Saffransskorpor!

Detta måste vara den enklaste receptet på saffransskorpor som jag någonsin gjort och första gången dessutom och de vart super perfekta! Skit goda så dessa REKOMMENDERAR jag direkt till glögg!

Ingredienser:
100 g smör
1-2 kuvert saffran 0,5 g
50 g grovhackad skalad mandel
2 ägg
1½ dl socker
5 dl mjöl
1½ tsk bakpulver
1 dl russin (om man gillar/älskar russin)

Så här gör du:

1. Sätt ugnen på 200 grader. Smällt smör, rör i saffran oh låt svalna. Grovhacka mandeln.

2. Vispa ägg och socker posigt. Tillsätt det smälta smöret med saffran och mandeln.

3. Blanda samman mjöl, russin och bakpulver i en bunke på sidan av. Tillsätt denna blandingen lite i taget så att det blir en deg.

4. Rulla ut degen i 3 längder ungefär lika långa som plåten. Lägg på en blåt med bakplåtspapper. Platta till längderna lite. Grädda i mitten av ugnen i 10 minuter.

5. Ta ut plåten, skär genast längderna i smala (ca 1 cm) sneda bitar. Vänd skorporna på rosta dem med snitt ytan uppåt i 175 grader i ca 5 minuter på vardera sida.

6. Stäng sedan av ugnen och låt skorporna torka yttligare i eftervärmen. Ha ungsluckan lite på glänt, ex. med en träslev emellan.


Halsont!

Jag hatar att ha halsont! Vaknade halv åtta och kände hur de sved i halsen. Det känns precis som då du sväljer saliv att den glider på sidan av de onda och svider bara ännu mer!

Suck! Nu blir det te, honung och halstabletter ett tag fram över!

Birsta City!

Hejsan hoppsan!

Nu är man hemme från en hel dag på Birsta City. Kom hem för en halvtimme sen och sitter redan vid datorn, hehe, ska bara lägga upp detta inlägget innan jag väljer att slasa framför Teven.

Tänkte lägga upp bilder på vad jag köpt idag så det får bli lite naisigt! Tack mamma och syrran för en toppendag!

Dagens Outfit!


Dagens shopping!


Köpte världens underbaraste vantar som jag kan rekommendera till er som är väldigt förfrusen om fingrarna. 80 kr på Intersport!


Hittade sen kristallsand till Aca på Ö&B för 39.50 kr. 1.8 liter sand. Skitbilligt och absolut det bästa sättet (vad jag tycker) att rensa kattlådor på.


Hemliga påsar! ÖPPNAS EJ INNAN JULAFTON! x)


Sen ville jag ha en fin läppglans eftersom jag annars kör med ljusa läppstift och shineglans på mina läppar. Syrran är bra på att finna det rätta åt mig! 9.50 kr på H&M xD


Och vad behövs inte på vinter för människor så som hundar? Jo reflex!


och nu kommer de sammanlagda. Borträknad Lunch och middag så har jag spenderat 880 kr x)
Inte mycket om man tänker på dem som verkligen slösar, men har man bara 3000 kr i månaden (än så länge) så är 800 kr mycket :P


Dagens mingelbilder!Detta var min söndag idag!
Hur har eran söndag vart? :P

My brother is a survivor!

Jao, lever och måra bra. Härligt att vara ledig med så nu väntas det väl bara att jag ska börja den 3 december. Dock jobbar jag ett så kort pass då, från 08.00-13.00 så det kändes ju lite tråkigt, tills de andra tre dagarna kommer för då blir det jobb. Långpass två dagar medan den andra dagen består av från 07.00-16.00 som vanligt.

Eller tjao, jag minns inte direkt. Men tur är det att jag har det uppskrivet i en almenacka så då behöver man inte vara orolig för att missa tiderna man jobbar xD

En annan en annan sak angående att det var länge sen jag skrev var att i Fredags runt 22.30 tiden fick min pappa ett samtal från min brors kompis mamma, hon talade om att Gustav råkat ut för en olycka och åkt in till lasarettet med ambulans. Jag fick genast orokänsla och började vanka av och an i lägenteten sammtidigt som jag satt vid datorn och hade med jämna mellanrum kontakt med mamma som jobbade natten. Ingen av oss kunde åka in eftersom ingen hade körkort eller var kakabel till att köra eller få byta sitt nattpass på jobbet.
Jag kanske för delen med skulle kanske jobba dagen efter från 08.00-21.30 så jag behövde sova, men händer något sådant här i min släkt eller i min familj (som alltid kommer stå en nära) så blir jag jätte orolig och ängslig att jag inte alls kommer kunna sova.

Jag somnade iaf runt 01.40 och sov till klockan 07.00, klev då upp och då mamma kom hem och gick uppe en hel timme och inge sms kom från Kommunen. Jag ringde då bort till jobbet och hörde mig för. Nej jag behövde inte jobba eftersom de kallat in en annan (typiskt!).

Runt elva tiden hämtade jag och pappa brorsan inne på sjukhuset och körde sen in till Birsta för att hämta ut hans medecin (varför just Birsta av alla ställen då det är LÖNEHELG!).

Också om vad som har hänt. Min bror åkte in på sjukhuset som sagt och av den annledningen lede det till operation och amputation av ena tån. Och tur ska han ha för illa som hade hänt kunde han ha mist hela foten. Vad som kan ha orsakat detta kommer jag inte skriva om eftersom det rör bara oss. Jag frågade min bror och jag fick skriva om vad som hänt honom, men inte hur det gick till.

Kommer de komma bilder på tån?
Absolut inte! Detta är en sak man inte skryter om via en blogg om att sin bror har misst sin halva tå. Nej ni, sådant kommer absolut inte förekomma på min blogg eller någon annanstans.


Vad som sker efter jul!Förstår ni mina planer och hur jag tänker eller är jag helt dum i huvudet? x)

Nu blir de lite tomt bloggande!

Jag ska jobba som sagt i morgon och på fredag så det kommer bli lite tomt på bloggande men, jag kommer vara vid liv eftersom jag kommer besöka alla andra sidor jag är medlem på, min blogg med, men skriva inlägg blir inte först till helgen!

Nu vet ni det! Tjao Maria <3


MingelBilder!Aca har funnit ut att man kan ligga och sova innanför tröjor x)

Inget att hurra för!

Jaha nu vart det som jag misstänkte. 4 dagar denna månaden och 25 timmar har man jobbat för nästa jobb får jag inte först den 3 December. Det suger!

Jag ska ringa ett samtal till en person idag, skulle ha ringt vid tio men somnade framför soffan runt halv åtta eftersom jag fick mina två sms om att jobba från den 3-6 December, inte helt fel!

Hade velat jobba mer denna månaden så, men nu får vi allt se. Vill ju ha min lägenhet.

Buhu! Nej!

Jag fick ett sms i morse om att få jobba idag från klockan 08.00 till 16.00 och jag skynade mig snabbt som fan att svara, men trots det fick någon annan den platsen.

Jag kollade sen vilken tid de skickade smset och då jag svarade. Sex minuter försent så nu vart jag rasande (inte på grund av att jag missade att svara) utan att nu har jag gått bara inskolning på mitt så kallade jobb så jag vill ju komma då och jobba. Det är drygt 2 veckor sen jag hade min inskolning så nu är jag förbannad. 25 timmar denna månaden har jag jobbat och vet ni vad? Det är fan ingenting! Jävla skit!

I morgon ringer jag ett samtal till en på jobbet om att få inskolas på andra avdelningarna. Jag tänker inte hålla mig till en hela tiden om jag aldrig kommer ha jobb. Lika bra att ha lite fler så är chansen större :)

Nu ligger vi fan i hårdträning här!

Jo tamefan för nu är måttet rågat! NU blir det grymt med hårdträning och jag kommer vara hårdare än någinsin med Lissie. Haha trodde ni det handlade om mig? Sorry om jag då skrämde er, men nu är det Lissie det gäller.

Jag är strängare än någonsin mot henne och har sagt till alla här hemma. Det är JAG som tar hand om denna träningen för nu är jag vannsigt (men sammtidigt stolt över henne). Annledningen till att jag är förbannad är att för det första: åt hon upp alla mina godiar igår, då var det inkluderat ljuschoklad i det (mamma och jag läste sen på internet att det var så obetydligt lite att vi inte behövde vara orolig för henne), sen hade hon bitit sönder en serietidning och en av mamma och pappa absolut finaste kort på Diba. Den bilden jag visade er för några inlägg sen.

Så där bröt helvete loss för mig och Lissie vart sen inte så ensam längre för nu vaktar matte över henne som en hök. Jo jag släpper henne inte med blicken och illa vart nog att jag förbjöd henne att vara i min säng. Trots att hon väckte mig mitt i natten och ville upp, puttade jag ner henne och hon lade sig nedanför sängen. Fast dock fick jag veta av mamma att hon sov med henne och pappa, vem kan vara den skyldige där? Hm... öppenbart att pappa vart där och lyft upp henne.

Iaf så ska hon ha all sin beröm med, för när allt kommer omkring är hon skit duktig om hon bara vill. Jag försöker lära henne en ordentlig ligg med sammtidigt som det finns annan träning ute. När vi ska få henne att ligga ner så brukar vi peka på golvet och säga ligg. NU är det slut med det. Nu ska jag stående kunna säga Ligg och hon ska ligga ner. Och vet ni? på 1 ½ timme i natt lärde hon sig det, bara det att hon gör det då hon vill. Än försöker jag få henne att förstå att då jag säger Ligg så är det ligg.

Ni vet med sen att man kan kalla in en hund och de kommer och sätter sig vid deras högra sida? Lissie är skit duktigt på det och kan det redan. Iaf inne, ute vågar jag inte släppa henne eftersom hon rymt ett fåtal gånger. Så nu testar jag inne. Då säger jag Hit och hon skyndar sog att sätta sig på min högra sida. Ibland kan de bli lite missar att hon och kanske sätter sig framför mig med ryggen mot mig eller att hon sätter sig på min vänstra sida med framsidan mot mig. Sådana missar händer då hon fortfarande är valp, men det ska vi omlära oss.

Och sen måste jag ha godis som beröm, inte alla gånger men ibland. Hon får godis ett par ggr tills hon klarar av det jag försöker få henne att förstå att göra rätt och då hon gör rätt får hon godis och gör hon samma sak igen ger jag henne massor med beröm och lite lek. Det är visst också en super bra berömmelse.
Så då kom jag på en sak då det gällde att förvara godis i närheten av en hela tiden så man kan ge henne då hon gör rätt med en gång. Kom alltså att tänka på ett UF företag som två av mina klasskompisar hette: Huttelin UF (rätta mig om jag har fel på namnet!) där de sålde leksaker för djur och hemmagjort godis.

De använde sig an tvättade och renskrubbade snusdosor som de hade torkad blodpudding i. Bara att jag har levergodis i min. Så, sorry, men nu snodde jag den idéen och gjorde min egen Smart Ask!


Blir det en flytt?

Mamma och pappa kollar efter en köplägenheter nu eftersom vi har tröttnat på denna skitlägenhet som vi bor i.
Tänka er! 92 Kvm och 4 r och kök. Det kostar oss 6900 kr i månaden (tror jag nu då!) och det är rena rövarpriset för på tre års tid har de höjt hyran hela tiden så mamma och pappa har fått nog.

Nu ska vi bort från denna lägennhet och satsa på en köp istället. Inte mig emot. Jag får ett litet rum så det kan jag stå ut med tills man får ett eget. Kanske jag ska ta en hyrlägenhet istället? Fast inte från DinBostad.se.

Ush alltså! Jävla skitlägenheter! Fattar inte att man kan ta nästan 7000 spänn för en lägenhet som rasar samman hela tiden. Vi har under dessa 3 år bett om att få saker fixad flera ggr och ut över det kanske de fixar 2 saker på 10 saker som behöver fixas, det GILLAS INTE!


Min fredagsmys!

Så här kommer mitt fredagsmys se ut som för tillfälle!Haha Fenixorden får duga så länge x)

Bild hjälp!

Ska skicka efter en förstoring på Lissie men kan inte bestämma mig i vilken färg! Kommentera och hjälp mig vad som blir bäst!

1. Färg


2.
Svart/Vit


3. Sepia (färgen kommer inte se ut som den gör nu utan detta är bara ett test på vad ni tycker.)


Vem ska jag välja till förstoringen?

Vinterbilder med Lissie!


Ny tröja!

Köpte en ny tröja i Tisdags från Gina Tricot igen. Hittar oftast aldrig kläder där inne men när det väl sätter sig så finner jag något och det är andra gången jag finner en och samma tröja där som jag avgudar. Nu hittade jag en brun!Haha tur man hade att finna den på rea med ^^


The love between two individuals!

Den här sortens kärlek kan en del tycka är svårt att förstå med tanke på ålderskillnaden För er som läer min blogg ska veta att min katt är 3 ½ år och min valp är 5 månader.

Man säger att man inte kan ta in en valp till en vuxen katt. Och det stämmer, kanske till en viss del eftersom det beror på katten själv. Vi förstod allesammans att de här två skulle funka utmärkt tillsammans <3
Visad väg för promenad!

Okey ska lägga in 2 bilder på de promenader som Lissie och jag brukar gå två ggr om dagen (alltså, två Lååååånga promenader två ggr om dagen!)

Första: Är bara runt Kvissleby. Också en ganska så lagom bit att gå med henne, fast den kan du gå flera ggr om dagen med henne så hon får sträka på benen.


Andra: Den här andra är något längre och det är mycket böand hus och så. Därför tar vi den promenaden på morgonen, tar den mindre på eftermiddagen och sen innan kvällen kommer tar vi den längre igen :)


Lagomt? :)


Pyntar på tidigt!

I år är jag tidig med julen eftersom jag vill vara ute i god tid. Jag har 5 julklappar klara och en fördelsedags present, till och med baklistan för i år är klar så det kommer full håll igång för syrran och mig få det gäller baka.

Och nästa vecka kommer det mera julklappsinhandel. Böand annat med köpa tre stycken ramar och lite färg eftersom jag ska pysska lite.
OCH Hanna, du som läser detta ska enbart hålla tyst om vad mormor och morfar ska få! INGE SKVALLER tack!

Först så kommer jag igång med julgardinerna eftersom det är det jag vill ha upp tidigare så det är gjort.
Före:


Efter:


I morgon kommer man städa med på rummet så det blir fint här inne. bland annat ska det bytas sängkläder och på med nya lakan. Sen ska det dammsugas och torka på golven. Hyllor ska dammas och ja allt vad ordet städa heter. Thihi!

BakLappen:


Nu ska jag fortsätta städa lite till med musik <3

Jag ska bli blond och därmed basta!

Haha jag ser lite rolig ut men detta fotograferades igår innan jag skulle lägga mig xD


Bakifrån!


Så snart den mörka färgen är borta så kommer jag förr eller senare bli blond!

Farsdag!

Grattis pappa på farsdag!Detta fick pappa från oss alla här hemma!


Vad kan detta innehålla tro? ;)
Haha 4 trisslotter x)

Framsteg?

Före:


Efter:


Försöker mig på Fejkad himmel från bloggen http://tovekjaerran.blogg.se/ och det går ju si så där xD
Inte nöjd så jag får jobba vidare på det där >_<

Gamla och härliga tider!

Här kommer det härliga och gamla bilder från min tid som liten, en del av det iaf :)

Här har (hade) vi 4 generationer. Min pappa, farmor (till V), Gammel mormor Ines (Till H), lilla jag bredvid mormor Ines, Lillebror i Mormor Ines knä och min syster som står framför farmor.


Här är jag <3


Mins ni att jag nämnt att min mamma och pappa hade hund då jag var väldigt liten? Här har vi Diba och kortet är fotograferat år 1989 då Linda var 6 månader och jag 1 ½ år. Söt hon är va? <3

Stora Blåbärsmuffins!

Ingredienser

2 ½ dl råsocker strö eller vanligt strösocker
2 stora ägg eller 3 små
5 ½ dl vetemjöl
1 ½ tsk bakpulver
2 tsk äkta vaniljsocker
125 g smält smör
1 ½ dl fil
2 ½ dl frysta eller färska blåbär

9 stora muffinsformar eller 15 mindre 

Beskrivning

1. Tina frysta bär en aning men inte helt.

2. Vispa ägg och socker riktigt pösigt.

3. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och sikta ner i äggvispet.

4. Tillsätt fil och smält smör.

5. Vänd ihop smeten försiktigt tillsammans med blåbären.

6. Fyll muffinsformar till ¾ och grädda i 175º i mitten av ugnen ca 25-30 minuter. Prova med sticka.

7. Sikta gärna över florsocker vid serveringen.


Min kväll!

Så här ser min kväll ut <3


Jag jollrar på jag!

Så här ser mitt kök ut som nu eftersom det är jag som har hand om matlagningen.
Ja, det är inte så svårt att se vad som kommer att serveras x)


Och blåbärsmuffisena vart super!


Om ni vill ha recept så ska jag komma med det snart så blir alla glada <3

Lissie!

Nu var det länge sen jag bara skrev om Lissie och det kan vara värt att göra det nu eftersom jag vill berätta lite vad vi gör, tränar och hur det gör för henne över huvudtaget. Vet att de som har hundar eller som iaf läser min blogg tycker om henne. Lissie är den sötaste så det så <3

Iaf har vi genomgått en ny tränig och trots att Lissie är så liten en (hon är ju 5 månader nu snart) så vill jag iaf komma igång tidigt med henne. den nya träingen är väl inte så mycket att hurra för sirekt men det jag tränar henne med är att inte springa med nosen i marken hela tiden. och att göra det ute då man försöker gå normalt (normalt för mig och henne). Hon är väldigt duktig för varje dag går vi förbi ica och tränar på att inte ha nosen i marken. Visst sker det flera ggr hela tiden men för det mesta försöker hon göra som jag ber henne och att få beröm varje gång är något av det bästa, skulle jag tro.

Och när man klarat av det den sista biten blir det en massa lek i snön. Det var ju första gången hon såg snön i Onsdags eftersom det var då den kom och OJ så kul det var! Jag menar, man kan verkligen se hennes lycka då hon springer ut i den djupa snön och försvinner för att sen titta upp och se alldeles snöig.
Tummarna ner för att det fastnar snö i pälsen hennes, spciellt vid rumppartiet. Men trots det, blir det extremt mycket snölek och sen ÄNNU mera lek då man kommer in för att leka med katten Aca x)


Vet ni vad?

Ibland kan man inte förvänta sig att man ska skriva hela dagarna för det är ju annat nu då man är ledig. Ja idag är man ledig, fast hur länge det är vet jag icke ^^

Iaf jobbade jag fyra dagar än så länge och igår jobbade jag ett lite längre pass, från 12.00 till 21.30 och det var något jag verkligen behövde för nu när man arbetar så känner man sig ännu mer säker.
Dessutom hittade jag visst en annons på en lägenhet häromdagen (okey! Igår!) som jag ska ringa om, vill veta mer om stället eftersom det inte direkt stod så mycket om den.

Det får vi se hur det blir utav det. Men utöver det kommer det iaf inte bli någon först efter Januari. I december kommer min första lön och då blir det dumt att kolla direkt efter en lägenhet. Bättre man sprar en månad till och ser hut det slutar :)

Har lovat och det ska bli av!

Har ju som sagt färgat, eller snarare slingat håret nu ocg egentligen borde jag visa en bild på det men just nu är jag trött och ska jobba en dag till i morgon. Thihi, sovmorgon till 08.00 ;)

det gillar jag mycket, vissligen bara sovmorgon en timme men en timme är en timme så det är en ganska lång extra tupplur för senare kommer man vara på alla benen.
På 2 dagar har jkag lärt mig vad alla patienterna heter men dock inte alla jag jobbar med, pinsamt xD
Hängde ihop med en tjej hela dagen idag utan att veta vad hon hete. Tycker det är otroligt pinsamt att komma ihåg namn. Namn och nummer är min dåliga vana, men att komma ihåg vägar och vart man ska... lokalsinne! Det är mitt bästa område, inte nummer och namn så det känns ju pinsamt som ini bomben!

Iaf så blir det snabbt att sidda vid datorn och göra det som ska göras sen ska jag besöka ICA och köpa Marabou - vitchoklad med smak av Vanilj. SMASHKIGT!!!

Första dagen avklarad!

Fick sluta en timme tidigare eftersom de kunde inte alls förstå varför jag skulle vara kvar till 16.00 då min så kallade "mentor" skulle sluta tre. Dessutom fanns det inte så mycket att göra mellan halv ett tiden och tre tiden så jag fick gå hem så jag slapp bara sitta ner.

Vad tycker jag?
Jag tyckte det var super trevligt att jobba där sen hade många av dem väldigt rolig humor så de fick en att skratta mycket ^^

Det måste vara värt pengarna!

Vilken skittråkig dag det har vart!

Iaf så bärjar det med att jag kollar klockan och upptäcker att den är klockan elva, strax tolv så jag slänger mig upp ur sängen och kollar mig efter Lissie, som inte alls hade kissat eller bajsat inte? Konstigt, men bra det berömde jag henne för.
Iaf så får hon komma ut och jag komme r och gör gör iorfning blåbärssoppa... eller vänta, det behöver ni inte veta, inte direkt kul att läsa om vad jag gör i minuten, snart skriver jag väl då jag går på toa med. USH!

Aja så går det några timmar och klockan närmar sig två så ropar min brorsa och frågade när jag senaste var ut med Lissie. Jag svara bara lugnt någon gång strax efter elva, vilket jag fick veta av honom att det inte kunde stämma eftersom klockan var det nu. Jaha, efter tio måste jag då ha vart ut, men enligt honom kan det inte heller stämma eftersom han var vaken då och hörde att Lissie var inne och jag var uppe och gick..
Haha där vart jag lite förvirrad tills jag kom på, fan, min mobil åkte i golvet igårkväll så batteriet for ur mobilen och jag orkade inte hålla på med att ställa in tid och datum utan jag gick bara och la mig.
Det fick jag erfara nu. Har kanske, enligt min klocktid, vart uppe sen halv nio eller nio tiden och trott klockan var nästan tolv på dagen.

Haha snacka om totalt bortkommen xD

Förutom det åkte mamma och jag in till stan och skulle köpa arbetsskor till mig och vet in vad? De hade fan inte sandaler i någon av de skoaffärerna vi gick in i! Tills vi beslutade att besöka den dyraste skoaffären men ska vara en av de prisvärda butikerna, nämligen Ecco. Och ja jag hittade ett par super fina svarta sandaler som jag vart nöjd med, trots de höga priset. och jag hade visst heller inte tillräckligt med pengar så mamma och jag delade på priset av dem (bara det att det är bara JAG som kan ha dem xD småfottad är jag och har storlek 36 (a))


Sista bilden är ett mer Märkesbevis på att jag köpt skor från Ecco och den där biten av bilden måste verkligen räcka xD
899 kr kostade skorna så hoppas dessa skor ska vara värt pengarna!

I morgon börjar jag jobba!

Tänka sig vad tiden går fort! Blir då förvirrad att jag snart kommer säkert hunnit fylla 80 år gammal innan jag förstått vart tiden flytit iväg. Ni vet? Som i 13 snart 30! Haha jag kommer nog kanske bli som henne fast i 80 års stadiet, haha super kul!

Nej men det jag menar är att tiden har gått så snabbt så som två veckor senast. Det var ju då jag ringde upp mammas chef och fick veta att de skulle börja inskola mig som tomvikarie. Fick veta då med att jag kommer fortfarande vara inskriven på Miroi (ush fy satan och åt helvete med det!!) så ja, jag får vl stå ut med dem iaf! Och om jag tänker komma på deras möten mera kan de fetglömma, jag ska jobba dem dagarna då (evil smile!) hehe.

Aja idag då mamma kommer hem ska vi iväg och köpa sköna sandaler som jag måste ha på jobbet, det är obligatorisk för dem alla så det ska vi iväg sen och köpa på Birsta. Inte mig emot! Skoshopping liksom.

Ni som inte har mig på facebook kan jag nu tala om att Lissie tappade, förmodligen, sin första mjölktand igår så nu börjar tjejen bli stor. II, vart förvånad då vi lekte med henne boll hos min syster och hennes sambo. Haha skulle lära henne lite mer Loss och då hon väl släppte bollen och jag hade den i handen så låg det en tand på mitt finger, haha snacka om förvånad men att man blir glad sammtidigt xD

Aja flera tänder sla lossas. Antar att mellan 4-6 månaderna så tappar de ju tänderna. För mer hittar jag inte vad det står på internet x)

Beroende!

Dem här låtarna gör mig beroende just nu och jag MÅSTE ha denna serie!

Det är inte bra detta för mig x)

Dumma internet!

Så typiskt! Mamma som tycker man sitter för mycket vid datorn måste ha vart glad igår! Jag satt inte en ända stund vid datorn och varför då? Jo för internet på min dator hade totalt laggt sig.

Kul va? Inge internet på hela dagen på min dator. Haha dör jag nu? Absolut inte! Ska ju ha den bästa helgen någonsin med syrran igen. Hon, jag och Lissie. Hyrfilmer, god och snabb middag som man slänger ihop, pannacotta till efterrätt!

haha här har vi planerat i god tid. Och sen på lördag blir jag ensam i hennes längenhet med Lissie medan hon och hennes kille jobbar på lördagen där. Så.. kan undra vad man gör då?
Kanske kollar på på tv eller sitter vid datorn deras, gör ju saken detsamma ^^

Så nu vet ni varför man inte såg skymten av mig!

Åh så charmigt!

Fick denna kommentaren på kamrat då någon kommenterat min bild jag har där, eller kanske gett mig någon som störtskön komplimang, som vart lite så kallas romantisk :$

Till denna bilden kom denna komplimang/kommentar:
 För er som inte ser vad det står så har personen skrivit:

"hej oj oj oj wooow.. vilken tjej! … vilken utstrålning… vilken charmigt småkaxig karisma. Vilken blick. du är vacker, sensuell… söt, sexuell… men inte på det objektfixerande sätt utan på ett sätt som avslöjar integritet och självständighet. Vacker som sällan skådat, men om jag bara fick välja ett ord så skulle det bli helt underbart…kvinnlig kram gursel.. / jag vill ha dig"


Efter!

Här kommer efterbilden! Något ful men jag bjuder väl på det då x)Och på måndag blir det ännu bättre för då färgar jag håret och vad det kommer bli! Får ni gissa ut efter er själva för jag kommer inte säga ett skvatt ;)

Snart klipper man sig!

Färgningen måste jag bopka en ny tid för så detta blir bara före och efter bilder på hur jag klipper mig :)

Före!


I morgon är det min tur!

I morgon klockan 13.45 så ska man klippa sig, men kanske inte bara det heller utan det kanske blir en färjning med. Ska se hur det blir för jag har funderat på att färga håret och se era chockade miner på vad jag väljer men vad kommer jag inte säga för det är en överaskning.

Innan jag åker får ni se en förebild och sen efterbilden. Jag hoppas jag kommer älska det för detta har jag väntat på länge att få göra och nu ska jag passa på att göra mig ordentligt snygg (pengarna försvinner för den här månaden xD).

Och nu måste man byta om för man ska på möte om 1 timme och 20 minuter. 2 timmar möte! Jippie! >_<

Klipper Lissie igen!

Före:


Efter:


Kanske inte syns så mycket på bilderna men hon är mycket finare nu för en gång skull x)

Söta bilder!

Eftersom det gått så dåligt för mig att skriva i bloggen så lägger jag in bilder till er :) Söta dessutom!och anledning varför jag lägger in sista bilden är för att min katt älskar ligga i väskor och så där såg det ut efter att Aca försökt lägga sig ner där. Det gick inte bra för hon gav upp då hon insåg tillslut att hon inte skulle få plats xD

Och kanske för många bilder som är lik varandra! Det skiter jag i. Min hund är söt <3