundsvalls Djurhem angående det. Om det är fortfarande dem som ska stå för den eller om det är jag.

Har jobbat på katthem förut men jag kommer inte ihåg hur det låg till då eftersom det är ju 3 år sen så.. det är en lån tid :P
Hm... jag borde använda mer av min Canon än min digitala så där måste jag ändra lite på mig själv :P

The sims 3!

Har tänkt införskaffa mig The sims 3 startpaketet och The sims 3 Husdjur via CDON.com! Men jag ska inte köpa dem först Husdjur kommer ut eftersom jag vill ha hem dem båda med en gång.

Det blir ungefär 517 kr sammanlagt om jag väntar tills Husdjur kommer ut. Tycker jag inte är så tokigt för två PC spel! Jag har The sims 2 här hemma men känner att jag vill utveckla mig lite..

Någon som kan några bra fusk? Kan bara liksom ett fåtal så jag skulle vilja ha mer, som jag kan skriva upp sen på en fusklpp papper (a)Bilder från google!

Hästbilder!

Tog med mig cykeln och cyklade ut för att fotografera.
Nu vart det inte så mycket men dessa är de väl bästa jag fick.

De ville heller inte komma då jag ropade på dem xDKom ihåg att det är fullt ©opyright på bilderna och får inte användas av någon annan än mig själv!
Ska fixa ett redigeringsprogram så fort min Dalakompis kommer upp ;)

Cykelrekord!

Wooohooo!
Slog mitt personlifa cykelrekord till jobbet idag.

Det var min sista dag på sommarjobbet (men fortsätter sen jobba som vikarie) så jag ville cykla hem och rasten och vara med Malin. Så hem cyklade jag väl på kanske 10 minuter som är det vanligaste.
Men på väg till jobbet kände jag mig för att cykla på lite extra för kul skul.

Från min lägenhet till jobbet är det väö ungefär 1.4 km om inte mer. Så jag trampade och trampade tills jag helt plötsligt var framme. Jag kollade sen på klockan inne på jobbet (cyklade hem i arbetskläder så det var bara att gå raka vägen in till köket) och där såg jag att jag hade cyklat 1.4 km på 7 MINUTER!!!

Haha Rekord!


Bild från google

Nej nu ska jag sova!

Upp tidigt i morgon för barnmorskan och massa annat roligt som jag ska hitta på :P

Fruktar du döden?

Jag pratade nyss med en kompis om detta. H*n verkar inte gilla fylla år eftersom H*n påstår att h*n kommer 1 år närmare döden för varje år.
Jag chockades en aning eftersom jag inte är den som bryr mig om att jag blir ett år äldre varje år eller att jag kommer nörmare döden.

Döden skrämmer mig aldrig. Har inte vart rädd för den. Kanske då man var mindre men tankarna då var inte så klara som de är nu. Jag har sett mycket död omkring mig nu sen då jag började jobba på ett Äldreboende. Jag har sett dem ligga där, helt avslappand. Som ett tomt skal som ligger där. För själva livsgnistan som har vart, energin i våra kroppar som gör att vi kan skriva det här t ex. har allt för länge sen lämnat kroppen. Vad den energin gör nu kan ingen svara på.

Så, är du rädd för döden eller fruktar du din födelsedag?


Frisk!

Har äntligen återhämtat mig från min feberfrossa som började redan i Onsdags då jag var ledig. Helt sjuk!
Kände liksom av att jag inte mådde något bra då mamma och jag flyttade mina sista kartonger från deras källare till min egen, så då mamma och jag var klar med förflyttningen så gick jag upp till mig och svalde ner en iprem och somnde.

Vaknade senare så jag kunde kolla tempen (efter en halvtimme, det är viktigt efter att man vaknat att man vilar ut en halvtimme innan.) och jag hade 37.9, inge feber säger ni, givetvis inte!
Min temp. ligger på 36.5 så för mig är det väldigt högt, speciellt om jag känner att jag börjar bli dålig. Fram mot kvällen hade graderna stigit så pass till 38.9 så jag ringde och sjukskrev mig två dagar.
Tyckte det var lika bra det eftersom min feberfrossa går inte över på en natt.

Nu idag är jag frisk, trots dålig sömn i natt känner jag mig väldigt pigg. Har fakstiskt diskat undan all disk sen onsdags (mådde så illa så jag orkade inte diska :$) så då det var klart var de frukost och sen en massa lek med Malin.

I morgon jobbar jag 12.5 timme pass!
Wie!!

Pysslar i köket lite!

Tja... har man det tråkigt måste man ju fördriva tiden på något annat för att tiden ska gå, men kan inte påstå att tiden går så mycket snabbare än vad den gjorde nyss. Höll kanske på i 10 minuter MAX.

Iaf, jag köper mina kryddor på påsar så efter det måste man ju kunna förvara dem någonstans så då använder jag mig av förslutbara glasburkar! Skitsmart!


Nya Jeansbyxor!

Igår så var jag med mamma och lillbrorsan på stan för att ta en väldigt sen lunch. Vi åt Sushi på Sushibar och som vanliga, alla andra gånger, så tog jag min favorit Lax Sushi. Hehe det består utav 10 bitar Laxsushi som jag älskar.

Efter det så gick vi på stan. Jag ville shoppa lite till hemmet så det slutade med att man köpte en rosa teflon stekpanna, 4 kryddburkar och en jätte fin kakburk!
Har inga kakburkar så för mig kan det vara bra att ha!

Och sen gick vi in på Vero Moda/Only/Jack and Jones. De tre butikerna ligger i samma lokal! Brorsan försvann in på Jack and Jones och jag inne på Only. Ville hitta ett par nya jeansbyxor eftersom de jag har hemma börjar kännas tråkiga. Jag hittade ett par för 699 kr som jag köpte. Hade 500 kr löst i plånboken och sen betalade jag bara 200 kr extra på kortet. Super nöjd med byxorna!
Ända som mna ska fixa till är att korta upp benen. Blåa stpurörs byxor.Och sen en bild på Malin (<3) bara för att hon är så söt!

Ute för första gången!

Tjohejsan!

Känns som att man inte gör annat än skriver om Malin nu för tiden men det är väl min vardag nu! Jag jobbar, har två veckor kvar på mitt sommarjobb så mycket av min lediga tid går åt till att jobba och sen leka med Malin.

Det har för övrigt gått super bra med henne och hon är en super go liten kissemiss. Hon föredrar att sova i sängen med en eller ligga på bröstkorgen om man ligger i soffan och kollar på film/Tv.
Världens härligaste kisse är det och jag älskar henne jätte mycket.
Inga som helst problem har det vart nu med henne.

Iaf var vi ut för första gången idag och det var nervöst. Ett nytt ställe där det är en massa ljud omkring en får ju en att bli lite rädd. Men det funkade utmärkt. Hon sprang ingenstans utan satt där på gräset eller luktade på blommorna (rättare sagt, hon smakade på dem xD).

Fast, det var ju roligt sen, tills vi kom in, då skulle hon ut igen *skrattar*Sköna sovstilar?

Haha xDBarnmorskan!

Har bokat tid till barnmoskan på måndag 10.30.

Nej jag är inte med barn, men ska prata om preventivmedel, vill inte ha P-piller så vi ska prata om annat som jag kan tänkas ha istället. Har faktiskt funderat på det där att man kanske ska skaffa sig något. Mest för min hemska värk som sker en gång i månaden, fast man får väl se om det ens kommer hjälpa då P-piller inte hjälper mig x)