Broder kärlek

Jag har så många olika känslor för mina bröder och, de är ganska så pinsamt att tala om vilken man gillar mest, men man skulle gilla dem båda om den ena kunde vara något bättre på hur man geter sig hemma och ute bland folk.
Aha älskar mina bröder trots de.
Min näst yngsta broder som är 17 år har vart min älskade broder så länge. Vi kan skratta, laga mat tillsammans och så mkt mer. Båda älskar varandra, bara han nu kansdke inte skulle medge de.
han vet att jag är känslig så att bråka och göra mig ledsen skulle han inte (har gjort de kanske tre ggr under våran uppväxt tillsammans).

Iaf var min broder till doktorn mu idag på grund av något märkligt med hans fot (xD) och sen en knogge som typ inte existerar mer o_O
Iaf så kommer dem hem så frågar jag_
-"Hur gick de hos doktorn? Vad sa de om foten?"
Han plockar upp från Ica kassen medan han skakar på huvudet:
-"Jao jag har Aids i foten och Svininfluensan i öronen"
Haha min bror är ju bara så knäpp ibland då de gäller dumma svar xD
Han kan komma med roliga kommentarer ibland och just dem här är något av dem.

Love my brother <3

Draw and other Object

Oj varför denna plötsliga engelska text :o
hehe beror kanske på att mina vardagar då man sitter hemma har blivit så tråkiga att man kommit in i en period där man mest sitter hemma och läser serietidningar, igen. Jo jag var på Fyndlagret för bara en vecka sen ungefär och köpte 10 st minhäst tidningar och 10 st Kalle Anka tidningar för sammanlagt 45 kr :D
Jo så efter ett års tid så ritar man hästar igen. Haha bara ritat två bilder, och har fortfarande ingen dator att lägga in dem på -.-
Eller jo, men Gustavs stationöra går inte att göra som jag tänkt mig utan de blir att plocka bort alla sladdar för att få ut den där hårddisken. Inge vidare bra så man får helt enkelt åka in med min dator så den kan lagas så de får komma ordentligt med bilder!
Aja kan iaf säga att rita hela tiden gör att mkan blir bättre och bättre för varje dag, fast man fortfarande bara ritat två bilder xD Den andra bilder ser iaf mer verkligare ut än vad den första gör så då kan man se vad snabbt man utvecklat si, trots att de var ett år sen man ritade :)

hehe på tal om "Other object" så kom jag och tänkt på en sak i Vintras xD
Haha min lillebror satt vid min dator då hans inte fungerade. Då hade han ringt två kompisar som skulle komma och de kom, jag öppnade dörren och sa till dem båda på Engelska (Tyler är från Chicago) att Gustav satt inne på mitt rum så de gick dit och jag gick in till Tvrummet där mamma och pappa satt och kollade på Tv.
Efter en halvtimme hör jag hur de är på väg att gå så jag reser mig upp för att ta min dator, men Gustav satt inte i mitt rum och heller inte med min dator.
Hm tänkte jag. Jag sa inte mer men Gustav kom sen från sitt rum och frågade om Tyler och kimn vart här redan.
haha ja sa jag de har lixom suttit i mitt rum den närmsta halvtimmen xD
Ghaha Gustav ringde upp dem och kallde dem idioter! För jag menar, om Gustav inte sitter på mitt rum så måste han väl ändå vara inne på sitt eget rum. De dumma idioterna fattade inte det och gick efter en halvtimme sen XD Snacka om gott skratt man fick *skrattar*

Kram på er <3

Hemskt ledsen

Nu är man tillbaka där igen.
Ledsen åter igen för att jag inte har skrivit något eller kommit med bilder men man är ju hemma igen och de är då svårt att lägga in bilder på en stationär. Speciellt om man måste dra ut hela hårddisken >.<
Men iaf så kan jag tala om att jag igår, var till farmor en snabbis för att lämhna av Philip, ritat har jag med gjort (wow!!) och sen gått och mött Linda.
Hehe la mig typ halv två för de gick TRE PROGRAM på Tven som jag ville se och stannade uppe för att se dem alla programen. Hehe verkligen lönt att göra de xD
Jo alla programen var på olika kanaler så jag fick skifta lite (a)

Nu sitter man här idag, fortfarande i morgonrocken, och spratar med mina två så underbara vänbner (som jag fortfarande inte träffat än).
hehe jo skall till veckan lämna in datorn för att kolla HUR mkt de kostar att bara byta ut tangetnerna. Jo skall med då hämta mitt nya ID kort som juag fixade i torsdags. Men mamma och de måste följa med mig för jag vet inte vart de där datapleijset ligger xD

Hehe Linda försökte förklara och hon vart nog lite sur då jag inte alls fattade vart de låg. Så blir nog enklare om jag kanskle får skjuts nu i veckan av mamma än av pappa som jobbar förmiddag och natt m.m

Men jag lovar, eller skall försöka lova er saker, att bilder och mer information om mig och allting omkring mig kommer senare ;)

Läs på vidare!
Kram <3

Blä >.<

Känner mig usel som inte skriver någonting nu idag om vad jag gjort!

Men vet ni vad? Jag skriver i morgon för då blir jag ensam i hela lägenheten så då lovar jag att skriva och komma med bilder. Antar att ni älskar att se på dem ;P

Men så bra då syns vi i morgon :D God natt!

Kram <3

Städning, matlagning och pajbakning

Det var min dag igår. Först sover man till 08.50, kliver upp, startar igång datorn, slår igång Tven, myser in sig i soffan med en filt om benen och glor både på en data skärm och "How I met your mother". En väldigt mysig stund för sig själv tills syrran skulle komma hem vid 12.00 tiden.

Då hon sen kom hem fikade vi lite innan vi stack till Petra som var hemma i sin lägenhet här i Bredand. Vi satt där kanske i 1 ½ timme innan vi gick hem för Linda höll på att somna xD
Då när vi väl kom hem satte vi igång att städa lägenheten hennes så de behövdes. Jag fick göra rent hennes vardagsrumbord. Blöta de försiktigt med en trasa som var fuktig av vatten och sen torka rent med en torr trasa strax efter. Blev skinande rent som om den vore ny.
Efter det gjorde jag detsamma fast under första bordsskivan. De jag mer fick göra var att diska ljusstackar och amdra saker som behövdes göras ren.
Fick välja mellan att städa toan eller köket så jag valde köket då jag redan städat hennes toalettrum två ggr sen innan. Köket gick snabbt så de vart lika skinande rent som nytt där med.
Tog oss ungefär 2 timmar att städa och strax efter det gjorde vi mat då vi båda var så väldigt hungriga.

Maten vart Chili con carne med Jasmineris. Under tiden sen medan riset kokade och carnen puttrade gjorde vi iordning blåbär/hallonpajen så den skulle vara kall tills filmen "Systrar i jeans" skulle börja klockan 21.00 på kvällen.
Maten var skit god, men så förbaskat stark XD Haha så de vart att jag inte kunde äta upp allting men vart så mätt så jag överlevde till pajen klockan 21.00 ;)

Jao men innan så såg vi på "Twilight", och ja Linda vart förälskad i filmen så nu skall hon läsa den förstas boken och i November den 20 skall hon följa med mig, Nettan, Sandra och Jennelie och se "New Moon", vi slipper buss förbindelserna så då ger Linda oss alla skjuts. De kommer bli roligt så nu MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE Ni två Öviksbor KOMMA!!! Ha-Ha-Ha!

Åh ni kanske vill se lite bilder? ;P
Givetvis skall ni får bilder för de som jag fotograferade igår ;P
Jag hade skit kul då jag fotograferade de lilla som kommer men ni kommer alla gilla bilderna... hoppas jag (A)




Blåbär/hallonpajen slank ner så snabbt att blixten på kameran inte alls hann med (a) och teet står fortfarande där och rycker på ;)

Hoppas ni gillade bilderna för i morgon eller senare kommer de mer skrivande... Hoppas jag!

Älskar då ni läser min blogg, blir så glad på er alla.
Kram <3

Ensam

Jag sitter här åter igen vid datorn i den tommalägenheten... skoja bara med er. Linda kommer hem om 2 ½ timmar så jag kommer sitta här en liten stund till.

Har ganska tråkigt. Har kollat på Kaleido star ända till Episod 5 sen slutade jag då rösterna var före karatärerna så de vart rikitgt tråkigt, eller lång tråkigt med dessutom så jag passar på istället att skriva i min blogg.

Har lite nyheter att komma med och de är att man på Torsdag klockan 11.00 skall på arbetsintervju med Arken Zoo i Sundsvall. Är så lycklig och chefen deras var ju hur trevlig som helst och frågade till och med hur länge jag ville praktiksera. Skrattade lite gjorde jag då och sa till henne att jag tycker det beror på hur bra de tycker jag arbetar. Och är det så att man får praktik fär framöver så är de ju bara bra :)
Antingen blir de nu jobb eller så kanske de blir timlön, mig gör detsamma för jag vill bara få arbeta där med det jag mest är intresserad av.

De var så trevliga med så de tyckte jag var så snällt. Och får man jobb där så är ju de bara bra för då är de inte långt kvar till drömmen man haft så himla länge.
Så de skall bli spännande att se vad som händer. CV och betyg följer med för hon var visst intreserad av att se på dem. Jag hoppas bara inte hon tar illa vid sig om IG i matte och Engelska ^-^'
Kan själv säga att jag måste iag förtjäna ett VG i Engelska nu så som jag skriver varje dag med personer och läser engelska men de kanske inte stämmer. Skit samma jag skall på arbetsintervju på Torsdag klockan 11.00 med Arken Zoo <3

Så fort Linda kommer hem skall vi båda äta lunsh, städda, tvätta, baka paj och sen färga om håret :D Oh så jag längtar. Dagen kommer bli lång och spännande, hoppas jag!

Ne nu skall jag dra vidare på sidorna.
Kram <3

Oj då :$

Tror jag glömde skriva igår? Nej de gjorde jag inte! Det var lite senare än jag förväntat mig.

Jag var iaf igår med mamma och Linda till Birsta city (igen) och shoppade lite små saker. Kollade på enorma fina vaser och skålar med Marolyn Monroe. Oj så jag vill ha dem skålarna, också. Linda skulle ha ljusstakar med dem var det tillfälligt slut på så de skulle beställa nya idag (21/9). Ja jag kollade på min älskade och så underbara tekanna igen. Sandra har bilden på den och jag med så jag SKALL ha den. I julklapp iaf. Får bara hoppas att den är kvar då ;P

Vad mer gjorde vi? Jo fikade på Ikea, jag fikade för 25 kr och då fick jag en G.Fr. Citronmuffin, kaffe och en Choklad/biskvi bakelse för 25 kr. Väldigt billigt men jag vart förvånad att jag fick betala för kaffet men de fick man veta senare. Från måndag till Fredag är de gratis kaffe och vi kom på en Söndag. Äh vadå 5 spänn för än kaffe är ju billigt ;).

Ja sen köpte man också en ny hårfärg, Hårspray och hårmousse. Hehe Linda och jag stod och suckade vid de fina jackorna. Jag har iaf bestämt mig för att köpa den gråa jackan nu denna månad. Jag får pengar runt 29/9 och då skall jag köpa den :D
Haha man måste väl vara finklädd in för den kommande filmen som kommer ut den 20 November (a) Ojsan nu skröt jag visst i förväg.


Hehe möjligtvis så kommer Jennelie och Sandra så då skall vi gå och se på den filmen. Sen blir de hemma hos mig hela helgen och de finns inte så mkt att göra men de jag rekomenderar är: kamera, kläder och promenadskor ;) hehe.

Aja skall fika nu. Sitter hemma i Lindas lägenhet helt ensam, skönt, men skall äta frukost nu. Jag tror de blir äppelte och smörgåsrån med smör på :P
Magen kurrar, ge mig mer kommentarer och ha en trevlig solig dag ;)

Kram <3

Lördagsmys!

Idag så blir de spännande bullar att snacka om!
Jag sitter nu inne på Gustavs rum och skriver. Den pojken måste sova tugnt om han inte hör mig, men de skulle jag med göra om jag lanat hela natten lång.

Men iaf så kommer Linda hem snart så då skall vi äta frukost tillsammans, sen skall vi handla och ja planera dagens mysigaste kväll tillsammans.
Det blir film, ostbricka, ostbågar, chips och allting annat smaskigt. Åh men ja så skall vi köpa hem mat och inte laga våran egen. Antar att vi väöker Liss Motell och deras goda Kinamat. Aja räkchips är ett måste och får inte glömmas.

Jao men först så skall man göra annat. Jo man har med gått upp klockan 08.00 idag så de var väl bara en timme efter att Linda klev upp och jobbade. Så nu sitter man här och skriver ner sina tankar.
Jo man fick ju med springa och leta Aca igen som har försvunnit och tro det så hade hon blivit utstängd på balkongen den stackaren. Mammas lilla flicka.
Inte nog med det så för en vecka sen var Selina borta och jag kunde inte finna henne. orolig vart jag då jag sökte igenom hela lägenheten utan att finna henne. Kollade i trapphuset med två ggr. Andra gången jag kollade så ropade min granne på mig och frågade om jag saknade en katt och de var väl klart det.

Jo Selina hade smittit ut i trapphuset då pappa och Gustav stack iväg tidigt för att fiska och de såg henne inte. Min granne berättade med att hon var nära på att släppa ut henne men tog istället in henne till sig. Min grannes hundar och kastrerade hankatt vart genast intreserad av henne men inte Selina på dem. Haha grannen berättade att hon hela tiden hade legat i köksfönstret hos henne utan att röra sig.

Så fort Selina såg mig var hon som ett litet barn och sträkte ut klorna mot en och lade sen tassarna runt nacken på en och ville inte hoppa ner. Jag tackar min granne så himla mkt för att hon INTE släppte ut lilla Selina i Kvissleby.

Ja det var den historian, har inte ätit frukost än men skall göra de snart. Linda har fortfarande inte kommit hem än?!
Antar att hon kommer snart, men till er hoppas jag ni hade en trevlig läsning :)

På återseende.
Kram <3

På biblioteket?

Man kan ju undra vad fan jag gör där!
Hehe datorn min är fortfarande trasig så kommit till stan för att laga den har jag inte.
Jag sitter här nu snabbt för att skriva nerr vad som händer och vad som skall ske.
Jag får bara sitta jär hen halvtimme då de stänger om en halvtimme så jag talar om snabbt här.

Min bror och hans kompis kim skall spela hela dagen lång och långt in på natten. Ja de skall lana igen så de tar tid innan jag kommer kunna sitta vid en dator. Typ 24 timmar! de är lång tid för en som är data beroende så jag skall snabbt kolla igenom allting jag är medlem på och sen dra på en promenix.

Jag känner att jag behöver lyssna på musik och sen rensa tankarna. Hemma så har jag glott på Superhjältarna och sen drukit äppelte i massor, och sen ja ätit kanelbullar i massor. inget något jag gör dagligen men de blir så då man har tråkigt då heller ingen dator fungerar.
Då gör man andra saker för att tiden skall gå snabbt. Har hunnit dammsuga så nu vart väl både mamma och pappa glada!

Hm måste hinna kolla allting annat men håll utskick efter mer som kommer in.

Vi ses läsare ;)
Kram <3


Ush för tvätta

De är så himla tråkigt! Speceillt då man heller ibland aldrig får hjälp här hemma av dem som är vuxna nog att kunna
hjälpa till. Till och med mamma har börjat lata sig så snart gör jag allting hemma.
De finns nog dem som har de 100 ggr värre än vad jag har men jag kan redan säga nu att de är ett helvete.

Dessutom trivs jag inte hemma och vill hellre ha en egen lägenhet. Jag vill bo på ett eget ställe för där skulle jag då inte klaga om att ta hand om mig själv. Skulle trivas med det för då städar jag ju för att jag skall ha de hemtrevlig och må gott efteråt.
Här hemma surar alla, bråkar med varandra, skrattar lite då och då, usla skämt m.m, livet är bra orättvist.

Aja får fortsätta mitt liv som de är. Skall iaf söka en hyrlägenhet på Lördag då jag åker hem till Linda för att vara hos henne för några dagar.
Skall bli roligt då de bara är hon och jag som håller på att pyssla med varandra. Äta, må gott, dricka gott och ha de allmänt underbart.

Nu skall jag tvätta vidare så ha en bättre dag än min kära läsare.
Kram <3

Bröstförminskning!

Hoppsan skall jag skriva om sådant? :o
Inte likt mig men ända sen för bra många månader tillbaka har jag klagat på mina bröst. Speciellt de vänstra.
Nu i Turkiet gick vi alla tjejer Bhlösa på hotellrummet vårat under hela veckan (vi är ju tjejer så de är ju inte pinsamt för oss) och det gick bara kanske två eller tre dagar då mamma säger att man ser vekrligen på mina bröst att de vänstra är så mkt större än den högra.
De gjorde mig illa till mods så vi alla fyra satt pratade om det där under resten av den tiden på hotellet.

Nu idag så kollade mamma och jag en sida som vi fått tips från. Nämligen http://www.sofiahemmet.se/ där stod de allt om de jag behövde veta. Vad som sker och kostander, haha till och med hur man betalade det xD
Men då kollade vi vidare på samma hemsida, fast vi kom till http://www.plastikkirurgen.com/swe/?doc=behandlingar&page=hem där läste jag om allting och det var de här som stod:

Reduktion av stora bröst utförs under narkos och operationen tar c:a 1,5 tim. Före operationen görs snittmarkeringar på brösten. Vävnad som tas bort vägs för att uppnå bästa möjliga symmetri. Såren sys med dels tråd som kroppen löser upp själv efter 4-8 veckor, dels glatt nylontråd i hudkanten som tas bort efter c:a 10 dagar. Ärren bör tejpas minst 3 månader efter operation för bästa möjliga resultat. Sugdrän placeras i brösten för att evakuera blod och vätska. Dessa kan tas bort samma dag eller dagen efter. Ett tejpförband läggs över brösten. Som regel skickas borttagen vävnad till mikroskopisk analys. Smärtan efter bröstreduktion är minimal eller måttlig och smärtlindrande medicin tas vid behov. Efterkontroller sker 2-3 ggr under första året.

Dock kostade det en hel del för denna operration. Men då ingick det en del i priset.
Priset låg på 44-48.000 kr. Men Priserna inkluderar narkos (N) eller lokalbedövning (LA) samt återbesök och efterkontroller under ett år efter operation. Prisvariation för samma typoperation förekommer pga skillnad i operationstid.

Så de var nog värd priset skulle jag tro. men som sagt behöver jag fortfarande fundera på detta.
Jag är så intresserad, men så snål med pengar *skrattar*

Nej nu vet ni det mer kommer senare.
Känner doften av äppel och båbärssmulpajen så skall snaska på den nu med te till ;)

Kram <3

Klippt mig idag!

Tänka sig att man äntligen har fått klippt sig.
Och de var på tiden kan jag ju direkt säga till er för min lugg var så lång att den gick nedanför näsan!
Haha nu ligger den precis på ögonbrynen så de är hur skönt som helst. 400 kr kostade klippningen och jag är så förbannat nöjd.
Men inga bilder finns de på frisyren, eller jo biloder finns de men inte så de kan komma in här.
Men på Fredag, om ni orkar hålla ut tills dess, så kommer de komma bilder på min frisyr. Jag hoppas ni gillar det för jag är själv extremt nöjd med hur det ser ut ;P

Senare nu idag kan jag berätta att Linda och jag skall på vattengympa och blir det inte det, om de börjar tidigare än vi trott, så skall vi nog kanske ta och vandra Nyland/Juniskör igen :)
Har gått den vägen nu två dagar i rad och jag tror de blir sammanlagt 10 km. Är inte helt säkert men de är inte direkt utmätt hur lång själva vägen är den som vi går.

Oh inte nog med det så får man sina önskningar direkt från kocken själv här hemma. Pappa skall göra min favorit rätt som jag inte ätit sen i vintras (den är svår att göra på färkpotatis) ooch de är Rotmos och Fläskkorv och de skall bli sååå underbart gott! Smaskens <3

Ne nu måste jag vidare och göra annat! Men man tackar så mkt för att ni läser min blogg
och att ni ens orkar det xD

Kramm <3 XoXo

Ingen dator :'(

Nej tyvärr så gick min dator sönder den 13/9 klockan 23.00 på kvällen.
Mamma tjatade på min lillebror att han då skulle borta tänderna och gå och lägga sig.
Men nej som den envisa personen han är så svarar han "snart" hela tiden. Mamma får ett utbrott, han med
och pang, spiller ut mammas öl över hälften av alla mina tangenter jag har på min dator :'(
Nu finns de ingen annan dator för mig än min lillebrors och den kommer jag sitta vid mellan tiderna 09.00 till 16.00.
Inte mer.

Men jag lovar att jag kommer skirva i bloggen varje dag så ni får se vad de är som sker med mig.

I går iaf så var Linda och jag till stan. Vi var först på arbetsförmedlingen. Linda skulle skriva in sig igen och jag skulle fylla i aktivitetes stödet för Juli och Augusti månad. Ganska smart är det att de har nu kommit på att man bara behöver skriva in sitt namn, personnummer, fylla i om man har jobbat eller har vart med bla bla, bara sen lägga ner det i en brevlåda som de har och innan tre så tömmer de brevlådan,l skriver under och skickar dem till Östertsund! Förbaskat smart och man sparar 6 kr på frimärke xD.

Iaf sen så var Linda och jag och solade solarium för bara 16 minuter för 40 spänn. Inte nog med det vart man bestulen på 10 spänn för jag inte fick min skyddisar för ögonen! Den där jävla automaten!!
Men iaf så lade jag bara linnet över ögonen och de funkade de med.
Men nästa gång skall jag sola med Bikini *skrattar* jag brände mig!!

Efter det fönstershoppade vi både och hittade en ursnygg höst/vinterjacka på HM
och kostade bara 799 kr. Linda skall köpa en och jag med funderar på det då den är så förbaskat fin.
Iaf så kom mamma sen, efter att ha smsat henne och frågat om kattmaten räckte till i morgon. Hehe detta vart mitt svar från henne: "Ja det räcker till i morgon men bara ikväll" Haha okey tänkte jag och ringde upp henne istället. Så vi planerade då att åka till Birsta City för att köpa den bästa kattmaten någonsin: Pro Plan.

Jao men innan så visar vi henne först jackan sen fickar vi på Wanes Coffie. En smaksatt Cafe Latte med Vit Choklad och ett weinerbröd (ops!) vart min fika och de vart 35+24=59 kr. Aja fika som fika ;)

De jag införskaffade till mig själv var: En lilla fin bok som jag skall skriva ner mina recept i (kostade 19 kr), ett kuvert med stoppning (4.50 kr), anskiktsvatten och ansiktsrengöring för sammanlagda 320 kr och sen kattmaten som kostade 378 kr.

Jaha så jag har alltså då gjort av med: 711.50 kr xD haha hoppsan, men vad fan jag fick pengar samma dag så det gjorde mig ingenting :P
Men kul hade vi speciellt inne på Lagerhuset och sen inne på Gallerix. En super rolig dag som slutade med att vi åkte hem till Linda, hämtade lite kläder åt henne (Mattias åker till Florida i morgon så hon blir ensam) och sen åkte hem för att äta, skicka brev tiill Simone och sen ta en promenad på 1 ½ timma.
En kanon dag tycker jag :) Trots att datorn min gick sönder så gick de bra till slut.

Hoppas eran vart lika rolig som min.
Kramm <3

Ny serie på Tv

Det har börjat en ny serie på Tven som jag tittar på tillsammans med mamma (som stukit till Ok/Q8 för att köpa glass för tillfälle). Serien går på Fyran och heter Komissarien och havet - De du inte ser. Och så som jag ser så är den väldigt bra.
Även fast ibland man kan tro att de liknar att de är dubbat så är de inte det. Men bra är den. Och ända kända skådespelare som jag känner igen är Per Moberg som är med i serien.

Jag sitter nu i morgonrock med en blå handduk runt mitt huvud. Har gjort mig förtjänst av att duscha efter en 2 ½ timmes städning.
Och på tal om städningen så vart de inga bilder då jag glömde bort att fotografera (a)
men nog om de så får ni nog nöja er med att det blir bild löst för ett tag.
Men bilder skall de komma, vad för några vet jag inte... Kanske höst bilder skulle vara jävligt snyggt.

Hehe denna serie ser jag på.

Haha de är så spännande, sitter och ryser.

Ne nu kommer min Magnum Java och jag skall tillsammans med mamma se vidare på
serien.
Hehe gör du det med. Kram <3

Städmani Crazy

Jo jag sitter här åter igen i mitt vardagsrum och väntar på att min kära far skall börja kvickna till efter ett nattskift. För i morse vid 09.00 då jag klev upp så fick jag någon sorts städmani så jag började städa inne i köket på bänken. Så som plockade ur och i maskin, diskade upp de som inte fick plats, gjorde ren spisen och torkade rent på bänken.

Nu sitter jag här med världens städmani och kan ingenting göra först han kliver upp. Jag skall dammsuga och torka golven men de går fan inge vidare om han fortfarande ligger och sover, haha.

Så vad gör man då istället? Jo man kollar andras bloggar. Loggar in och ut på alla de hemsidor man är medlem på. Tittar sig omkring, glor på en påslagen Tvapparat som visar IQ smarta ungar i Indien, haha det är vekrligen inte jag direkt att göra sådant.


Ush nej skall inte skriva så mkt mer om de tråkigheter jag pyssnar med. Skall istället fotografera de ställen jag skall städa på så får ni ser bild exemplar sen! De skulle ni nog uppskatta.

Ha en bra solig dag, kramar <3

Tv/dator

Vad nytt att sitta i vardagsrummet och skriva i min egen blogg.
Sitter nu här tillsammans med mamma och skriver + glor på Tven. Jag vet inte vad vi ser på men de är något program som går på Tv4+.

Jag pratar med en trevlig tjej på msn och sen med en massa andra helt underbara personer på datorn.
Och jag har övervägt att skriva nu i snart en halvtimme. Och de som kommer upp är de här upp.
Att jag sitter i mitt vardagsrum, tillsammans med mamma och min kära dator.

Är lite småsur då Gustav, min bror, har laddat hem de där fördömda Fiesta spelet så all plats jag hade kvar är nu snart slut, IGEN. Så nu då han kommer hem skall jag be han avinstaller det för de lilla jag har plats på datorn måste rensas bort för annars kommer min så underbart kära lilla dator att dö *pang bom explesion* och de vill jag inte alls att de skall hända!!

Nej nu skall jag kila vidare och de vad som hänt för nytt.

Ni kommer få se mer av mig ;P Kram <3

Fredagsmys och promenader

De var fredag igår och jag skulle ju egentligen har skrivit de här då men
under de dagarna så antingen orkar man eller vill inte. Jag kände för att skriva nu idag istället, innan jag sticker ut på min promenad. Skall väl ta den gamla vanliga vägen som jag brukar gå.

Inte nog med det så i Fredags bakade jag kanelbullar. Både till mig och Philip, men sen även till mamma, pappa och Gustav (du med Linda ^-^). Det vart sammanlagt 106 bullar alltisammans och tog nu bara 4 ½ timma att baka.
Annars brukar de ta 6-7 timmar för mig att baka bullar.
Men de var roligt och sist jag bakade bullar så här som jag gjorde nu var veckan innan Philip vart 13 år.
Nu var de väl ändå dags igen för bullbakning.

Ja nu sitter man här på en lördageftermiddag och funderar över sitt liv. Inge jobb på Flash vart de då de hade tillsatt platsen redan då jag var i Turkiet så det var då fan synd. Så då ringde man och lämnade meddelande till min Mentoe Cecilia på Arbetsförmedlingen. Jag väntas att hon ringer mig på Måndag morgon så vi kan beställa en ny tid. Ja hon skall nog ringa Arken Zoo med så jag kanske kan få en timanställning där.

Ne nu skall jag ut och röra på mig så jag inte sitter här hela dagarna.
Ha det skönt!

Gó katt i knäet

Klockan är nu 22.35 då jag skriver detta och jag funderar lite grann på den gamla goda tiden.
Den underbara tiden då man bodde i Utansjö. Många av er känner nog igen vart de ligger och kanske drömmer redan nu tillbaka till den plats där ganska så många älskade den platsen.
Jag gjorde det och de är en av de ställen som jag saknar mest av allt.

Suck, att livet skall behöva gå så långsamt men så snabbt på samma gång. De går heller inte ens ihop.
Nej men jag mindes den dagen då jag och en gammal kompis praktiserade 5 veckor på Öbacka djurhem. Trevliga tider. Där hade de då massor med kattungar. En med tre som strax var redo för att flytta hemifrån från mamma, en hade tre kattungar till. Haha Frida lilla hjärtat så hemsk go hon var *skrattar*
tokan var så go att hon kunde ligga och dia ungarna och snabbt sen komma för att få gosa med oss då vi väl var i rummet. Ja sen så föddes de fyra...fem... sju kattungar till där.

Men en av dem som vi fall för och köpte var den svarta sköldpaddsfärgade honan Jolene. Hon flyttdae hem till oss vid 10 veckors ålder (hoppsan!!) hehe men de gick bra. Hon klarade av att bo i den väldigt stora 2:a lägenheten. Tills Gunilla berättade att under dagarna som vi jobbade där kunde Jolene följa med på "Dagis" tills hon var tillräckligt stor att klara sig själv.

Tre veckor senare kom Aca till oss och då var hon 13 veckor gammal.
Lilla söta underbara tösen som jag har hemma hos mig nu. Då hon kom tog det veckor innan hon gillade att sova eller bara vila i famnen på en. Och det tackar jag Sandra för en idag för de var hon som fick Aca att bli en knäkatt efter det. De var så mysigt.

Det är de jag kommer fram till nu. Aca har aldrig vart så mkt knäkatt som hon är just nu idag. Eller sen jag kom hem från Turkiet för 5 dagar sen.
Pappa berättade att under den veckan jag vart borta. hade varken Selina eller Aca satt sin fot i mitt rum. Tills jag kom hem. Nu lämnar de nästan inte rummet. Aca sover som vilken knäsjukhund i famnen. Selina kurrar högre än någonting annat.
Matte är hemma!

Haha detta är inte likt mig att skriva så här mkt i bloggen. Inte nog med det tar jag "lite" tips från Fokibloggaren om att försöka ha mindre smilisar och det verkar funka alldeles utmärkt tycker jag.
Heller inte så många punkter eller utropstecken heller ^-^
En smilis gör väl ingenting.

Ne ni nu skall jag kolla vidare omkring. Har tappar känslan för rolla nu men jag känner mig för att
skriva en ny karaktär. Mer om henne får ni nog, veta om i morgon.

God natt kära läsare.

Bröllop 22/8

Bröllop är något av de finaste jag vet att vara på. Och under mina 21 år så vet jag bara om två stycken som
jag har vart på.
Jag mindes inte när men min Kusin Tommy gifte sig med sin Lena och de bor nu i Husum och nu detta bröllop som var den 22/8. Inte vilket bröllop som helst heller utan de var visst ett GothBröllop.

Jag skall säga att de var visst en av de märkligaste men roligaste jag har vart på. Man hade jämnåriga ungdommar där som man kunde prata med och sen dem man kände så de var inte så fullt pinsamt så.
Man var personligfotograf med så jag har fått 500 kr för 130 bilder som de skall få i fotoformat och försorat fortoformat av mig ;)

Jag skulle kunna göra detta mera ggr då de var så underbart bröllop. Och speciellt bruden och Brudgummen hade bra snygga kläder på sig så de passade sig in. Ack ja musiken med var riktigt bra ;)
Bara att pappa min skulle skämma ut Linda och mig med att skruva upp musiken ochhålla på att tjafsa om dålig musik som gav en huvudvärk hela tiden xD
För annars det var de ett fint bröllop! Bilder kommer komma med så ni får se dem.

Och vad de vad som bjöds på så var det Rosbiff med potatissallad (bröllopet var inte så bra planerat) de vr ju gott då de också är en lite lyxigt kött. Till efterrätt var det Lyxigkladdkaka (haha mitt recept) och som självklart var vetemjöl i så jag åt bara väldigt lite. Bitarna var också förbannat tjocka och så mättade, ja stora med faktiskt, så jag kunde inte ens få i mig hälften av kakan. Bara bra för mig så Mattias fick den biten av mig då jag inte orkade och inte vågade äta mera xD
Jag smaskade i mig phyfsalis istället.

Jag åkte hem klockan 21.00 då jag sen hållit på med att fotografera i 45 minuter på brudparet så de skall nu senare i veckan få USB minnet med bilderna, välja de som skall försoras, så får de sen korten av mig då de är klara.

Nu vill ni väl se bilderna antar jag? ;)










Hoppas ni gillade bilderna. Många av dem fall mig väldigt mkt i smak som jag gillade också.
Så jag hoppas att Els-Marie och Urban med kommer gilla bilderna lika mkt som jag ^-^

Detta var inte ALLA bilder. Men hallå? Orka lägga upp över 130 bilder xD

Kram och jag hoppas ni njuter av att läsa min blogg <3

Nej men Heeeej :D

Åh vad så många måste ha saknat mig för jag kollade nyss statistiken
och den 6:te så hade jag visst hela 16 stycken besökare :D Total rekord xD

Ja jag har saknar er mkt, men inte datorn, vilket känns skönt för en gång skull. Det var hur mysigt som
helst på min förlängda sommar (a)

Jag kan berätta snabbt för de är för mkt att berätta om då man vart borta en vecka. Och för det mesta handlade det om ungefär samma sak då man var borta ;)
Vi kom till hotellet på söndagen klockan 05.30 på morgonen >.<
Trött som fan och innan sov jag två timmar på bussen (tog ju 2 timmar till hotellet från flygplatsen) iaf så går vi och lägger oss och kliver upp igen klockan 08.00 på morgonen xD

Fruskot var det då ;) Efter det så sprang vi iväg för att göra Haman :P Helkroppsskrubbning. Åh det var så skönt <3 och bara 100 kr kostade det :o

Ja sen solade vi på hotellet en massa timmar. Från 09.00 på mornarna till klockan 16.00. Sen vilade man fram till klockan 18.00. Sitter där sen ett par timmar, dricker öl, vodka, whiskey (inte jag då xD inte de andra heller men det fanns så man kunde dricka det GRATIS :D) sen runt 22.00 så beger man sig ut på marknaden och ser sig omkring. Äh jobbiga turkar >.<
De ropade på en hela tiden. "Billigt, skit billigt" och vidare ropar de. Man bara ignorerar om man skall någon annanstans ;)

Ja så fortsatte de under hela min vecka :P Bara en dag var man väldigt full och då satt vi på krogen "New Elvis" fram till om klockan var tre eller fyra mindes inte men de var så roligt iaf :P
Och bilder skall ni ju självklart få :D
Och bilder angällande bröllopet skall komma i morgon ;) eller kanske senare nu idag ;)

Ja nu fick ni veta lite om min resa. De var ganska så billigt där om man prutar ner ordentligt :P
Jag gillade stället så om jag skall tillbaka skall de då vara på ett helt annat hotell ;)











Ja de var väl alla de... nej skojar bara ;) Men de är en hel här med bilder
så skall ni se på dem får ni besöka min Bilddagbok: Jahas
Där finns resten av bilderna :D

Hej då, skall äta nu, magen kurrar... Köttbullar och ris... mums!! xD