En del busiga bilder!

Hade så trevligt förra veckan då jag hade min bästa kompis och hennes son på besök hos mig. Vi gjorde tydligen hur mycket som helst trots de få dagarna vi var med varandra.
Var på Selånger Marknad, lagade god mat, var ute och gick, lekte i parken, handlade, fotograferade, lekte med katterna, såg en DEL maassa filmer + att jag jovvade extra men vad jag vet gick det ingeb nöd på min kompis och hennes lilla pojk som fick stanna hemma i min lägenhet medan jag jobbade.
 
Så här tänker jag bjuda på lite bilder från en av de dagarna som började med tråkigt regning väder men slutade med en olig och en helt underbar eftermiddag/kväll!
 

Akupunktur!

Oj så länge sen jag skrev senaste, eller snarare publiserade lite bilder!
 
Iaf så har man fortsatt jobbat så mycket att ibland har tiden inte räckt till. Kan bara säga att nu jobbar man 2 dagar till på sommarjobbet sen så återgår man igen som Vikarie ^_^
 
Just nu för tillfälle kan jag tala om att jag har gått hos min sjukgymnastik i 2 ½ års tid p g a mitt högra ben som vägrar bli bra igen så jag kan åter igen få promenara så som jag brukar göra. Det är något som jag saknar mest.
Kan ni tänka er, från att vara ute och gå ën gång om dagen, 7 dagar i veckan 356 dagar om året och sen helt plötsligt kan du knappt gå till Ica (ligger närmare 350 meter ifrån där jag bor) utan att få så fruktansvärt ont att allt inom dig säger stop.
Men jag är envis och går vidare. Jag vill ha min vanliga motionsrunda igen.
 
Har gått 2 ½ år hos min sjukgymnast som för bara 2 veckor sen kom på att nu när jag gått så pass länge med detta problem så borde de ta till andra metoder (no way?) eftersom inga av de övningarna jag fått har fungerat.
Så nu går jag på Akupunktur. som gått si så där. Enligt min sjukgymnast så ska det bli en viss verkan efter 5 ggr då man går på akupunktur, jag har vart där 4 ggr nu och än har jag inte lagt märke till någon skillnad.
Och enligt mamma, efter 8-9 ggr så ska man ge upp akupunkturen om det fortfarande inte har hjälpt, jag är nästan rädd för att hon har rätt nu.
 
En annan sak som min pappa upptäckte då han gav mig massage igår (24/8) var att han upptäckte att min ryggrad inte var rak. Min rygg är inte kollat hos sjukgymnastiken, så pappa säger att jag kan ha Skolios. Dock är det inte mycket men det finns där. Min mamma har exakt samma sak.
Så detta ska jag ta med Henrik då jag kommer tillbaka på Vårdcentralen på Tisdag, 28/8, och prata med han om det.
 
Ja, vad gör man då? Är det så så får jag ju leva med detta hela livet, bland annat gå med ont i benet för resten av livet också. Är ju aldrig helt säkert om detta stämmer, men jag litar på
 
Jag då jag ligger hos sjukgymnastiken med nålar i benet! Aj!
 
Ja och sen är man nu bara ett par 100-lappar ifrån ett Friskvårdskort!

Mobilbilder!

Tänkte bjuda på lite bilder från min mobilkamera eftersom jag inte har så mycket annat att blogga ifrån. Och ja, vad anars ska de visa? Mina underkläder?
 
Neeeee, katterna är ändå det roligaste som finns att visa ändå! ;)
 
Dooleys och Lukas sover tillsammans!
 
Lukas gillar att sova i handfatet, något nytt jag upptäckt med honom. Måste vara svallt och skönt att ligga där <3
 
Dooleys och Lukas på golvet inne i badrummet!
 
Och självklart måste man bjuda en underbar bild på Aca som jag visat så lite utav!
 
Vackra Dooleys!
 
Älskar mina pojkar <3
 
Och höjdpunkten av allt då matte äntligen kan öppna fönstret helt utan att de försvinner ut på taket.
Min mamma köpte myggnät som vi hängt för så nu ligger dem båda där hela dagarna och kollar på trafiken som kör förbi!