Suck, inte min dag idag!

Hej!

Jo det är sant. Tror jag har haft alla dagars otur idag! Jag mår skit bra annars och överdrivet glad men trots det så skedde det lite väl dramatiska saker för att jag ens ska kunna ta hand om den sortens situation!

För er som undrar började jag ju med att åka till Bredsand till min syster för vi skulle sola. Tror vi gick ner runt halv ett tiden för att sola på stranden. Hur länge vi var där vet jag inte exakt men vi kanske var där runt tre timmar och solade. Båda smörjde in oss med solskyddsfaktor!


Så vart det efter tre timmar på stranden med solskyddfaktor! Detta hände på båda benen! Brände lite axlar och lite i ansiktet men det var så små bagateller om jag ska jämnföra med mina ben xD *skratt*
Bad luck!

När jag kommer hem hjälper jag mamma med att sätta om blomkrukor. Jag tycker det är super roligt, speciellt då man får se vad hon köpt och att det blir blomjord över till mina fina gröna växter inne på mitt rum.
Iaf så skulle jag plocka ut vitrinskåpet för att det skulle dammtokas där inne. Allt går som på räls, tills de sista glasen och jag krossar två av dem. Bang ner i golvet! Jag står där barfota utan att kunna röra mig därifrån.
Ropar på mamma som genast kommer med mina gula "foppa" tofflor och sopen.
Jag sopar upp och slänger allting i soppkorgen.

Inte nog med det hjälper jag henne med att plasta över en annan kruka där hon planerat örter. Vad tror in händer då? Jag river ner mammas vinglas så pang bom rakt ner i golvet igen xD
Haha, så förbaskat tyspiskt mig idag!

Iaf kan jag gott skratta åt detta för det är inte första gången jag hittar på tokheter så här x)

Bara för att skingra era tankar lite så lägger jag in ego bilder på mig (evigheter sen det fanns sådana bilder va?). Jag kan gott njuta med lite bilder på mig själv.
Dem jag visar är en bild på mig och sen de kläder jag hade på mig då jag vandrade på Birsta City med mamma och syrran.


På återseende! (om jag överlever den sista timmen av dagen!)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo