Dags för veterinär!

Jo nu ska Malin beöska veteinären i morgon 1/2 för att bland annat kolla:

Hennes mage har vart uppblåst ett tag så det ser ut som att hon är gravid (vilket hon inte kan bli då hon är kastrerad). Så sen är den hård med så jag är en aning halvt oroad över vad det kan vara.

Andra problemet är att nu har hon börjat med, ibland går extremt bredbent + kobent med bakbenen underdetsamma gång så haltar hon. Jag har kollat, tryck och känt men hon har inte ont?

Men annars så äter hon, dricker, leket, går på lådan och är sitt gamla vanliga jag!
I morgon Onsdag 1/2 klockan 11.00 så ska min Malin in till veterinären. Blir nog möjligtvis en massa prover med så är glad att min pappa följer med in!


Dricka varmt te gör en kall kropp glad!

Visst är det väl så för en del som verkligen dricker te som bara den!

Jag är väl den som dricker minst 3-4 koppar på morgonen och sen exakt lika många på kvällen sen igen! Te är så gott om det är kallt och man fryser!

Kommer och tänka på att i början av vintern då jag hade mellan 17-18+ grader i lägenheten! Herregud så jag frös och jag fattade ingenting om varför jag inte hade varmt i lägenheten! Fick bara hem en dyr jävla elräkning på 1200 spänn, men någon värme hade man inte.

Tror jag drack ofatbart mycket te så man i nästa sekunf vart tvungen att köpa nytt igen, hahaha.

Iaf så är det varmt och skönt i lägenheten igen och man dricker lite mindre men lagomt mycket (ska man inte dricka runt 1-2 liter vatten om dagen? Jag tror jag gör det!).

Förutom det så måste jag berätta att det har hänt en rätt så rolig grej hos mig själv. Jag har liksom börjat med 4 rätter om dagen och inge småätande. Hur går det? Super bra!
Jag börjar med en tidig frukost (jag vaknar alltid mellan 06.00-08.30 på morgonen) sen så tar jag inge mellanmål  först runt klockan 12.00-13.00.
Middag klockan 17.00 och sen händer att kvällfikat man tar händer att jag ibland hoppas över och lägger mig i sängen, men oftast då är det bara flingor och mjölk.

Till det måste man tagga sig själv till att ta en bra promenad på åtminstonde 45 minuter (vilken väg jag vet då jag ska gå för att få ut min tid).

Måste säga att det låter väl bra? Men teorin fungerar och jag är nöjd med det :D


En normal morgon på jobbet?

Kommer in på morgonen med en timrapport och sätter mig ner i soffan med mina arbetskamrater och ska dricka kaffe och skriva i rapporten:

Arbetskamrat: "Jaha ska du ha lön med?"
Jag: "Ja, jag måste väl det!?"
Arbetskamrat: "Nej men vad ska du med det till? Du kan väl jobba gratis?"
Jag: "Men vad ska jag överleva på då?"
Arbetskamrat: *Tittar sig om och in i köket* "Det finns ju bananer"

Haha en sådan normal dag kan man ha ibland xD

Dooleys och Malin!

Lite bilder på Malin och Dooleys kanske kan pigga upp bloggen lite.

Utöver det så gör man för det mesta inte så mycket på dagarna än jobbar eller sitter hemma.

Annars hade jag besök av kusinen på lördagen och vi hyrde då två filmer, drack te och bakade halloncheescake. Väldigt god. Syrlig och sammtidigt söt.
på söndagen åkte vi slalom och jag måste verkligen uppskatta att min kusin ens stod ut med mig eftersom jag inte gjorde annat än klagade på mina onda vader.
Mina pjäxor är på tok för små (23.5 i pjäxstorlek). Testade ett par andra pjäxor inne på Intersport och de hade 25.5 i storlek, även de kändes små runt vaderna men var iaf extramr mycket bekvämare! xD

Okej nu ger jag mig, här kommer bilderna:

Thihi, en rätt så rolig bild på Dooleys! :p


Happy or what?


Malin vart så fin på bilden! :D


Eh.. ja men så kan man med sova?


Hehe, snygg sovstil! xD

Vart tvungen att duscha!

I onsdags så fick Dooleys sig en ordentlig dusch. Den här gången eftersom han luktade så illa och då menade jag illa. Doften på hans päls kändes precis som han hade rullat sig i kattlådan och sen äkert sovot där så doften satt fast i pälsen hans.

Och hur gick det med att duscha då?
Det gick hur bra som helst. Även om han inte gillade det och försökte gå undan så lät han mig fortsätta tills jag var klar med honom. Det var på slutet som han fick en kort panik där ett ögonblick, men bestämd som jag är, placerade ner han vid duschen och avlsutade jobbet.

Nu doftar han lite vårblomaktigt! Super mysiga och goa pojken min <3


Mina tankar!

Som en del som jag känner så vet de att jag jobbar som Tim. Vikarie på ett äldreboende. Jag har ingen utbildning så som USK - Undersköterska - eller sköterska. Utan går som outbildad på jobbet. Jag har arbetat på äldreboendet i 1 år och 2 månader och jag trivs, men det har skett en del saker under de sista månaderna där nu som får mig att komma med egna tankar.

Min fundering är att Äldreomsrogen/boende har rätt så strikta regler då det kommer till hygien. Bland annat så får man ju inte ta med sig sin egen matlåda in på området, alltså själva avdelningen där man jobbar. Det är acceptabelt eftersom du kan äta den i personalrummet då du har rast.

Men hur blir det då om du ska jobba kvällen? Vi säger mellan 16.00-21.30 och du som har Gluten Intollerans - Jag ex - inte kan äta maten som de boende äter. Hur blir det då? Du har ju ingen rast där imellan för att kunna gå ut till personalrummet och äta din mat där ute. För Jag brukar aldrig äta maten på jobbet eftersom jag inte vet vad det kan innehålla, då är det säkrare för mig att ta med egen mat.

Jag skulle kunna ringa, men jobbar jag mycket kanske det blir ett irritationsmoment om jag ska ringa VARJE dag och fråga vad det blir för mat.
Så hur blir det för dem som har allergi, ska jobba kvällarna och som inte får ta in sin matlåda?


Min nya utrustning inom slalom!

Detta har jag köpt och ska köpa i slutet av den här månaden. Igår var mamma, jag och brorsan till Birsta City och shoppade lite. Jag för den delen skulle egentligen bara köpa ett 16 GIB USB minne eftersom jag ska föra över ALLA mina bilder och filer som jag har på min gammeldator!

Visade sig att jag hade nästan 6000 bilder och 119 mappar på min gamla dator så vi får hoppas att ett 16 GIB USB minne räcker! Om inte så får ju brorsan vänta tills jag kan ta resten av allt av vad jag har på den datorn! För inget ska raderas.

Förutom det så kollade vi på nya pjäxor åt bland annat min bror och mig själv! För mig hittade jag ett par skitsnygga på Intersport som jag ska köpa som bara kostar 1500 kr, vilket var de billigaste paret som dessutom var super sköna och jävligt snygga!


Eftersom vi sen inte hittade pjäxor för min lillebror (vi hittade men den största stl de hade var för liten) så då åkte vi till stadium istället för att kolla där!
Där hittade jag bland annat ett ryggskydd som också ska handlas in, som kostade 350 kr om inte mer. Men den verkade bra så det ska bli ett inköp med!
Tills mamma hittade en ny hjälm åt mig som med ställer in bak i nacken! Den var dessutom hur skön som helst och rullade inte runt på huvudet som de flesta hjälmar gör då jag testar dem!


Snyggt va? Nu är det bara pjäxorna att köpas in och ryggskyddet sen så är man klar med den nya utrustningen! :D

Bestämt mig!

Har bestämt mig nu för att beställa efter den här:Fler som har den och kan berätta lite om den? :p

Första inlägget för i år!

Ja här kommer de första bilderna, inte för de nya året men året innan! :)

Julgranen hemma hos mina föräldrar:


Julbordet:


Nyårs firande med föräldrarna (vart bara mamma sen för pappa skulle jobba natt):


Min vaniljdrink som jag gjorde till mamma och mig:


Mamma och jag åt ost och kex sen på kvällen:


Ja det var dem bilderna, men i år ska jag försöka använda min Canon extra mer för att få in mer bilder här för er! :)