Mina lyckliga pojkar!

Om det finns något i min vardag som gör mig glad så är det mina fina pojkar som är med mig precis över allt. De förgyller min vardag varje dag och det går inte en dag utan att jag behöver sätta mig ner med dem i min famn och bara prata strunt med dem och få höra hur de båda kurrar bara jag ens petar på dom! :)
 

Ibland blir det bara fel!

Ibland då man ska fotografera två katter 1 och 1 så blir det inte alltid som man tänkt sig ibland! :p Haha
 
Först har vi en aning suddig bild på Lukas som jag skrattade åt, han gjorde ju en sådan vacker min mitt i modellfotograferingen!
 
Också har vi dem båda tillsammans då de var på G. till att busa, men mitt uppi allt måste man ju tvätta sig Innan man kommer igång med att leka! Hahaha!

Hemska drömmar!

Ush för mardrömmar alltså! Vaknade självmant idag av att en mardröm som jag haft hela natten som vägrade låta mig vara ifred eller slutade och överaskade mig med en annan som kanske gör mig lycklig. Inte får mig att gråta och göra mig olycklig!
 
Drömmen handlade om fina Aca och underbara Dooleys! Herregud så jag grät i sömnen på grund av denna dröm!
Aca hade åkt på en märklig sort av Patella Luxation (knäledssjukdom) som gjorde att det ena bakbenet att vridits ett varv runt och hon gick jätte tokigt omkring på det och hade det väldigt ont! Och vips så hoppade benet tillbaka för att i samma veva igen hoppa tillbaka till samma ställning igen.
 -"Inte igen!" skrek jag i drömmen och började tokgråta eftersom jag redan för snart 1 år sen fick mista Malin p g a samma sjukdom!
 
Ang Dooleys så hade han blivit skjuten så hans vackra och blåa ögon hade blivit immiga och han vart helt blind. Hans mörka och härliga blåfärg var borta, hans klokhet och beundran fanns inte längre i ögonen, utan bara en dimma. Han pratade (mjau) och försökate få kontakt med mig, men i min egen frustration så kunde jag se att hur mycket jag än pratade med han var det som att jag inte existerade i hans värld längre, han kunde inte se mig.
Buuuhuuu, ush jag hara sådana här drömmar och hopppas verkligen att min idiot till hjärna verkligen har spelat mig ett fult spratt.
 
Och bara för det måste jag liva upp detta inlägg men fina och vackra bilder på mina älsklingar!
 
Först ut så ger jag er min fina Aca <3
 
Och så klart stjärnan i det hela <3

Snart blir det Twilight!

Kan snart inte tänka på annat än vad det är som är på väg att ske!
Nämligen på Lördag så ska jag, syrran och min kompis Nettan på Bio och äntligen se Breaking Dawn part 2. Hann aldrig få biljetterna till premiären eftersom man var tvungen att ha biokort, vilket jag inte har men överväger på att skaffa det så man kan ha förtur (är skit irriterad att de ändrat hemsidan p g a det -.-).
 
Så på lördag blir det först mat ute innan klockan 20.20, då ser vi på filmen på Filmstaden. Fast innan dess ska jag verkligen jobba och försöka få ihop till en ordentlig lön!
 
Theos 3 års tårta som jag och Nettan gjorde förra lördagen. Ingen vidare skönhet men kan lova att lilla Theo vart överväldigad då tårtan hade 3 bilar. Så länge som barnen är små kan man verkligen överraska dem med vad som helst!

Kommit igång!

För första gången på över 15 dagar lyckades man ta sig igenom 5 timmar på jobbet trots att det tröttade ut mig så är jag glad att jag tog mig igenom och det var skönt att göra annat än bara sitta hemma och vänta på att man ska friskna på sig ännu mer.
 
Och trots det har jag funderat på att ta mig en rejäll promenad i morgon och gå till Mjösunds Minneslund. Hur det blir från där får vi se men jag känner mig för att gå dit och tända ett ljus för farmor och farfar så om vädret tillåter det i morgon så kommer jag ta mig en promenad då, direkt efter man vart på vårdcentralen.
Måste iaf gå till jobbet och hämta hem min väska som jag glömde i måndags!
 
En extremt gammal bild från förra året som jag inte visat förut, är inte helt nöjd med hur bilden presterar men den får duga till detta inlägg :)